reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
pełna no właśnie może to wyjaśnia wyniki testu tego fotelika, bo dostał tylko 1. Wygląda fajnie i pewnie przy tej cenie lilonka znalazła dobre informacje na jego temat. Tutaj możesz poczytać jak to rozwiązali.

Foteliki samochodowe oczami sprzedawcy: Przegląd foteli RWF część 6: Axkid Kidzofix

Dobry fotelik to podstawa. Zgadzam się z lilonką, że nie ma co na nim oszczędzać. Ja też nie kupuję młodej zbędnych gadżetów.

U mnie 30 dc i ciągle nic. Jak na złość pierwszy raz w życiu, kiedy ma to jakieś znaczenie :-(

Ile to strachu mozna sie najesc jednym artykulem , a uspokoic drugim :)
Cale szczescie wszystko poprawili, naprawili, naszywki pozmieniali i lilonka moze spokojnnie kupowac superowy fotelik. Koniecznie daj info jak kupicie i jak maluchom w nich bedzie sie jezdzic. Moze jakies fotki przy tej okazji? :-D

dziewczynki wyszedł mi pozytywny test ciążowy. może to pomyłka? wiem, że jutro mogę i tak dostać okres, ale i tak jestem w szoku :szok: ja się nawet nie starałam...

Gnagna ja nie jestem nawet zaskoczona, taka myśl mi przeszła przez głowę jak pisałaś że ci się @ spóźnia :-D:-):tak:
No i chciałam przypomnieć ze kiedyś napisałam że mam przeczucie że pierwsze zajda Gnagna i Nowa :-)
Pędzisz jutro na betę?

pełna nie wiem, czy będę miała z kim młodą zostawić. Teraz siedzę i czytam, co może powodować fałszywy wynik dodatni. Aż się boje. Nowotwory itd. Test robiłam bez przygotowania o 15 i druga kreska jest znacznie jaśniejsza, ale wyraźna i pojawiła się natychmiast. Nie wiem, co mnie podkusiło. Mam jeszcze jeden test, to powtórzę wieczorem po kilku godzinach bez picia. Może ten był wadliwy i teraz wyjdzie negatywny. Mój mąż odebrał ostatnio wyniki swojego nasienia, które kilkakrotnie przekraczają normy, no ale tego się po nas nie spodziewałam ;-) Tak serio, to myślę, że to jakaś pomyłka.

Gna - po cichu gratuluję:tak: jak nie ma parcia na dzidzię to i takie rzeczy się zdarzają:-) Ja np chcę założyć spirali, bo więcej potomstwa nie planuje, a przyjmowanie tabletek jakoś może być średnio skuteczne, bo jakoś wypada mi to z głowy.
A o fotelikach czytałam - ale okazuje się, że nie ma ich już w dystrybucji, bo wchodzi jakiś nowszy model, ale będzie dopiero za 2 tygodnie.
Dzisiaj Młodzi byli sami u teściów:szok: nawet nie chcę słyszeć co jedli przez te 3 godziny - bo pewnie więcej niż ze mną przez cały dzień ;-) Moja teściowa jest z tych "karmiąch";-). Na sobotę młodzi mają zapowiedziany rosół z kaczki:rofl2:

reklama
Gnagna żadna pomyłka, zaraz tam wadliwy test, nie wymyślaj hihi. W końcu obydwoje jesteście płodni więc czemu nie mogło udać się naturalnie? :-):tak::-D Też jeszcze nie gratuluję głośno tylko cichutko ;-) No super ten rok się zaczął, oby tak dalej :-D
Lilonka rosół z kaczki wow :-)

Ostatnia edycja:
Do góry