reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

nie dziękuje, żeby nie zapeszać ;-) drugi też wyszedł pozytywny. jeszcze chyba za wcześnie, żeby się martwić, czy to możliwe, żeby dać sobie radę z dwójką tak małych dzieci ...

reklama
Gnagna super !!! Jejus jestes w ciąży :-D:-) Słuchaj każda z nas się martwi jak poradzi sobie z dwójką dzieci z tak małą różnica wieku, ale co zrobić, damy radę :tak:
Dziewczyny polecicie jakąś maść dla małej, od śliny ma zaczerwienienia wokół usta, pod brodą i na dekolcie, już nie wiem czy jej pomóc, boję się że jej już tak zostanie
Natasza od wczoraj podnosi się juz na ręce i kolana do raczkowania, ale pełzać do przodu nie potrafi

Ostatnia edycja:
zrobiłam bete. może dziś będą wyniki. te paski wyszły dość jasne, więc się nie nastawiam. właściwie nie wiem, co mam robić. pewnie w najlepszym wypadku to cb.

Gnagna dlaczego tak myślisz? Dostaniesz klapsa na dupsko, ja przy bladym pasku miałam betę 100, dziś zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny :) mam tez śluz płodny, to robimy braciszka :p

pełna jasne, że róbcie :-) mój gin od początku mówił mi, że kobieta, która rodziła to jest całkiem inny organizm i zwykle łatwiej zachodzi w ciążę. Oczywiście ciąża nie naprawi jajowodów i nie wpłynie na jakość nasienia, ale nasze organizmy są już zaprogramowane na macierzyństwo :-)

zgadzam się lilonką i z pewnością po drugim dziecku zafunduję sobie wkładkę, chociaż znam osobiście dziewczynkę, która jest żywym dowodem na to, że nie jest ona w 100 % skuteczna ;-)

Kwiatku a co to takiego?? Kiedy podchodzicie znowu do ivf?
Gnagna no właśnie szkoda że ciąża nie ma wpływu na plemniki, bo u nas to plemniki to główny klops :cool: No ale trudno, najważniejsze że mamy już Nataszkę :tak:

reklama
Do góry