Jestem po wizycie u gin, wszystko ladnie sie oczyscilo i wyglada prawidlowo. Dostalam tez recepty na tabl. antykoncepcyjne , ktore mozna brac w trakcie laktacji. Ale dr powiedzial ze musimy miec na uwadze to ze mielismy problem z zajsciem wiec kiedy zdecydujemy ze juz chcemy sie starac to mam odstawic i spokojnie sie starac. A narazie przynajmniej przez pol roku ja nie chce.
Maly ma od ok. tygodnia zapchany nosek najbardziej to slychac w trakcie karmienia, oczyszczam mu i woda morska i aspiratorem frida ale caly czas cos zalega. Nie jest to typowy katar, nic mu z noska nie cieknie ale widocznie jakos sie zbiera wydzielina i zalega mu w nosku.
Nabialu nadal nie jem moze dzisiaj sprobuje zjesc jogurt bo malemu ladnie zeszly wszystkie krostki.
Maly ma od ok. tygodnia zapchany nosek najbardziej to slychac w trakcie karmienia, oczyszczam mu i woda morska i aspiratorem frida ale caly czas cos zalega. Nie jest to typowy katar, nic mu z noska nie cieknie ale widocznie jakos sie zbiera wydzielina i zalega mu w nosku.
Nabialu nadal nie jem moze dzisiaj sprobuje zjesc jogurt bo malemu ladnie zeszly wszystkie krostki.