reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej dziewczyny!

ja tylko na chwile dać znać że żyję. nie uwierzycie ale pisze do was ze swojego domu :-). mąż właśnie testuje połączenia internetowe i jak dobrze pójdzie to będę miała w końcu dostęp do świata i do was. tak więc &&&&&&&&&&& proszę aby net nam w domu już pozostał. jak się uda to wpadam wieczorem. teraz muszę zmykać bo tu różne kombinacje odchodzą.
buziaczki i jeśli uda się z tym połączeniem to będę bardzo często was zanudzać. pa

edit. dziewczyny działa wam enpr? bo ja nie mogę nic dopisać do mojego wykresu :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
agnes&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczynki.

Sorki,że tylko osobie, ale jestem padnięta...
Byłam dziś u tego nowego gina, tym razem na NFZ i na szczęście dał mi skierowanie na wszystkie badania beż mrugnięcia okiem :-) Nie musialam sie o nic prosić ani nic :-) jedyne co, to chyba będę musiała się prosić o wgąld do karty i skopiowanie wyników do prywatnego gina:-( Ale może coś wykombinuję :-) Ale wysiedziałam sie tam,że ho ho ... Bo byłam wcześniej, ale najpierw do złego gabinetu mnie skierowali i dopiero jak poszłam dopytać gdzie on jest, to sie okazało,że w innym gabinecie jest dziś ... No a jak tam posżłam, to już ludzi było ..... A później na założenie karty ciąży i poźniej rejestracja na badania i tak mi zeszło, że dopiero godzine temu róciłam, a pojechałam o 13... Masakra jakaś... Idę się zdrzemnąć, bo padam... Jeszcze taki upał u nas,że ledwo żyję... Niby popadało teraz przez chwilę, ale jakoś nie czuję tego orzeźwienia :-(

Roszpunka - nie ma czego zazdrościć, teraz u Was sa upały, to marzycie o deszczu, a tu non-stop jest deszcz... - ale jakby co, to ja się chętnie zamienię.
Hm.... takie jakby dobrze zwinąć i upchać, to może i by jakoś wyglądały hihi

jeszcze któras będzie narzekać?
1305630248_4.jpg

Rozia, no to dobrze, że dostałaś te skierowania. Mam nadzieję,że nowy lekarz się sprawdzi:tak:

katrina, :-D Wiem, wiem, deszcz cały czas to też niedobrze. Najlepiej by było tak z 22 stopnie i słonko.
U mnie burza się zaczyna. Mam nadzieję, że trochę chłodniej się zrobi.

Znalazłam super łóżeczko na tablicy z szufladą za 50 zł. Szkoda, że już mam. :-(

O fuj piąteczko.To jest możliwe??!!??!!:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Roszpunka pas poporodowy TAK ale nie taki PAS WYSZCZUPLACĄCY GORSET ŚCIĄGAJĄCY POPORODOWY (2447536691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja taki kupiłam i bardzo załowałam bo sie strasznie zwijał i od góry i od dołu i sie takie wałki robiły , wiec jak coś to coś takiego sie lepiej sprawdzi bo bedzie trzymac wszystko w jednym miejscu Orirose Body wyszczuplające i modelujące L/XL (2433251759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale widzialam takie ale tansze u kogos innego

podobniez pomaga szybciej dosc brzuszkowi do ładu i składu ...ja kupiłam ale chyba pol roku po porodzie a to trzeba od razu sie scisnac aby był efekt

Co do butelki to nie wiem..... na razie kupilam taka zwykła a jak sie okaze ze nie moge karmic to kupie moze wlasnie ta antykolkową,
axarai aleś Ty zdolniacha ;-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katrina no tak, jakbys miała tak siedziec w domu ciagle to bys oszalała,......
agnes no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to bedziesz przynajmniej cześciej tu z Nami :tak:
Rozia a mialas u tego gina usg czy to tylka taka normalna wizyta ????????????????????????

aaale zla jestem.............rozjasnialam sobie wloski ale wyszly mi ciut rude i jutro musze znow pokombinowac zeby byly blond .......... bo niby ok teraz jest ale jednak wole blond niz taki dziwny :baffled: za krotko trzymałam na glowie i dlatego taki odcień ..........

Ojej ale koszmarnie wielkie cyce!!!:szok:

Temat piersi dalej na tapecie;-):-)

Piateczko hahaha no to mnie rozgryzłaś:-p nic a nic nie protestuję :-D.
Powiem że jak nie biorę żadnych tabletek anty to normalnie nie poznaję siebie:-):laugh2:, mój mąż nie nazywa już mnie "królewna z drewna":-p

Rozia super!!! no to masz płatność za badania z głowy he he:-)

Roszpuncia nie rozglądaj się za rzeczami które już masz hi hi:-) bo zawsze coś wylukasz:happy:

Ilonka ho ho, sama rozjaśniałaś?? odważna jesteś:-)

Ja zaraz na allegro poszukam gofrownicy bo moje dziecko sie nawróciło i namiętnie je gofry - od sąsiadki :eek: już mi głupio:tak:

reklama
roszpunka nie wiem hi hi ale ja juz wolę moje małe z dwojga złego

ilonka to ładuj farbę w odp kolorze..... chyba.......

roza hmm........... pozostawię bez komentarza ha ha

Do góry