reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka super gratuluję!!! Masaż szyjki jest wskazany - ja miałam robiony i jest to najgorsza rzecz podczas porodu:wściekła/y: na dodatek u mnie nie zadziałał i skończyło się na przebiciu pęcherza płodowego:tak:
Potoczyło sie wtedy wszystko błyskawicznie he he
Viola moja siostra używa tych butelek i sobie bardzo chwali:-) ja zresztą jak będę w ciąży to też się w nie zaopatrze

Ilonka no to odpoczywaj:-) Ja dziś robię babkę ziemniaczaną a na jutro wstawiłam tą kapustę o której była mowa:-D. Ale rozumiem ciebie, ja sama nie chcę prawie jeść ale jest dziecko i mąż:baffled: więc nie ma zlituj

Justyna trzymam kciuki z niecierpliwością czekam na wiadomość!!!

Karola o jak super!!!! gratulacje kobieto pracująca:-D:-D

Truskaffka biedaku, nie masz żadnych wakacji???:-)

Axa to spokojnej podróży:-) samochodem wybieracie się??? No widzę że nie możesz doczekać się ":-)podglądania"

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja tak do wszystkich na raz bo się pogubiłam co komu

masaż szyjki pomaga jeśli nie chce się sama rozwierać. chodzi tylko może o odpowiedni moment , bo mnie wcale nie bolało, a przyspieszyło sam finał

przebicie pęcherza- przy zadnym z czterech porodów nie odeszły mi wody same z siebie, przebicie przyspiesza

TT ja używam avent. miałam TT z ta wkładką co to niby temperaturę pokazuje, ale moje nie chciały z tego jeść bo się ten smok jakoś dziwnie zasysał i nic nie leciało i tylko kasy było szkoda

TO TAK Z MOICH DOŚWIADCZEŃ , ALE WIADOMO, ŻE ILE MAM , ILE DZIECI TYLE DOŚWIADCZEŃ

Roza dzięki! Samochodem jedziemy niestety, 1000km mamy, ale teraz jest ok z Frankfurtu, aż do Gniezna lecimy autostradą, tylko nudno nic nie widać, tylko droga i auta:-D
Oj atrakcji jak na trzy dni mamy moc i nie moge się doczekać! Wózek będziemy wybierać, do kina idziemy na Epokę Lodowcową, Adolinę podglądać, w sobotę do ukochanego lumpka baby, bo dostawa jest, rodzinkę odwiedzimy i 18-stk M chrześniaczki w lokalu, więc sobie podjem:-D i jeszcze inne rzeczy:-)

Ilona łoooo długo bez ciepłej wody byłaś
Karolina fiu fiu GRATKI!!!
Koleżanko ...Dzięki za wieści od Justyny ;)
Katrina
pojechałaś po bandzie z cyckonoszem hehehehe
Jane ehh te zjedzone posty, miłego dnia!
Viola :) fajnie że się pokazałaś :)
Axarai to czekamy na nowe zdjecie Aduśki :)
Roza wakacje mam...znaczy się urlop hehe
ale szkoła funkcjonuje normalnie przez wakacje, właśnie mamy remoncik-malowanie, jest sporo luzu w lipcu...w sierpniu z kolei zaczynamy już zbierać grupy i opracowywać plan na wrzesień ;)
a u Ciebie owulacja się zbliża :) trzymam kciuki żeby bromek pięknie działał ;) i wy działajcie hihi

Axa :szok::szok: kawał drogi, ale jakieś przystanki będziecie robić na odpoczynek:-)

Ps właśnie doczytałam :tak: czyli będzie ciekawie:-D

Piąteczko he he doświadczona kobieto;-)

Truskaffka to tak jak u mnie, czynne całe wakacje. na brak seksu nie narzekam, mojego męża opętało he he
p.gif
, ale na owu za wcześnie he he

Dziś mądra mamusia przyprowadziła 4 latka do przedszkola po raz pierwszy, przyjechali z zagranicy na wakacje do rodziców a dzieciak
w przedszkolu zamiast cieszyć się babcią - szok:szok::szok: nie muszę pisać że płakał!!!
Nigdy tego nie zrozumiem:no:

Ostatnia edycja:
Tam są inne dużo ładniejsze i oczywiście droższe staniczki - jeden mi sie podoba, ale cena juz nie bardzo hihi.

Ilonka - pewnie, że chodzę na spacerki, biorę folię na wózek, kurtki p/deszczowe i spacerujemy.
Inaczej cały czas siedziałabym w domu, a ja tak nie potrafię.

reklama
Do góry