reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej dziewczyny!

ja tylko na chwile dać znać że żyję. nie uwierzycie ale pisze do was ze swojego domu :-). mąż właśnie testuje połączenia internetowe i jak dobrze pójdzie to będę miała w końcu dostęp do świata i do was. tak więc &&&&&&&&&&& proszę aby net nam w domu już pozostał. jak się uda to wpadam wieczorem. teraz muszę zmykać bo tu różne kombinacje odchodzą.
buziaczki i jeśli uda się z tym połączeniem to będę bardzo często was zanudzać. pa

edit. dziewczyny działa wam enpr? bo ja nie mogę nic dopisać do mojego wykresu :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
agnes&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczynki.

Sorki,że tylko osobie, ale jestem padnięta...
Byłam dziś u tego nowego gina, tym razem na NFZ i na szczęście dał mi skierowanie na wszystkie badania beż mrugnięcia okiem :-) Nie musialam sie o nic prosić ani nic :-) jedyne co, to chyba będę musiała się prosić o wgąld do karty i skopiowanie wyników do prywatnego gina:-( Ale może coś wykombinuję :-) Ale wysiedziałam sie tam,że ho ho ... Bo byłam wcześniej, ale najpierw do złego gabinetu mnie skierowali i dopiero jak poszłam dopytać gdzie on jest, to sie okazało,że w innym gabinecie jest dziś ... No a jak tam posżłam, to już ludzi było ..... A później na założenie karty ciąży i poźniej rejestracja na badania i tak mi zeszło, że dopiero godzine temu róciłam, a pojechałam o 13... Masakra jakaś... Idę się zdrzemnąć, bo padam... Jeszcze taki upał u nas,że ledwo żyję... Niby popadało teraz przez chwilę, ale jakoś nie czuję tego orzeźwienia :-(

Roszpunka - nie ma czego zazdrościć, teraz u Was sa upały, to marzycie o deszczu, a tu non-stop jest deszcz... - ale jakby co, to ja się chętnie zamienię.
Hm.... takie jakby dobrze zwinąć i upchać, to może i by jakoś wyglądały hihi

jeszcze któras będzie narzekać?
1305630248_4.jpg

Rozia, no to dobrze, że dostałaś te skierowania. Mam nadzieję,że nowy lekarz się sprawdzi:tak:

katrina, :-D Wiem, wiem, deszcz cały czas to też niedobrze. Najlepiej by było tak z 22 stopnie i słonko.
U mnie burza się zaczyna. Mam nadzieję, że trochę chłodniej się zrobi.

Znalazłam super łóżeczko na tablicy z szufladą za 50 zł. Szkoda, że już mam. :-(

O fuj piąteczko.To jest możliwe??!!??!!:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Roszpunka pas poporodowy TAK ale nie taki PAS WYSZCZUPLACĄCY GORSET ŚCIĄGAJĄCY POPORODOWY (2447536691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja taki kupiłam i bardzo załowałam bo sie strasznie zwijał i od góry i od dołu i sie takie wałki robiły , wiec jak coś to coś takiego sie lepiej sprawdzi bo bedzie trzymac wszystko w jednym miejscu Orirose Body wyszczuplające i modelujące L/XL (2433251759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale widzialam takie ale tansze u kogos innego

podobniez pomaga szybciej dosc brzuszkowi do ładu i składu ...ja kupiłam ale chyba pol roku po porodzie a to trzeba od razu sie scisnac aby był efekt

Co do butelki to nie wiem..... na razie kupilam taka zwykła a jak sie okaze ze nie moge karmic to kupie moze wlasnie ta antykolkową,
axarai aleś Ty zdolniacha ;-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katrina no tak, jakbys miała tak siedziec w domu ciagle to bys oszalała,......
agnes no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to bedziesz przynajmniej cześciej tu z Nami :tak:
Rozia a mialas u tego gina usg czy to tylka taka normalna wizyta ????????????????????????

aaale zla jestem.............rozjasnialam sobie wloski ale wyszly mi ciut rude i jutro musze znow pokombinowac zeby byly blond .......... bo niby ok teraz jest ale jednak wole blond niz taki dziwny :baffled: za krotko trzymałam na glowie i dlatego taki odcień ..........

Ojej ale koszmarnie wielkie cyce!!!:szok:

Temat piersi dalej na tapecie;-):-)

Piateczko hahaha no to mnie rozgryzłaś:-p nic a nic nie protestuję :-D.
Powiem że jak nie biorę żadnych tabletek anty to normalnie nie poznaję siebie:-):laugh2:, mój mąż nie nazywa już mnie "królewna z drewna":-p

Rozia super!!! no to masz płatność za badania z głowy he he:-)

Roszpuncia nie rozglądaj się za rzeczami które już masz hi hi:-) bo zawsze coś wylukasz:happy:

Ilonka ho ho, sama rozjaśniałaś?? odważna jesteś:-)

Ja zaraz na allegro poszukam gofrownicy bo moje dziecko sie nawróciło i namiętnie je gofry - od sąsiadki :eek: już mi głupio:tak:

reklama
roszpunka nie wiem hi hi ale ja juz wolę moje małe z dwojga złego

ilonka to ładuj farbę w odp kolorze..... chyba.......

roza hmm........... pozostawię bez komentarza ha ha

Do góry