reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kurka wodna bede musiała rozdzielić naszą tabelkę dzieciaczków :-:)-:)-:)-(
Bo w jednym poście może być tylko 10 zdjęć załączonych , a mamy własnie akurat 10 ..... także nawet nie mogłam dodać Ali do tabelki :-:)-:)-:)-(

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Jestem tutaj po raz pierwszy. Mam na imię Jola, 25 lat i razem z meżem postanowiliśmy w tym miesiącu rozpocząć starania o drugą naszą Perełkę. Nasz pierwszy Skarb ma 2 lata i 4 miesiące. Chcemy żeby nie było między nimi większej różnicy niż 3 lata, myślę że to dobry czas - oby się udało!

Witam:)

Kasiu
Alunia prześliczna kruszynka malutka ale szybko nadrobi:) Ty wracaj do zdrowia no i czekamy na Hanię.

Ilonka jak mus to mus rozdziel tabelkę trudno. A czapeczkę chyba zamówię u Ciebie chyba czerwono zielona by pasowała:)

Jola
witaj:) i powodzenia:)

A my dziś do 8 spaliśmy oczywiście z przerwami w nocy ale to i tak wypas:)

Witam i ja !
Ilonko nie bij już jestem...... :-D nadrabiałam zaległości kochana a umiałabyś zrobić takie coś jak na tamtym zdjęciu? Bo jak tak to ja zamawiam ....:tak:

Przeczytałam ale nic nie pamiętam jak kogoś pominę to wybaczcie

Dziama super że po wizycie tak optymistycznie

Malami zdrowia dla m i zazdroszczę wyczynów w kuchni ...... u mnie w domu zawsze tata gotował nie dla tego że mama nie umiała tylko dlatego że on to uwielbiał ......

Losiczko mamusiu...... nie bądź taka surowa dla papci :-p napisz mu coś miłego może więcej kaski przywiezie

Lilu kciuki za m mocno trzymam

Paula Ty łobuziaro kiedy wpadniesz na tą kawę? trenuj trenuj napewno się nie długo przyda

Val a jaki ten egzamin m ma?

Kasiu es zdrówka dla ciebie i księżniczek śliczności maleńkie

joanna co się stało?

Jola witaj i powodzenia :tak:

Zapomniałam dodać że czuje się bardzo źle nie mówię o psychice tylko fizycznej stronie.... enpr

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
ja juz po zakupkach i zaraz za obiadek sie biorę

Ilonko masz juz dosyc rozu hehehehehe dobre,aa i termin wizyty do tabelki na 7.12 :tak:

Rozia a Ty mowisz tyle za metr??????????????ło no cena kosmos

Lilu
kciuki oczywiscie za P &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasiu es zdroweczka szybko zyczę ,a malutka przesłodka

Ada o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Losiczko a tobie co tam dolega????i dzis znowu przy maszynce hmmmm ale ja czekam na pacynki hihihi

Pamelko kochana nie smutac sie nonono nie wolno :*

Co sie dzieje z Katy i z Jane martwie sie :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ja z dolegliwosci mojego stanu mam ...........................nic kompletnie nic mi nie dolega :angry: a wolalaym jednak Ilonko przy tej muszli siedziec :zawstydzona/y:

własnie zobaczyłam zdjęcie Ali,ale cudna kruszynka!!! teraz czekamy na siostrzyczkę:tak:.Ada to może musisz troszkę odpocząć,u mnie psychika szwankuje,jak zwykle gdy @ sie zbliża:angry:...to lecę do pracy,wyrzuję sie na współpracownikach.dam im dzisiaj popalić:szok:,będą sie modlić zebym jak najszybciej zaciążyła i poszła na macierzynskie! może ich modlitwy coś pomogą!!! życzę miłego dnia laseczki,wpadnę potem.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, szybkie pozdrowienia w biegu :) Wczoraj szkoła rodzenia, matkoooo jaka ja jestem przerażona! Słucham tego co nas czeka i mam oczy wielkie jak spodki. Mam nadzieję, że jakoś damy radę. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki więc bajzel w domu to mało powiedziane, a siły coraz mniej. Dobrze, ze sporo osób nam pomaga. Podczytuję Was i myślami jestem z Wami, ale na co dzień wrócę jak będę miała stały dostęp do netu.
Malami :))))) kukam Ci w wykres, ale strasznie się cieszę! Pamiętam jak mnie wspierałaś i cieszę się że teraz Ty jesteś taka szczęśliwa :)))trzymam kciuki żebyś była spokojna, bo wiem że wszystko jest dobrze!

reklama
Do góry