reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

córcia katarzysko złapała, meeega katarzysko, cieknie jej z noska że hej, do tego oczka łzawią, nocka...bezsenna za nami, ehh jak nie urok..
ale teraz humor dopisuje, rządzi to małe stworzenie niemożliwie :p Mati dziś w domu, bo rano odsypiałam z młodą i nie miałam sił wstawać do przedszkola :/ a ferie u nas sa, więc nic nie traci ;)
Matika pochwalić muszę, bo ładnie wstał, umył się, ubrał, łóżko zaścielił i bawił się..aż wstałyśmy z Melką. za to na śniadanko zrobiłam mu ucztę ulubioną- grzanki z miodem i kakao ;)
teraz młoda właśnie wstała z drzemki i się dzieciarnia bawi...

obiad się robi, szkoda że porządki się same nie chcą zrobić :p

ale ale...doczytałam że Paula dziś lata po mieszkaniach i porządki robi :D juuupiiiii ZAPRASZAM! jako że obiad sobie już załatwiłaś, to ja na popołudniową kawę i łakocie zapraszam :) :p

Marysia ale by było fajnie się spiknąć, chłopaki by się razem wybawiły, dziewczynki też :)

Sylwia przykro mi, ciągnij L4 ile możesz..

Rozia super imprezka :D a Bianka w końcu JUŻ roczek ma ;) swojej imprezki ominąć nie mogła :D
Meluśka jak rano później wstanie -tak po 9ej, to też ma tylko jedną drzemkę. Ale zazwyczaj wstaje tuż przed Matim :p jak trzeba iść do przedszkola, czyli ok. 7:30
i mała moja też taka przytulaśna :) Mati też tulas, całuśnik, lubi okazywać uczucia, ale z nim inaczej było, on przylatywał buzi, tulasy i sruuuu bo czasu nie ma na dłuższe posiedzenia :p a Amelka lubi sobie poleżeć z nami, posiedzieć na kolankach, nie jest takim strusiem pędziwiatrem :)

reklama
Marysiu teraz to mnie kupiłaś :-D Zaraz będę i zabiorę Sylwię po drodze na pomidorówkę :-) a i rajstopy się znajdą ;-):tak:

Truskafffka
zdrówka dla Amelci :* Niech wirus ucieka- a kysz!
Eeee no to z Matika starszy brat pełną parą :tak: Niedługo będzie Melkę uczył porannych obowiązków i toalety :blink:
No dobra to na deser jestem u Ciebie hahaha :-D ale coś czuję, że będę musiała busa wynająć, bo może nas być większa brygada jak Babulce się dowiedzą co się kroi :-p

Zaliczyliśmy spacerek, mimo katarzyska..pogoda jak marzenie :) pościel wyprałam, na podwórku wyschła, i mi paachnie teraz świeżoo:biggrin2:

szczerze mam nadzieję że zima już do nas nie zawita.. ;)

dziękuję za życzenia zdrówka :)
Mati teraz ogląda bajkę, a młoda się rzuca na poduchy i śpiewa, papla, rządzi...na chorą nie wygląda :p

Marysia no właśnie tak gadałam dziś z przyjaciółką, że dobrze że ten katar leci z nosa, a nie do gardła, dmuchamy i przeganiamy ;)

Paula haha daawaj zrobimy zlot czarownic:cool2::-p:-D

Liluu nie nasza wina hahaha:-D:-D

Marysiu - wybacz!!!! ale Ty zaraz będziesz krąglejsza, bardziej mięciutka, a mój stary chłop był, jest i juz pewnie zawsze będzie kościsty.
Jakby tak z młodego jakiś okładzik, albo dwa....
Nike zmienia to faktu, że poszłam za Twoją radą i dziś mam zamiar zrobić to samo, a co??? Zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomoże - nie ma to jak medycyna ludowa.

reklama
Witam babulce jak to mawia Paula:-)........widzę że tu lańsko się mi szykowało :szok: .......nie zniknęłam ale faktycznie było coś nie halo z tym bb :baffled:miałam ciągle problem z wejsciem tu, wrzucało mi bb ale nie to co chciałam :angry: oj nerwe miałam :angry:

No ale nadrobiłam i tak:

Mariuszku Sto lat łobuziaku !!!!!!!!!!
mariuszek.jpg
Paula ja też piszę w wordzie:tak: a co do psa to może się mu pęcherz przeziębił?:-D
Madziulek może kiedyś nawet pisałyśmy już razem ale wieki mnie nie było a skleroza nie boli;-), no i Gratulacje Synka !!!!:-)
Sylwia nie martw się może cię nie zwolni, ;-) a jeśli myślisz że tak jednak zrobi już podpytuj wszystkich na około o pracę może ktoś coś wie
Katrina i jak się czujesz? Jak po wizycie? ;-)
Truskaffka ale ta twoja Melcia to agentka :-D
Liluu kiedy się widzimy? Może ty wpadniesz z tym kakadu :-D

Całą resztę buziam..............;-)

A ja kochane miałam kilka dni dietę od tej dietetyczki ale w sumie ciężko mi było:baffled:, bo mało owoców, mięso które ciężko mi przez gardło przechodziło i nie było przepisów tylko produkty, a jeśli miałabym ją mieć na dłużej to chyba bym zbankrutowała:szok:.......i zdecydowałam że wracam na vitalię :-)jednak tam miałam różnorodność i możliwość zamiany posiłków :tak:.......już wydrukowałam dodatkowy program na "boczki" z netu i od jutra jedziemy z koksem.:-)
Miałam już zacząć ćwiczenia 2 dni temu:baffled: ale coś mnie wieczorami zbiera chyba że to autosugestia działa :-D:-D:-D

Załączniki

• mariuszek.jpg
    mariuszek.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Do góry