reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Hope, i ode mnie raz jeszcze gratulacje ogromne :-) suuuper :-) Nudnej ciąży życzę :-)
Kamila, witaj :-) Napiszedz coś więcej o sobie?

Dziewczynki długo nie pisałam, bo nie byłi jak. Byliśmy z Maćkiem w szpitalu, a telefon coś się zwiesił i pozwala tylko na czytanie :-(
Hope - twoja wiadomość rozjaśniła mi pobyt w szpitalu. Kochana trzymamy mocno cały arsenał kciuków za nuuudną ciążę. Informuj nas tu co i jak :-)
Agusiaks - spóźnione życzenia dla Majeczki i moc buziaków od Zuzi i Maciusia.
A moje łobuziaki buszują po domu - po 8 dniach szpitalnej rozłąki nie mogli dojść do siebie ;-) ale teraz pomału wszystko wraca do normy. Świetnie opanowali włażenie na kanapy i inne meble i strach ich teraz zostawić dłużej niż na 3 sekundy ;-) Zuzia w zeszłym tygodniu opanowała tak i nie :-) i teraz odpowida nam na pytania :-)
Eevlee - najlepszego dla chłopaków :-) Zaglądasz tu jeszcze czasem?

Lilonka dużo zdrówka dla twoich maluchów, co się stało że wylądowaliście w szpitalu?
Hope bardzo bardzo się cieszę że beta tak pięknie rośnie
Agusiaks co u was? Kiedy wracasz do pracy? Jak mała na mm, śpi lepiej?
Eevlee co sie nie odzywasz kochana?
Ysia co u twojej pannicy? Nocki lepsze?
Nowa ząbek sie przebił?
Witaj Kamila, napisz co u Ciebie?
Yoanna , Emi jak sobie radzicie?
Nataszka cały weekend majowy chorowała, teraz powoli przechodzi

Pełna u nas tez chorobska bylo zapalenie gardla, trzydniowka a teraz kaszel i katar. Jedna czworka troche sie przebila.Nocki dalej dwie pobudki i wstawanie o 5.30. Jestem wymeczona bo dziele czas miedzy Mała a budowe.nie jest latwo.
a co dolegalo Nataszce?
Hope odewzij sie po wizycie u dr
Co tam u reszty dziewczyn?
lilonka z Maciusiem juz lepiej?
Kamila witaj wsrod Nas:)
Nowa jak tam zebulek wyszedl czy dalej sie chowa?

lilonka dużo zdrowia dla maluchów :tak:
ysia, pełna dla Waszych dziewczynek też :tak:
Widzę że się chorobowo zrobiło na forum. Moja Majeczka odpukać na szczęście mi nie choruje, nawet kataru w życiu nie miała. Pewnie się zacznie jak pójdzie do przedszkola :baffled:
U nas noce zdecydowanie lepiej. Budzi się co prawda raz ale wystarczy dać smoczka albo przewrócić na drugi boczek i śpi. Było już kilka nocy że się budziła dopiero koło 5 a raz o 6. Mleka już w nocy nie pije, czasem o tej 5, 6 a potem jeszcze śpimy do 7-7.30. Choć często ląduje w naszym łóżku i śpi z nami :-)
Wczoraj byłyśmy na szczepieniu i tak jak się obawiałam było więcej płaczu niż przy poprzednich. Duża jest i wiele rozumie. A waga 12,5 kg :-D

Jestem po usg....
Widoczny pecherzyk ciążowy i zoltkowy z widocznym echem płodu  widac było taka mycipyci pulsujaca kropeczke. Kolejna wizyta za 2tyg i wtedy juz usłyszymy serduszko...
Jeszcze do mnie to nie dotarlo...dalej w szoku jestem 
Pecherzyk tam gdzie powinien byc. Na tym etapie wszystko super. Obecnie 5t5d termin 1.1.2015 haha 

Jestem po usg....
Widoczny pecherzyk ciążowy i zoltkowy z widocznym echem płodu :-) widac było taka mycipyci pulsujaca kropeczke. Kolejna wizyta za 2tyg i wtedy juz usłyszymy serduszko...
Jeszcze do mnie to nie dotarlo...dalej w szoku jestem ;-)
Pecherzyk tam gdzie powinien byc. Na tym etapie wszystko super. Obecnie 5t5d termin 1.1.2015 haha :-D

Jestem po usg....Widoczny pecherzyk ciążowy i zoltkowy z widocznym echem płodu :-) widac było taka mycipyci pulsujaca kropeczke. Kolejna wizyta za 2tyg i wtedy juz usłyszymy serduszko...
Pecherzyk tam gdzie powinien byc. Na tym etapie wszystko super. Obecnie 5t5d termin 1.1.2015 haha :-D[/QUOTE]

reklama
Jestem po usg....Widoczny pecherzyk ciążowy i zoltkowy z widocznym echem płodu :-) widac było taka mycipyci pulsujaca kropeczke. Kolejna wizyta za 2tyg i wtedy juz usłyszymy serduszko...
Pecherzyk tam gdzie powinien byc. Na tym etapie wszystko super. Obecnie 5t5d termin 1.1.2015 haha :-D

Do góry