reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja jestem:-), ale prawda drzemię po kątach taka pogoda:-(

Dziewczynki dziś zupełnie nie mam pomysłu na obiad buuu, chyba z tego nic nie zrobię - mąż znowu tylko zupę dostanie, na pewno się ucieszy:baffled:

Ada od mojej za to nic się nie dowiesz heh co w przedszkolu:tak:

Rozia to trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Roza a u nas jak karabin maszynowy i tylko muszę słuchać bo jak nie to powie że nikt jej nie słucha a ona pierwsza zaczęła mówić ( oduczaliśmy jej żeby się w zdanie komuś nie wtrącała) to pewnie spokojna i grzeczna jest Twoja a moja to normalnie huligan do kwadratu:tak: a może byś zrobiła ryż z warzywami na patelnie ?

Rozia trzymam kciuki za bujaczek

Roza ja tak czasami patrzę na takie spokojne dziewczynki i sobie myślę że też te dzieci nie mogą być takie "zmiksowane" trochę takie trochę takie...
To może placki ziemniaczane albo pulpeciki w sosie pomidorowym..... zgłodniałam :-D

Dziewczyny jakie fajne te bujaczki a moja ma ponad cztery lata i nawet nie wie co to bujaczek :tak:

Roza to smaż może Ci m ładnie podziękuje :-D no to moja na odwrót do 1,5 -2 lat grzeczna a potem normalnie adhd ;-)

Dziewczynki uciekam koniec pracy.... a od 11 dość że mi się w głowie kręci to jeszcze mi nie dobrze - zatrułam się jak nic czymś :(

Bądźcie grzeczne buziaki dla mamusiek i dzieciaczków

Ostatnia edycja:
hejka

u mnie ostatnio kolorowy zawrót głowy więc jest mnie mniej..
w przedszkolu robimy bal andrzejkowy -charytatywny, za pieniążki kupimy dzieciakom cosik ciekawego do przedszkola :)
więc latam...i pomagam w organizacji :p
do tego dziś lekarz..i dobre wieści, cukrzycy na razie nie ma:-) te normy co miałam podane na wynikach i przekroczone po obciążeniu są aktualne tylko do glukozy na czczo, po obciążeniu norma jest do 7,8 a ja mam 7,02 :)
jest podwyższony, będziemy teraz częściej badać glukozę na czczo i w okolicach 30 tygodnia powtórzymy obciążenie glukozą..ale póki ci...kłucia,diety nie będzie :)

byłam też z wynikami krwi i moczu Matika u pediatry, wszystko oki :)

no i jeszcze fryzjera zaliczyłam i pozbyłam się długich włosów...ehhh ciach i już:p ale mi wylatywały ostatnio coraz bardziej i szkoda mi było patrzeć jak marnieją..

pozdrawiam i ściskam ;)
doczytam co u was szalonych bestyjek :p

reklama
Rozia bardzo fajny leżaczek :tak: w takim razie trzymam kciuki, wedle życzeń :-)

Syliwa Twój też fajny
;-)

Kurcze chyba wszystkie rzeczy dla dzieci są ładne
:tak: a przynajmniej większość :-p

Aduś a może to nie zatrucie?
:-)

Ja właśnie pojadłam, miałam frytki i ser żółty panierowany i smażony na patelni z surówką z marchewki :-) jamiiiiii :-D

edit.:
truskafffka co za dobre wieści :tak:
ahaaaa no i może tak fotka w nowej fryzurce? ;-)

Do góry