Roza_
Fanka BB :)
Roszpunka super gratuluję!!! Masaż szyjki jest wskazany - ja miałam robiony i jest to najgorsza rzecz podczas porodu na dodatek u mnie nie zadziałał i skończyło się na przebiciu pęcherza płodowego
Potoczyło sie wtedy wszystko błyskawicznie he he
Viola moja siostra używa tych butelek i sobie bardzo chwali:-) ja zresztą jak będę w ciąży to też się w nie zaopatrze
Ilonka no to odpoczywaj:-) Ja dziś robię babkę ziemniaczaną a na jutro wstawiłam tą kapustę o której była mowa. Ale rozumiem ciebie, ja sama nie chcę prawie jeść ale jest dziecko i mąż więc nie ma zlituj
Justyna trzymam kciuki z niecierpliwością czekam na wiadomość!!!
Karola o jak super!!!! gratulacje kobieto pracująca
Truskaffka biedaku, nie masz żadnych wakacji???:-)
Axa to spokojnej podróży:-) samochodem wybieracie się??? No widzę że nie możesz doczekać się ":-)podglądania"
Potoczyło sie wtedy wszystko błyskawicznie he he
Viola moja siostra używa tych butelek i sobie bardzo chwali:-) ja zresztą jak będę w ciąży to też się w nie zaopatrze
Ilonka no to odpoczywaj:-) Ja dziś robię babkę ziemniaczaną a na jutro wstawiłam tą kapustę o której była mowa. Ale rozumiem ciebie, ja sama nie chcę prawie jeść ale jest dziecko i mąż więc nie ma zlituj
Justyna trzymam kciuki z niecierpliwością czekam na wiadomość!!!
Karola o jak super!!!! gratulacje kobieto pracująca
Truskaffka biedaku, nie masz żadnych wakacji???:-)
Axa to spokojnej podróży:-) samochodem wybieracie się??? No widzę że nie możesz doczekać się ":-)podglądania"
Ostatnia edycja: