reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Pełna - jak już jest dwójka to nie myśli się jak, tylko po prostu trzeba sobie radzić :-) Tak sobie myślę, że z jednym maluchem to jest lajcik. 50% mniej karmienia, przebierania i rąk zajętych ;-)
Tylko uważaj z tym dokarmianiem, bo to podobno prowadzi do osłabienia laktacji. Dziecko po butelce nie chce już męczyć się ssaniem, bo z butli łatwiej i szybciej. Ale to tylko z porad położnej wiem. Ja dalej cycuje :-) zobaczymy ile dam radę - prawie 5 miesięcy za nami :-)
Tylko uważaj z tym dokarmianiem, bo to podobno prowadzi do osłabienia laktacji. Dziecko po butelce nie chce już męczyć się ssaniem, bo z butli łatwiej i szybciej. Ale to tylko z porad położnej wiem. Ja dalej cycuje :-) zobaczymy ile dam radę - prawie 5 miesięcy za nami :-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
trzymajcie dzis za mnie kciuki
pełna_nadziei83
Lilonka i tak musze dokarmiać bo mi mleka brakuje żeby wykarmić ją całą dobę, ale ostatnio i tak jest go coraz więcej, chyba laktator trochę mi pobudził laktację, więc mała troche więcej dostaje mojego mleczka :-)
Lilonka a karmisz dwójkę jednocześnie?
Lilonka a karmisz dwójkę jednocześnie?
pełna_nadziei83
kwiatuszku trzymamy kciuki, jak wrócisz to pisz od razu co dr powiedział
kwiatuszekq20
napisze , napisz mi na priv nr twoj bo mamy 100km do kliniki i nie wiem o ktorej wrocimy pewnie pozno oczywiscie jak chcesz
kwiatuszekq20
i dupa , nie mamy jeszcze kwalifikacji, w poniedzialek mam dzwonic sie umowic na 3d bo bez oceny macicy mi nie wypisze i bez kariotypow bo czasem jak wyjda zle to sie rozmyslimy osz kuzwa zła jestem jak nie wiem tylko dziwi mnie dlaczego mowil ze to 3d potrwa 2 godz moze planuje cos jeszcze mi zrobic
pełna niestety wczoraj juz nie zdazyłam odczytac twojej wiad
powiedz mi po jakim czasie ty dzwonilas od kariotypow po wyniki bo mi pani doktor kazala po 5tyg moge dzwonic wczesniej?
pani Anna M tez cie prowadziła?>
pełna niestety wczoraj juz nie zdazyłam odczytac twojej wiad
powiedz mi po jakim czasie ty dzwonilas od kariotypow po wyniki bo mi pani doktor kazala po 5tyg moge dzwonic wczesniej?
pani Anna M tez cie prowadziła?>
pełna_nadziei83
kurde to przesadzili że Cię nie wpisali na listę,przecież wskazania macie,
spróbuj zadzwonić wcześniej , może już będą, ale wątpię...
Ja nie wiem kto nas prowadził, bo tylko emek robił badania, ale to była kobieta więc może ta sama.
Jak już będziesz znała wyniki to dzwoń do recepcji żeby ich pogonić z wysłaniem, bo dają sobie czas....
spróbuj zadzwonić wcześniej , może już będą, ale wątpię...
Ja nie wiem kto nas prowadził, bo tylko emek robił badania, ale to była kobieta więc może ta sama.
Jak już będziesz znała wyniki to dzwoń do recepcji żeby ich pogonić z wysłaniem, bo dają sobie czas....
kwiatuszekq20
taka czarna podpiete włosy do góry spr zadzwonic moze w poniedzialek bedzie prawie 4tygodnie , mowila ze wysyła ona w ciagu miesiaca bo ona musi to opisac ,
reklama
Podziel się: