Lilonka wiem, ze foteliki montowane tylem w bezpieczenstwie sa bez porownania. Mozefaktycznie warto sie przelamac i wozic tak dziecko. Porozmyslam jeszcze. A mozesz zdradzic jakie fotele wybraliscie? O tym ograniczeniu owocow mozna przeczytac chyba na kazdej stronie odnosnie zywienia dzieci. Dzieki za info o kaszkach. Olek narazie wcina bezglutenowe Holle. A podawalyscie dzieciaczkom kasze amarantus? Ma bardzo duzo wartosciowych skladnikow tylko, ze opinie odnosnie wieku w ktorym mozna podWac sa sprzeczne. Czasami pisze ze od 6 a czasami od 9 miesiaca.
Agusiaks piekny artykul o karmieniu piersia. Az smutno mi sie zrobilo, ze Olek mm pije w nocy. No ale prawda taka, ze kazda kobieta ma inny pokarm , rozne ilosci sie produkuja itd. Super ze mozesz tzk dlugo karmic naturalnie. Tylko pozazdroscic.
Agusiaks piekny artykul o karmieniu piersia. Az smutno mi sie zrobilo, ze Olek mm pije w nocy. No ale prawda taka, ze kazda kobieta ma inny pokarm , rozne ilosci sie produkuja itd. Super ze mozesz tzk dlugo karmic naturalnie. Tylko pozazdroscic.