reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza a co sie bede,,,,,,,sama rozjaśniam :-p ale gdybym wiedziała kupialbym 2 opakowania i juz bym miała super wloski, no ale jutro skocze znow do rossmana i kupie bo promocja jest rozjasniacza z delia za 4,99 a ma bardzo dobre opinie, tylko ze moglam dluzej potrzymac .....
piateczka no nie wiem wlasnie czy farba mi wyjdzie ....... tzn ta jasna bo ciemna to napewno a nie o to chodzi aby znow je przyciemnic :-p

hmmmmmmmmm ........ a ja na swoje narzekam ze duuże cyce ale przy tych to moje sie chowaja :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia Gratulacje nowej pracy, zdolniacho ty nasza
Ilonka no moze sie uda jakos jeszcze troszke wytrzymac 2w1:tak:
Justyna oby szybko rozwiazanie przyszlo i maluszek byl caly i zdrowy:-)
Agnes w koncu bedzie cie wiecej u nas i w weekend tez
Jane ja juz nauczona przykladem zanim nacisne ze moze wysylac moj wpis zaznaczam zaawansowana edycje bo wtedy nawet jak za dlugo pisalas i cie wylogowalo to po ponownym zalogowaniu nie zniknie ci ta wiadomosc.....bo czasami to juz musialam sie poddac i nie pisac ponownie bo nerwy mna targaly.ale namieszalam
Rozia super wiesci:-)
Axa przypomnialy mis ie czasy chodzenia i zalatwiania tutaj spraw bez jezyka........kawal drogi przed wami ale mnie tez to czeka jeszce dluzej jechac bedziemy :zawstydzona/y:
Truskaffka masz duzo pracy ale juz nie dlugo bedziesz lezec do gory kaczuszką .......

Tutaj wrzucam zdj chlebka mowie wam mega pyszny i mega szybki.......Jane z Twojego przepisu nie robilam bo nie mialam zaczynu i znalazlam ten , zrobilam z drozdzy w granulkach, nie jest wysoki bo mial byc na 2 dekach a ja zrobilam na 3 IMG_0081.jpgIMG_0086.jpg i moje dzisiejsze zakupy do domku IMG_0083.jpgIMG_0085.jpg

hahah ale co bez komentarza? To że dziecko moje u sąsiadki gofry je czy to że matka seksem żyje:-D:-D

Katy pysznie wygląda chlebek mniammm,już wyobrażam sobie jak skórka chrupie he he, :-)
Patelnia nowa i mnie by się przydała...

Ilonka to jutro powtórka:-) ja w niedziele sama włosy farbowałam na ciemny blond tzn mama mi farbowała i bałam się co mi wyjdzie, a co dopiero rozjaśnic:tak:

Ostatnia edycja:
katka oż Ty zdolniacho

roza to drugie:-D

:-Dprzepraszam jak sie czegoś musicie domyśkac ale małe mi pomagaja pisac

reklama
Do góry