reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)

Rozia czy nie jest jeszcze za późno na to śniadanie? :sorry2: Zabrałam się za sprzątanie kuchni i przeoczyłam zaproszenie ;-)

LiLuu nie daj się kaftanom! :-D:-D:-D

Truskafffka na zlot czarownic to ja jestem zawsze chętna :-D
Jak lubię zimę, tak jak poczułam piękną pogodę jaka jest, to mam dokładnie tak jak Ty- oby zima już nie wróciła :-)

Katrina co nas nie zabije to nas wzmocni- działaj na chłopie! :cool2::-)

Katy sama piekłaś torcik dla Mariuszka? :-) Chętnie bym skosztowała :-p
Word to najlepsze wyjście na to nasze zacinające się BB :tak: Ale My cwane bestie jesteśmy :cool2:
A co do pieska to już mu się uregulowało, nawet odjęliśmy jeden spacer (mam zamiar ograniczyć do 2 dziennie, no ale zobaczymy) :blink:
Wiesz, że o pęcherzu też pomyślałam? Bo odkąd zagrodziliśmy balkon i może już wychodzić to się tam wyleguje na zimnych płytkach :oo2:Czubek mały :-D
Co do diety to skoro inna lepiej Ci pasuje to pewnie, że zmień :tak: Dziwne, że dietetyczka nie dała Ci przepisów hmm... :baffled:
Hahahaha ja zaczynam ćwiczenia co miesiąc, później miało być od nowego roku, kolejno od lutego i mamy już szcześliwie 5 luty, a z mobilizacji dupa blada :-D

Miłego, słonecznego dzionka :*

reklama
Hejka,:-) ja dzisiaj w domu bo wczoraj już miałam stan podgorączkowy:baffled: .....więc wolę posiedzieć jeden dzień w domu zanim mnie dobrze zbierze.

Paula tak, tak sama pichciłam w nocy :tak:
a pieskowi byś coś pościeliła na balkonie ;-)
Jakie ty ćwiczenia chcesz robić chyba nie na zrzucenie wagi :-D:-D:-D

Matulu jaka cisza :szok:

dzień dobry :)
wczoraj ogarniałam chatę na błysk, gotowałam, prałam...dziś..ogłosiłam dzień lenia! :cool2:
ach jak przyjemnie:cool2:

oczywiście i tak masę roboty...same wicie jak jest:-D ale i tak mi przyjemnie że sama sobie pozwalam na więcej byczenia:-D

Katy nonono uważaj, bo dupsko będzie lane że heeej...aż jędrne się od lania zrobi haha
powodzenia z dietą...ja zawsze cienki bolek w tych sprawach :/
prędzej za ćwiczenia się biorę, ale dieta jakoś tak mi nie wychodzi :p

Paula pięknie szkolicie swoją małą bestię :cool2:

dziś też słonko :) potem lecimy na spacer z dzieciarnią :D
D kupił młodej parasol do wózka i teraz już w ogóle słońce nam nie straszne :D

Witajcie - ja padam na twarz po zabawie synka, babcia go porwala na pare godzin ale coz z tego jak mloda wojuje :dry: czuje sie jak rozjechany kapec. Licze ze popoludniu bedzie lepiej. Wybaczcie wiec ze nie bede wiecej smedzic.

Truskafffka wiesz wcale bym nie pogardziła jędrnym tyłkiem :-p lej i patrz co się dzieje :-D ps uwielbiam te twoje dzieciaczki , taki niesamowity pozytywizm i radość od nich bije :-)
Marysia może wykorzystaj moment jak mała uśnie .....ot taka mała drzemka we dwoje ;-)

Dziewczynki używała któraś z was może baniek chińskich do zbicia celulitu???? Bo zakupiłam już jakiś czas temu ale boję się trochę stosować bo mam pajączki na nogach i tendencję do pękających naczynek i nie wiem czy ten masaż tego nie pogłębi :baffled::baffled::baffled:

