reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Pełna - jak już jest dwójka to nie myśli się jak, tylko po prostu trzeba sobie radzić :-) Tak sobie myślę, że z jednym maluchem to jest lajcik. 50% mniej karmienia, przebierania i rąk zajętych ;-)
Tylko uważaj z tym dokarmianiem, bo to podobno prowadzi do osłabienia laktacji. Dziecko po butelce nie chce już męczyć się ssaniem, bo z butli łatwiej i szybciej. Ale to tylko z porad położnej wiem. Ja dalej cycuje :-) zobaczymy ile dam radę - prawie 5 miesięcy za nami :-)

Lilonka i tak musze dokarmiać bo mi mleka brakuje żeby wykarmić ją całą dobę, ale ostatnio i tak jest go coraz więcej, chyba laktator trochę mi pobudził laktację, więc mała troche więcej dostaje mojego mleczka :tak::-)
Lilonka a karmisz dwójkę jednocześnie?

i dupa , nie mamy jeszcze kwalifikacji, w poniedzialek mam dzwonic sie umowic na 3d bo bez oceny macicy mi nie wypisze i bez kariotypow bo czasem jak wyjda zle to sie rozmyslimy osz kuzwa zła jestem jak nie wiem tylko dziwi mnie dlaczego mowil ze to 3d potrwa 2 godz moze planuje cos jeszcze mi zrobic

pełna niestety wczoraj juz nie zdazyłam odczytac twojej wiad

powiedz mi po jakim czasie ty dzwonilas od kariotypow po wyniki bo mi pani doktor kazala po 5tyg moge dzwonic wczesniej?
pani Anna M tez cie prowadziła?>

kurde to przesadzili że Cię nie wpisali na listę,przecież wskazania macie,
spróbuj zadzwonić wcześniej , może już będą, ale wątpię...
Ja nie wiem kto nas prowadził, bo tylko emek robił badania, ale to była kobieta więc może ta sama.
Jak już będziesz znała wyniki to dzwoń do recepcji żeby ich pogonić z wysłaniem, bo dają sobie czas....

reklama
Do góry