karolinka własnie w tej chwili podpisuje umowę - super :-)
Roszpunka i Tobie GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!! Pieniażki napewno sie teraz przydadzą a raczej po porodzie :-)
Katrina Viola jak chłopaki ????????
Katrina jaka pogoda u Ciebie wychodzisz na spacerki czy siedzisz w domu ??????????
a Ty
Viola pewnie w te upaly nie za bardzo wychodzisz z malym co ???????????????????
Co do masażu szyjkii to chyba TO najgorzej kojarze z porodu, nie te bole, a ten masaż,...... był baaaardzo bolesny i juz pod koniec gdy zaczęły mi sie parte juz błagałam aby mnie nie dotykały
także teraz sie boje własnie nie samego porodu co tego przekletego masazu no i nacinania , nie tyle samego nacinania bo to nie bolało mnie tylko zaszczypało ale tego gojenia sie potem..... ja bardzo cierpiałam 2 tyg , :-( mąż tak naprawde zajmował sie małym bo ja z bólu ani nie moglam siedzieć ani leżeć ani chodzić - koszmar .........
NO ja kupiłam pare rzeczy dla malucha......ale jednak u innego allegrowicza ....
buteleczki 2 sztuki z Tommee Tippee. 150ml i 260ml
gaziki do pępuszka
prześcieradełko do wozka
pokrowiec frotte na przewijak
2szt kolorowych tetrowych pieluch
zawsze to juz cos!!!!!!!!! zostalo dokupić mi smoczek,kosmetyki, kojec
no i dla siebie tez sporo jeszcze bo pizama chyba najważniejsza ...miałam kupic 2 częściową ale chyba kupie taka koszule
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-s-m-i2461437804.html przynajmniej nie bedzie widać tego "pampersa" po porodzie a na spodenkach pewnie by sie to odznaczało
Justyna trzymam kciuki za szybko porod
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..........ojjjj trwa to kurcze juz dlugo tak naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!