Katy walcz z dziadostwem, żeby Cię nie dopadło! :blink:
Ale Ty zdolniacha jesteś, taki torcik upichcić, nO nO :cool2:
Ćwiczenia chciałam takie na rzeźbę bardziej, właśnie absolutnie nie na zrzucenie wagi ;-)
A ja używałam baniek chińskich (zresztą czego nie używałam :-D) i powiem Ci, że już po kilku razach skóra jest jędrniejsza i co najważniejsze widać to! Ale nogi mega czerwone po zabiegach i sine jakby mnie ktoś po nich lał sztylem :-D:-D Bo wiesz, jak zaciągnęłam mocno, to mnie bolało jak „jechałam”, a jak zaciągnęłam słabiej to automatycznie co chwilę się odrywało, wiec musiałam zasysać i siniak na siniaku :huh: Tylko, że ja nie mam naczynek, a ponoć to jest przeciwwskazaniem... W ogóle najlepiej zaprzęgnąć do tej roboty drugą osobę, bo w tedy ta bańka się tak nie odrywa ;-) No chyba, że na hardcora zaciskasz zęby i leciiiiszzzz :-D:shocked2:

Truskafffka staramy się jak możemy, a to ładne sikanie na polu itd. to zasługa ciasteczek szkoleniowych :-p Za każde siku i kupę NA POLU dostaje ciasteczko, więc mu się to opyla :cool2::-D
O Amelce to ja już nie wiem co pisać, bo ją ocukruję że ho ho ;-) Boska! <3

Marysiu
siły dużo Kochana! Powolutku wróci :*

Jejusiu jaka u mnie pogoda piękna, cieplutko jak na wiosnę :cool2:
Aha Laski, bo ja tak wczoraj się wryłam do Was na obiad, deser itd. więc dzisiaj zapraszam do mnie na ziemniaczki, fileciki rybne i sałatkę z sałaty lodowej, pomidorka i ogórasa ;-) A i deser się jakiś wykombinuje :-)

Paula oo matkooo czekaj tylko dzieci ubiorę pod pachę i sruuu jesteśmy na obiadku i deserku ślinotok ma do samej ziemi:-D
dziękuję:sorry2:
a wiesz że z dziećmi system dokładnie taki sam... nagroda za dobre zachowanie, kara za złe hehe..także dodatkowo wprawiasz się Moja Droga w matkowaniu ;)
ależ ja Ci zazdroszczę tych zabiegów, tego że masz czas i kasiorkę by zadbać o siebie :)
ojj przydałyby by mi się takie bańki...

Katy dziękuję:blink: no udane mam te łobuzy, choć czasem wkurzają nieziemsko, to nie oddałabym ich za żadne skarby :sorry2:
a tyłek lać będę, pod warunkiem że Ty mój latynoski kawał mięcha też ujędrnisz
na bańkach się nie znam, ale już Paula swoje napisała ;)'

Sylwia moja też dawniej na nurka się pchała..ale konsekwentnie pokazywaliśmy że ma się odwrócić i złazić, aż zakumała :)

reklama
Truskafffka czekam na Was! :blink:
Hahaha, wiesz że też o tym pomyślałam, że może to się przydać w przyszłości? A i cierpliwości się nauczę ;-) Karamy go tak, że jak zdarzy mu się nabroić w domu to wynosimy na balkon, choć on bardzo tam lubi siedzieć więc niby to nie kara dla niego, ale mimo tego łapie, że to pole i tam należy robić :tak: Także chyba będę mamą na medal :cool2::-D
Kochana, ale ja bańki kupiłam na allegro za bodajże 15,00 zł i sama się masowałam :tak: Także w sumie żaden wydatek ;-) No, ale już mi się nie chce masować, bo mnie to boli i wyglądam jakby mnie ktoś maltretował :-p więc dopuki ciało się nie przyzwyczai nie polecam zaczynać masaży w lecie ;-) Także teraz jest idealny czas! :-)

Do góry