reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunka a te chusteczki to które???????????????????
butelke kupiłas z Tommee Tippe????????? i jaka tą małą 150ml czy tą wieksza juz ???????????

Tak, kupiłam jedną małą 150ml z Tommee Tippee. Mogłam kupić sobie jeszcze jedną chociaż to bym miała za jedną przesyłką. W sklepie te butle są strasznie drogie.
Chusteczki są i te sensitive i te babyfresh za 27 zł.
A z tym księdzem to nawet tak nie żartuj:-p

ufff.... ochłonęłam. do szału
inm84xe3a0gvppjvvuuu.gif
mnie doprowadzają ludzie co to wszystko im nie odpowiada, wiecznie narzekają i dają ci rady, o które nie prosisz i do tego udaja, że zjadły wszystkie rozumy a g.... wiedzą- a moja mamusia w tych kwestiach jest bardzo uzdolniona.

Roszpunka no ja wczoraj patrzyłam tą buteleczkę w tesco i ona kosztowała jakos 25zł jak sie nie myle :szok: dlatego szukam allegrowicza aby kupic i tą butelkę i smoczek,przescieradełko do łózeczka i wózka, ochraniacz na przewijak, czapeczki ze 2 sztuki i jeszcze pare pierdulek zeby za przesyłkę tylko raz płacić i mieć z głowy......

hehe no moze Maksiu takie bedzie miec powołanie :-D

Piąteczko tylko spokojnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i Ja sie witam
Oczywiscie z wielkim bólem brzucha jak na @ i biegunką od rana ........no ale chyba nie powinno mnie to juz dziwić ..........
aaaaaaaa dobra taka wiadomosc ze MAM CIEPŁĄ WODĘ po 19 dniach w razie czego spokojnie zdąrze sie chociaz normalnie i szybko wykąpać

MIŁEGO DNIA SŁONECZKA ;-) FAKTYCZNIE PUSTO

ilonka cosik mi tu rozwiązaniem pachnie

karola e.... kulka gęstego śluzu chroniąca wejście szyjki podczas ciązy

reklama
Karolinko przede wszystkim GRATULUJĘ NOWEJ PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie cieszę że Ją dostałaś :-)

No a Czop śluzowy to taki śluz który zamyka szyjkę macicy ( to jest jakby taki korek hehe) no i wiadomo pelni funkcję zabezpieczająca dzieciątko przed przedostaniem sie np bakteri czy infekcji !!!!!!!!! przed porodem jest wydalany aby szyjka mogła sie otworzyc ,,,,,,,

Piąteczka a mnie sie wydaje ze to tak raczej szybko nie nastąpi ... ze to mnie tylko tak straszy :laugh2:

Do góry