reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko no maluchy maja teksty nie z tej ziemi.Szymuś mi sie dzisiaj pyta czemu na vivie jest pokazane że można słuchać muzykę od 12 lat .Ja mu dosłownie że dlatego bo tam w niektórych piosenkach jest pokazana pupa i cycki a on mi na to że to przecież sex :baffled::-D:baffled: i ciągle podśpiewuje sexi sexi a najbardziej mu sie podoba Niki Minaj :baffled::baffled::baffled: ta która własnie ma dużą dupe i cycki :-)

Rasowe chłopaki z nich :-):-):-)

Co do tabelki to zrób jak uważasz napewno cokolwiek zrobisz będzie dobrze a Ty moja kochana zmień mi te moją wpadkę :-D:-D:-D

reklama
Dzieci są nie przewidywalne :-D:-D:szok::eek:
a co u tej Niki podoba się dzieciakom to nie wiem :szok:dla mnie strasznie szpetna baba

LiLuu jak to facetom- okrągłe kształty :-p

edit.:
Dla mnie ona też średnio wyjściowa, no ale chłopy to chłopy, nawet te małe
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonka tekst Jasia mnie rozłożył :-D:-D:-D dzieci są genialne :-D:-D:-D cA co do tabelki, to jestem zdania losiczki, czyli jak zrobisz będzie dobrze, bo na pewno będą super obie tabelki :-) Myslę,że podział na chłopców i dziewczynki będzie super :-)

losiczko mówisz,że wracamy do konkretnych starań już oficjalnie :-)

sylwia no ja też taki chciałam, ale akurat jak w sklepie bylismy, to zobaczyliśmy ogłoszenie o tym bujaczku, a ten jest bardzo podobny... Wydaję mi isę,że to wcześniejszy model, bo tez może być dla starszego dzieciaczka :-)

truskafffka to czekamy na fotkę :-)

reklama
Lilu może jakis joging i też dołączysz do grudniówek :-D:-D:-D mi ta Niki też nie pasi :baffled: ale chłopy nawet te małe patrza wymiarami :-):-):-)
Rozia no niby tak ale wiesz to juz 9 cykl leci po poronieniu :-( zobaczymy co z tego cyklu wyjdzie potem z żelikiem a potem to już nie wiem co wymyślę :-)

Do juterka dziewczynki :-):-):-)

Do góry