reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roza szybko sie chwal jaka kupilas gofrownice....... poza tym Kiedy TY NAM SIE POKAZESZ ???????????? no i córą też byś sie mogła w koncu pochwalić :-D:laugh2::-):tak:
katka ale chlebek wyglada bosko mmmmmmmmm.......... a ta jedna to taka maluuuusia patelnia ??????????????? hehe mnie tez by sie przydala bo musze funkcjonować bez raczki ...:baffled: :-p a to ostatnie to co to jest ????????? bo ja tempa masa chyba nie wiem......:baffled::laugh2:

piąteczko bedziesz przynajmniej mloda babcia ;-) poza TY zapomnial wół jak cielenciem był ?????? hehe....... bo mialas jakos 19-20 lat jak urodziłas córe ??????????????

Ostatnia edycja:
hej jestem ale upał taki że ledwo żyję... ja na prawdę nie wiem jak ludzie funkcjonują bez klimy?? Pół dnia w klimie siedzę a i tak jestem zmęczona tymi upałami... no coment

agnes super, że w końcu macie neta!!
karolina gratuluję nowej umowy!!!! coś czuję, że teściowa padnie;-)

roza ale się uśmiałam "królewna z drewna" :-D:-D:-D a co do gofrów to ja uwielbiam!!!!

katy no chlebek fajny i łowy też:tak: a to moje łowy sobotnie: IMG_0035.jpgIMG_0036.jpgIMG_0038.jpgIMG_0039.jpgIMG_0040.jpgIMG_0041.jpgIMG_0043.jpg

kurcze już mnie kusi termometr... tylko na suchy ląd dopłynęłam i już mnie przywołuje do siebie:rofl2: chyba muszę m powiedzieć, żeby go przede mną schował:-D

Załączniki

• IMG_0037.jpg
    IMG_0037.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0042.jpg
    IMG_0042.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Ilonka tak to taka malenka patelnia :tak: jak na jedno jajko a ja bardziej kupilam pod katem smazenia czosnku czy cebulki, tak zeby nie brac duzej np do 3 zabku czosnku :tak: ale zaplacilam 7 funtow:szok: za malenka i 16 :tak:za duza
A ta druga rzecz to metalowa tabelka na magnesie z podanymi roznymi miarami.....ulatwi mi przeliczanie uncji itp:tak:

Jane swietne rzeczy upolowalas :tak::-):tak: najbardziej podoba mi sie ta sukienka :tak:

Ostatnia edycja:
Jane spodenki super i ta pierwsza tuniczka ....ale reszta tak samo oczywiscie ;-)
Katy a no widzisz ...hehe dzieki za wyjaśnienie tumanowi :laugh2:
piąteczka no i Tobie nikt skóry nie złoił to i Ty pewnie byś tego nie zrobiła jakby sie zdarzyło :-p ale lepiej niech z tym poczeka ..... :-p:laugh2:

u mnie burza i nie mam tv.....ehhh do bani ten cyfrowy polsat :crazy: zawsze tak jest.....

hej kochane! wszystko wskazuje że jednak net w domu będzie. Jupiiiiiiiiiii!!!! tak więc bardzo się cieszę. dzisiaj jeszcze z wami nie posiedze bo mam prasowanie a m musi jeszcze dostroić nasze łącze kupić jutro jeszcze antenkę dodatkową. ale mam nadzieję że od jutra już będę maniaczką bb. tak więc byle do jutra

katy, jane super łowy. bardzo mi się podobają

jane no termometr mega wciąga. ale jak potrzebujesz chwili bez niego to chowaj w kat i luz i spontan

piąteczka co za cyce! ja zawsze miałam 70B teraz w ciąży 75D i powiem że wolę jednak te moje malutkie. dlatego nie zazdroszcze wielkich piersi

karolcia
ty nasz pracusiu. gratki i powodzenia w nowej pracy

teraz uciekam i będę jutro. miłego wieczorku

ilonka chodzi tylko o to , ze nie każda mloda mama kończy tak szczęśliwym małżeństwem jakie było moje. Zdecydowana wiekszość to nieciekawe historie

piąteczko i tu sie zgadzam z Toba !!!!!!!!!!!!!!!!! niestety !!!!!!!!!!!!!! przeważnie takie mlode dziewczyny zostaja same z dziećmi .......!!!!!!!!!!
agnes no i fajnie......;-) to od jutra jestes stałą bywalczynia .....:-D

reklama
Jane ulalalallala gratuluję łowów!! ŚWIETNE!!!:-)
Piąteczko ...o jaa pamiętam jak ja i mój D...jeden stosunek w młodzieńczych latach-czyt. przed 18:-D - skończył się czekaniem na @ długie 12 dni...opóźnienia, D się już deklarował, że szkołę na wieczorową zmieni, że do pracy pójdzie...hehe
swoją drogą..ciekawe czy jakby jednak wtedy nam dzieciak wyszedł..to czy nasze losy by się dalej toczyły tak jak się potoczyły..
no i masz...Mati zawsze chciał mieć starsze rodzeństwo:-D
Rozia cieszę się że zmiana gin dobrze ci zrobiła :)
Agnes :)))))) super że z nami częściej będziesz
Katy chlebek..paluszki lizać!!!!!!
oo tak, będę leżeć, słonko będzie muskać moje piękne ciało, morze będzie szumieć...żyć nie umierać:-D

Do góry