reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

Meluśka ma ostatnio fazę całowania otwartą japą..zwłaszcza brata:-D

i wczoraj pierwszy raz mała wstała sama bez trzymanki z siadu i sobie stała:biggrin2: samodzielne kroczki pojedyncze zdarza się jej zrobić. Ale ogólnie duuuużo ostrożniejsza jest niż Mati:-p raczkowała jak jeszcze pół roku nie miała, chodzi przy meblach i innych takich już ponad dwa miechy, trzyma ładnie równowagę jak stoi, a kroczki samodzielne baardzo ostrożnie stawia. Mati to ledwo stanął, tyłek cały się telepał a leeciał do przodu już
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
w ogóle się nie bał
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif

i jeszcze na koniec:
wczoraj - my z D siedzieliśmy sobie przy kawie.. dzieciaki się bawiły w pokoju obok..
w pewnym momencie Meluśka przydreptała do nas, po chwili z pokoju obok słychać Matika:

-Aaammelkooo kochaaam cię, wróć dooo mnieeee

Melka na to:
-nanannananana

i poszła:-D

Katrina masz rację, nie daj się. Chwytaj zdrówko i nie puszczaj

reszta ...meldunek...albo lanie!!!

reklama
Katrina o jej biedulko, a ja miałam nadzieję, że już fikasz zdrowo :blink:
Hmm... Masz rację nie poddawaj się, niech wirusiska pierwsze odpuszczą! :tak:

O proszę i Truskafffka dopchała się w kolejce do kompa :-) Proszę brać z Niej przykład wstrętne Babulce! ;-)

Truskafffka mówisz, że mokre buziaki Amelka polubiła? :laugh2: Wyślini Was za wszystkie czasy :-) Hihihi niedługo będzie Matiego goniła po buziaka :laugh2:
Hahahahahaha posikałam się z opowieści wyznania miłości- cudowni są! :-)

Wiem o co miałam zapytać :-) ahh ta skleroza :laugh2:

Rozia jakie przekąski w końcu robiłaś na imprezę? :blink: I w ogóle jak wszystko się udało? :-)

Heloł - myszka zasnela wiec i ja zaraz skorzystam z okazji bo oczy sie same zamykaja -znooowuu eh. No ale liste podpisac trzeba :-)
ROZIA - no wlasnie podbijam pytanie Pauli, ja wlasnie zjadlam sledzika mmmmmmmmm pysznosci :happy: zapraszam jesli ktoras reflektuje
TRUSKAFFKA - skad ja znam te slimakowe buziaki :-D jak opowiadasz o Matim i Melce to jakbym swoje dzieciaki widziala :happy: raj dla oczu, uszu i duszy :-D
KATRINA - oklady z chlopa zrobic !!!!!

A ja po wizycie u lekarza i u chirurga ponoc moja przepuklina juz powinna byc operowana wg lekarza a chirurg nic nie mowi ale mam l4 do 6.02 potem zobaczymy co dalej choc wiem juz osobiscie ze mnie zwolnia.
katrina zdrowkaaaaa :)

Marysia - z młodego chłopa to tak, ale z takiego starucha.... toz to nie ma co grzac, a jeszcze tylko siniakow sobie narobie od tego chudziny.

Witam wiosennie :-)

Sylwia a ciągnij dziadom L4 :-p
Co do przepukliny- nie zazdroszczę :no: Informuj nas na bieżąco, mam nadzieję, że wszystko zakończy się pozytywnie :tak:

LiLuu
:*

Katrina padłam :-D

Miłego Dzionka :*

Dzień dobry :-)

Joasiu to stresu miałaś, ale najważniejsze,że wszystko dobrze się skończyło :-*

Sylwia kurczę to kijowo z tą pracą :-( A Ty na umowie jesteś czy na zleceniu??

Katrina zdrówka :-)

Truskaffka no rozbrajające masz te dzieciaki :-)

U nas impreza udana :-) Miałam zrobić minikanapeczki, ale po rozmowie z m i moimi siostrami doszłam do wniosku,ze tylko koreczki zrobię i tyle... I dobrze zrobiłam, bo i tak nie zeszło wszystko, bo nie było szans tego przejeść :-) Byłam w szoku, bo Bianka miała tylko 1 drzemkę i wstała z niej koło 12 i później już w ogóle nie spała, tylko wariowała :-)
Co do postępów w chodzeniu, to już ładnie śmiga przy meblach i jak ją za rączki wezmę, to zrobi tak 3 kroczki, ale że leniuch z niej, to woli na czworaka się przemieszczać :-) A wczoraj zaczęła po schodach u siostry śmigać :-) Dobrze,że my nie mamy schodów :-) I taka przyepka est kochana :-) Przytula się, buziaki rozdaje :-) No sama slodycz :-)

Mnie może być mniej w tym tygodniu, bo moja mam jest, więc albo u nas są z siostrą albo my u nich...

Miłego dnia życzę :-)

reklama
Do góry