reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś nie smutaj ja myślę że to przez szok niespodziewała się i po prostu musi sobie w głowie poukładać szukała argumentów za tym że ciąża to w tym momencie zły pomysł bo nie do końca rozumie że klamka zapadła daj jej czas wiesz jak powiedziałam mojej mamie że się staramy to też nie była prze szczęśliwa a teraz dopytuje kiedy tą babcią znowu zostanie ;-) wiem że to Cię zabolało ale daj jej trochę czasu

reklama
witam..melduje sie zeby tam ktoras w ciemnym kącie d... mi nie skopala :-) pogoda do d... nastroj tez..glowa mi eksploduje....napisze na g ..
kasiu - corcia sliczna..czekamy na siostrzyczke
malami - bedzie ok..musi byc..
lilu- no to czekamy namalenstwo..
reszty nie pamietam..sorry..

Martuś to trzeba było powiedzieć mamie,że Ty się cieszysz i nie chcesz słyszeć takich komentarzy ... Że nawet jeśli tak mysli, to niech zachowa je dla siebie :* Po co się martwić na zapas i zakładać,że cos będzie nie tak i że akurat na komunie Szymona będziesz w szpitalu... Będziesz albo i nie... Bez ciąży też mogłabyś wylądować w szpitalu z innego powodu... Co to za gdybanie... Gdyby babka miała wąsy, to była by dziadkiem :-) Amen :-D:-D:-D Jest i będzie dobrze i tego sie trzymajmy :-D:-D:-D

hej:-) witam się

poczytam co u was dziś:)

Kasia śliczności:-)

Marta no to mama zaszalała z wylewnością:-(, ale ochłonie i będzie się cieszyć

Tak patrzyłam na tabelkę ciężaróweczek i jakaś mała ona jest:-(,

Ostatnia edycja:
Marcia Twoja mama troszkę jak i moja,,, tzn moja mi nic nie gadała bo modliła sie aby tylko sie udało donosić itd po tych przejsciach ale jak zaszłam w ciązę z aniołkiem to musiało pare dni potrwać zanim rodzice sie z tym oswoili ( swoją drogą to cięzko nam było ich zrozumieć... nie mamy po 15 lat :sorry:) no ale olać to kochana ciepłym moczem...... teraz tak mówi a za jakiś czas bedzie juz inaczej gadać .... a jak sie bobas urodzi to juz w ogóle oszaleje .....także musisz to przetrwać .... bo to tylko chwilowe - zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada hmmmmmmmm nie wiem czy bede umieć :sorry::sorry::sorry: musiałabym przysiąść nad tym i popróbować a teraz nie mam nawet jak ..........:sorry:

cały komplecik myszka plus rękawiczki :-) mam nadzieje ze babka z allegro bedzie zadowolona :-D:-D:-D:-D
( czapulka miś sie juz dla Papiego robi hehe)

Zdjęcie1168.jpg Zdjęcie1178.jpg Zdjęcie1175.jpg Zdjęcie1173.jpg

Zdjęcie1179.jpg

ilonka ja na jej miejscu bym wniebowzięta była bo po prostu śliczna a jak Papi w niej super wygląda bo on taki cukiereczek jest to mu we wszystkim jest super....... ilonka a tym "kominem" się nie przejmuj może jak się nauczę obsługi szydełka sama sobie zrobię narazie jestem na etapie łańcuszka .... normalnie ekspert ze mnie :szok::-D

losiczka mamusiu co z betą?

Ostatnia edycja:
Hello :-) ja niedawno wróciłam od dentysty :-p u mnie szaro, buro i ponuro jak i u niektórych z Was i do tego nie za ciepło :baffled:

Losiczko mamusiu, już wysyłam
:-D

JolaMariusz Witam
:tak:

AdaW co do kawki to nie mam pojęcia, bo wiesz jak jest z moją pracą, a jak już mam wolne to tylko K
:-)
A co do trenowania, to właśnie nie wiem czy tak niedługo się przyda, bo K ma troszkę opory, żeby już mieć dzidzię…- ostatnio o tym rozmawialiśmy i tak jakoś wyszło...

Marta
Ty się ciesz, że nic Ci nie dolega
:tak: a mamą się nie przejmuj- daj jej czas na oswojenie się z tą cudowną wiadomością ;-)

reklama
Do góry