reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej. Melduję się!

ilonka, a mi wszystkie skurcze przeszły... Maksiowi chyba dobrze u mamy. Myślę, że to znak, że u ciebie jednak pipulka:tak:
Justyna pisała że też takie skurcze i biegunkę miała, i to długo przed terminem, bo praktycznie od tego wypadku w 32tc chyba. No i do teraz w 2-paku jest. Tak że nie martw się. Spakowana już jesteś?

karolina, gratuluję:-) A ta umowa to u ciebie w firmie czy w tej drugiej, w której byłaś na rozmowie??

reklama
ilonka bo Ty chyba pisałaś, że nie był krwią podbarwiony jak dobrze pamiętam? bo jak czysty to pewnie dopełzasz do 38 spokojnie- ale co się stresu człowiek naje to jego

karola
35xk7.gif

pewnie się mamusia zdziwi
27240117hk1.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Będzie co ma byc...... choc mam nadzieje ze te 2 tyg jeszcze przejde .....a potem niech sie dzieje wola Nieba :-D zreszta w czwartek dowiem sie wiecej :-)
no wlasnie a ja nie spakowana ..... ano.... bede myslec po wizycie czy juz pakować czy sie nie śpieszyc :laugh2:
Piąteczko tak, był czysty- o ile to był właśnie czop , bo z Jasiem tego nie widziałam albo moze byłam nie świadoma ze to czop :baffled:

Jezuuu...jaki skwar ....lece do sklepu póki jeszcze nie tak tragicznie ....tylko ze pomysłu na obiad brak :-( najchętniej to bym nie jadła nic bo nawet ochoty nie mam w taki upał no ale dzieci nie bede głodzić ....

ilonka no czekajmy do czwartku co gin powie

justyna poleży w prawdzie w szpitalu, ale pewnie poród będzie błyskawiczny

witajcie

Wczoraj pisałyście o biustonoszach, a może któraś się skusi na taki????
Najdroższe biustonosze świata - Galerie - luxclub.pl[page]=1

Karola - może Ci ten czop odejść dopiero przy porodzie, wiec możesz tego w ogóle nie widzieć - ja tak miałam przy wszystkich 3 ciążach, tak, że na zapas sobie nie zaprzątaj tym głowy.
Ten czop może odejść w postaci takiej "kulki", albo po troszkę jako taki gęsty śluz.

Hej Gwiazdeczki :-):-):-)

Karola no to super !!!!!!!!! Gratuluję !!!!!!!!! :-):-):-) Ja byłam pewna,że tą pracę dostaniesz :-):-):-) To teraz zmykaj nosa teściowej utrzeć :-):-):-) I nie zapomnij zdjęcia jej miny zrobić :-):-):-)

Ilonko mam nadzieję,że jednak wytrzymasz te 2 tyg,oby do czwartku :-)

Miłego dnia :-)

No to super, karolina! Ty to jesteś pracoholiczka! :-D
A ja dziś podpisałam przedłużenie mojej umowy do dnia porodu:-):-)

Myślałam, że masaż szyjki jest niewskazany... :confused: Na szczęście do czwartku już niedaleko:tak:

reklama
hej jestem...

wcięło mi posta .... wrrr
nie mam czasu pisać od nowa więc daję znać tylko że żyję:))
miłego dnia:tak::tak:

Do góry