reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

heheheh Losiczko Liluuu Ada nadstawiam dupalka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kopcie moze mi przejdzie :-)

z Szymkiem nie wymiotowalam nic no moze 1 raz ,i ogolnie było ok ,pozniej z Aniolkiem cały czas klozecik ,cycki bolaly ,jesc mi sie chcialo,a teraz null no kompletnie nic ,wszystko pachnie,jem normalnie,muszla niet ,chyba leczyc sie na głowe powinnam

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-) My dzis od 7 nie śpimy, ale wylegiwaliśmy sie w łóżeczku :-)

Martuś no mówię Ci,, Jak zobaczyłam cenę, to wyglądałam tak :szok::eek::baffled:
a tymi objawami sie nie martw... Na pewno jest wszystko dobrze :-) :*

losiczko a co to za gorseciki?? czekam na nie :-)

Widziałam,że Katy ma jakieś problemy z kompem, ale pisze tylko o enpr, więc nie wiem dlaczego nie zagląda... Chyba trzeba jej grupowe lanie zrobić :wściekła/y:

pamela a wyżyj się, wyżyj, przynajmniej bedzie Ci lepiej :-D:-D:-D:-D

Jak kogoś pominęłam, to przepraszam :-)

A dlaczego karola nie zagląda ??

Miłego dnia :*

Dzięki pamela ale wątpie dość że seksu mało było to jeszcze nastawienie na starania żadne...... z tego nie będzie dzieci jedynie choróbsko jakieś .... miłego dnia i jak najmniej żądzy mordu :-D:-D

Marta dawaj adres bo lecę tylko do domu po drewniaczki skoczę..... :)

aaaaaaaaaaa ja zapomnialam wam powiedziec ,ze G wczoraj mamie sie wypaplał i zadzwonila z gratkami

a moja mama tez wczoraj sie dowiedziala i :(:(:( wcale sie nie ucieszyła ,tylka zaraz ze cos sie stanie ze to ze tamto.............:zawstydzona/y:

Martuś nie przejmuj się może ona się po prostu martwi wie jak przeżyłaś aniołka i tyle.... jak się dowie że wszystko dobrze to sama z ulgą odetchnie i będzie się cieszyć

lilu to beznadziejnie nie mieć w mamie oparcia a wręcz wroga..... <tule>

No to ładnie Ci wyskoczyła... Nie ma co... Ale nie mysl o tym, bo bedzie dobrze :-D:-D:-D Teraz Twoj rosnący brzuszek będę obserwować :-) A co do lenistwa, to zobaczysz jakfajnie :-) Aczkolwiek Ty masz Szymona, ktorym jednak trzeba sie zająć, a ja to w ogóle mam kabe :-D

Ania u mnie też jest szaro buro i ponuro... Dlatego jeszcze3 sie nie zebrałam z łózka, a,le juz w końcu trzeba, bo do sklepu tzreba iść...

reklama
smutno mi sie zrobiło ,rozumie ja ze sie matrwi ale zeby tak mowic .....a ze mały komunie bedzie mial i zebym przypadkiem w szpitalu nie lezala a ze pewnie beda kłopoty itp...................myslalam ze sie ucieszy a ona :((

czasami wogole jej nie rozumiem sama wymysla problemy

ok zmykam obiad robic ,dzis schabowe z suroweczka i ziemniaczki a na jutro karkowka z kapustką zapieczona :p

Do góry