reklama
JolaMariusz
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny
Jestem tutaj po raz pierwszy. Mam na imię Jola, 25 lat i razem z meżem postanowiliśmy w tym miesiącu rozpocząć starania o drugą naszą Perełkę. Nasz pierwszy Skarb ma 2 lata i 4 miesiące. Chcemy żeby nie było między nimi większej różnicy niż 3 lata, myślę że to dobry czas - oby się udało!
Jestem tutaj po raz pierwszy. Mam na imię Jola, 25 lat i razem z meżem postanowiliśmy w tym miesiącu rozpocząć starania o drugą naszą Perełkę. Nasz pierwszy Skarb ma 2 lata i 4 miesiące. Chcemy żeby nie było między nimi większej różnicy niż 3 lata, myślę że to dobry czas - oby się udało!
Witam
Kasiu Alunia prześliczna kruszynka malutka ale szybko nadrobi Ty wracaj do zdrowia no i czekamy na Hanię.
Ilonka jak mus to mus rozdziel tabelkę trudno. A czapeczkę chyba zamówię u Ciebie chyba czerwono zielona by pasowała
Jola witaj i powodzenia
A my dziś do 8 spaliśmy oczywiście z przerwami w nocy ale to i tak wypas
Kasiu Alunia prześliczna kruszynka malutka ale szybko nadrobi Ty wracaj do zdrowia no i czekamy na Hanię.
Ilonka jak mus to mus rozdziel tabelkę trudno. A czapeczkę chyba zamówię u Ciebie chyba czerwono zielona by pasowała
Jola witaj i powodzenia
A my dziś do 8 spaliśmy oczywiście z przerwami w nocy ale to i tak wypas
AdaW
wiedźma :p
Witam i ja !
Ilonko nie bij już jestem...... nadrabiałam zaległości kochana a umiałabyś zrobić takie coś jak na tamtym zdjęciu? Bo jak tak to ja zamawiam ....
Przeczytałam ale nic nie pamiętam jak kogoś pominę to wybaczcie
Dziama super że po wizycie tak optymistycznie
Malami zdrowia dla m i zazdroszczę wyczynów w kuchni ...... u mnie w domu zawsze tata gotował nie dla tego że mama nie umiała tylko dlatego że on to uwielbiał ......
Losiczko mamusiu...... nie bądź taka surowa dla papci napisz mu coś miłego może więcej kaski przywiezie
Lilu kciuki za m mocno trzymam
Paula Ty łobuziaro kiedy wpadniesz na tą kawę? trenuj trenuj napewno się nie długo przyda
Val a jaki ten egzamin m ma?
Kasiu es zdrówka dla ciebie i księżniczek śliczności maleńkie
joanna co się stało?
Jola witaj i powodzenia
Zapomniałam dodać że czuje się bardzo źle nie mówię o psychice tylko fizycznej stronie.... enpr
Ilonko nie bij już jestem...... nadrabiałam zaległości kochana a umiałabyś zrobić takie coś jak na tamtym zdjęciu? Bo jak tak to ja zamawiam ....
Przeczytałam ale nic nie pamiętam jak kogoś pominę to wybaczcie
Dziama super że po wizycie tak optymistycznie
Malami zdrowia dla m i zazdroszczę wyczynów w kuchni ...... u mnie w domu zawsze tata gotował nie dla tego że mama nie umiała tylko dlatego że on to uwielbiał ......
Losiczko mamusiu...... nie bądź taka surowa dla papci napisz mu coś miłego może więcej kaski przywiezie
Lilu kciuki za m mocno trzymam
Paula Ty łobuziaro kiedy wpadniesz na tą kawę? trenuj trenuj napewno się nie długo przyda
Val a jaki ten egzamin m ma?
Kasiu es zdrówka dla ciebie i księżniczek śliczności maleńkie
joanna co się stało?
Jola witaj i powodzenia
Zapomniałam dodać że czuje się bardzo źle nie mówię o psychice tylko fizycznej stronie.... enpr
Ostatnia edycja:
Dzien dobry
ja juz po zakupkach i zaraz za obiadek sie biorę
Ilonko masz juz dosyc rozu hehehehehe dobre,aa i termin wizyty do tabelki na 7.12
Rozia a Ty mowisz tyle za metr??????????????ło no cena kosmos
Lilu kciuki oczywiscie za P &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasiu es zdroweczka szybko zyczę ,a malutka przesłodka
Ada o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczko a tobie co tam dolega????i dzis znowu przy maszynce hmmmm ale ja czekam na pacynki hihihi
Pamelko kochana nie smutac sie nonono nie wolno :*
Co sie dzieje z Katy i z Jane martwie sie :----------------(
ja z dolegliwosci mojego stanu mam ...........................nic kompletnie nic mi nie dolega a wolalaym jednak Ilonko przy tej muszli siedziec
ja juz po zakupkach i zaraz za obiadek sie biorę
Ilonko masz juz dosyc rozu hehehehehe dobre,aa i termin wizyty do tabelki na 7.12
Rozia a Ty mowisz tyle za metr??????????????ło no cena kosmos
Lilu kciuki oczywiscie za P &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasiu es zdroweczka szybko zyczę ,a malutka przesłodka
Ada o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczko a tobie co tam dolega????i dzis znowu przy maszynce hmmmm ale ja czekam na pacynki hihihi
Pamelko kochana nie smutac sie nonono nie wolno :*
Co sie dzieje z Katy i z Jane martwie sie :----------------(
ja z dolegliwosci mojego stanu mam ...........................nic kompletnie nic mi nie dolega a wolalaym jednak Ilonko przy tej muszli siedziec
własnie zobaczyłam zdjęcie Ali,ale cudna kruszynka!!! teraz czekamy na siostrzyczkę.Ada to może musisz troszkę odpocząć,u mnie psychika szwankuje,jak zwykle gdy @ sie zbliża...to lecę do pracy,wyrzuję sie na współpracownikach.dam im dzisiaj popalić,będą sie modlić zebym jak najszybciej zaciążyła i poszła na macierzynskie! może ich modlitwy coś pomogą!!! życzę miłego dnia laseczki,wpadnę potem.
Ostatnia edycja:
domiska1
Fanka BB :)
hej dziewczyny, szybkie pozdrowienia w biegu Wczoraj szkoła rodzenia, matkoooo jaka ja jestem przerażona! Słucham tego co nas czeka i mam oczy wielkie jak spodki. Mam nadzieję, że jakoś damy radę. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki więc bajzel w domu to mało powiedziane, a siły coraz mniej. Dobrze, ze sporo osób nam pomaga. Podczytuję Was i myślami jestem z Wami, ale na co dzień wrócę jak będę miała stały dostęp do netu.
Malami )))) kukam Ci w wykres, ale strasznie się cieszę! Pamiętam jak mnie wspierałaś i cieszę się że teraz Ty jesteś taka szczęśliwa ))trzymam kciuki żebyś była spokojna, bo wiem że wszystko jest dobrze!
Malami )))) kukam Ci w wykres, ale strasznie się cieszę! Pamiętam jak mnie wspierałaś i cieszę się że teraz Ty jesteś taka szczęśliwa ))trzymam kciuki żebyś była spokojna, bo wiem że wszystko jest dobrze!
reklama
Podziel się: