reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Hejka!
Widzę że już planujecie wakacje :-) Ja jeszcze o tym nie myślałam, ale nad morze odpada bo ponad 12 godzin jazdy to za dużo dla takiego maluszka. No i niestety ja mogę tylko w wakacje, więc nie dla mnie posezonowe obniżki...
gnagna jeszcze raz gratuluję! A jutro świętujecie roczek. Uściski dla Aluni :tak:

A ja dziś miałam ubaw z Majeczki. Wczoraj nauczyła się "bić brawo" i dzisiaj cały dzień co chwila biła brawo i się śmiała, nawet na spacerze w rękawiczkach klaskała :-D

A jak wam minął "tłusty czwartek"? Ile pączków zjadłyście? Ja dziś chyba pobiłam rekord :-), ale w tym roku nie muszę się ograniczać- mam już prawie 5 kg mniej niż przed ciążą, za chwilę zniknę ;-)

reklama
wpadłam się pochwalić, że dzisiejsza bata to 1800 :szok: no zobaczymy co z tego będzie ...

Ja już nie mogę się doczekać wakacji. Cieszy mnie, że młoda będzie miała już prawie 1,5 roku i będzie bardziej samodzielna. Już teraz staram się ją mniej nosić, jak chcę, żeby gdzieś doszła, to prowadzę ją za jedną rękę i ona idzie bardzo chętnie :-D Sama też chodzi, ale bardzo kiepsko.

Urodziny młodej są dokładnie w sobotę. Będzie bal ;-);-) Zapraszam gości tylko na tort, bo nie mam w domu jeszcze kuchni (ma być za tydzień), a w mieszkaniu, w którym teraz mieszkam nie da się zmieścić kilkunastu osób :eek: a nawet jeśli, to nie miałabym ich tu na czym posadzić :-D W restauracji nie robię, bo wiadomo - remont generalny, a niedługo powinnam zrobić chrzest, więc tnę koszty ;-)

Gnagna jeszcze raz gratuluję!!! I życze udanej imprezki
Agusiaks zazdroszczę -5kg, ja też miałam mniej niż przed ciążą, ale jednak jak się kończy karmienie to waga idzie w górę, a może tez dlatego że Natasza tak nie dokazuje :blink: ale musże się wziąć za siebie bo wiosna idzie !!! Ja zjadłam 3 pączki, na mnie to dużo bo nie przepadam :-p
M. wczoraj oświadczył że podał w pracy że bierze urlop ostatnie dwa tygodnie sierpnia, więc pewnie też nad morze pojedziemy, choć bym wolała do Chorwacji niż nad Bałtyk :rofl2: oczywiście jeśli szef pozwoli mi wykorzystać zaległy urlop w pracy.

Pelna wykorzystanie urlopu wypoczynkowego bezposrednio po urlopie rodzicielskim jest Twoim prawem i nie mogs Ci odmowic.

ja tez nie bede orginala i jedziemy nad Baltyk w lipcu;)a Agusia mamy do przejechania okolo 700km, ale damy rade:p
Pelna ja po rodzicielskim tez biore odrazu zalegly urlop, w planach chce wrocic we wrzesniu do pracy:/
Wczoraj Mala jak spala wieczorem obudzila sie z mega krzykiem i piskiem, az sie poplakalm to bylo straszne.boje sie ze to znowu....zeby?!!!zyje nadzieja, ze to tylko zly sen

Widze, ze u większości plany wakacyjne pelna para. My narazie planujemy wyjazd w czerwcu na komunie do UK.
Ysia niech malutkiej zabki dadza wam troche odpoczac. Szczerze mowiac to nie spotkalam sie jeszcze z dzieckiem ktoremu w takim tepie wychodzilyby zabki. Co na to wasz pediatra? A wogole to myjesz malej te zabki?
U nas nadal bezzebnie.

Gna - najlepszego na roczek dla Aluni :-) Niech jej się szczęści w życiu i niech zawsze będzie otoczona kochającymi ludźmi :-)
Ja tylko na szybko, bo Maciek mi znów gorączkuje :-(

Gngna zdrowka i wiele raodsci dla Twojej ksiezniczki:*
Nowa tak myjemy od poczatku szczoteczka silikonowa i pasta do zebow dla maluszkow z ziaji. a to daleka pozdroz Was czeka:)

reklama
Gna tysiące buziakow dla coruni :-D pochwal sie co jest teraz w modzie na roczek z prezentow:-)
Ysia oj tak dluga droga przed nami i dotyczy to zebow jak i wyjazdu ;-)

Do góry