reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula no własnie dlatego zaprzestałam używania tych baniek bo bolało jak cholera:szok::szok::szok: i pomyślałam że chyba moje naczynka tego nie wytrzymają :baffled:ale w sumie na dupsku ich nie mam.:-D:-D:-D......więc może tam się pomyziam :-D:-D:-D

Truskaffka z tymi bańkami tak jak Paula pisze, ok 15-20 zł plus oliwka podobno z ziaji nalepsza i jedziesz :-):-):-) ot takie małe domowe spa ;-)

reklama
powrzucam wam tutaj kilka fajnych rzeczy co znalazłam na Pinterest ;-)

coś dla zdrowia
smooties.jpg

coś dla ciała podobno działają cuda :-)
przysiady.jpg

i coś co chce zrobić dla siostrzenicy :-)
wieszak dla zuzi.jpg

Załączniki

• smooties.jpg
    smooties.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 45
  • przysiady.jpg
    przysiady.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 46
  • wieszak dla zuzi.jpg
    wieszak dla zuzi.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 40
hejka

Katy - już lepiej, ale ucho jeszcze mam zatkane niestety, ale kataru już coraz mniej, więc chyba idzie ku lepszemu. A Ty nam nie choruj, bo to bardzo nie zdrowo (wiem cos o tym).

Paula - na chłopie i pod chłopem, jak się tylko da, a jak się nie daje to i tak trzeba próbować.

Truskawccia - Kuba na szczęście też się szybko nauczył, że nie schodzi się głową w dół, tylko się odwracał i nóżki opuszczał pierwsze.

Dzien dobry

ja w drodze do pracy jestem a tak mi sie nie chce ze masakra no ale co zrobic jak trzeba :)

Katrina zdrowka :*

marysiu trzymaj sie jakos juz nie dlugo i wszystko minie :)

katy ale bedzie z ciebie laska niedlugo :) a co do spotkania to zobaczymy bo jak P nie bedzie pracowal to raczej ja sie z domu nie rusze :)

Paula jak tam w hanysowie?

Truskafcia takie "leniuchowanie" sie czasem przydaje. Tylko jak piszesz przy dzieciach sie nie da

ok babulce milego dnia wam zycze

WitOjcie :cool2:
U mnie dzisiaj pochmurno, ale + 4 st. C są ;-)

Katy a pewnie, że spróbuj- co Ci zależy :-)
Ja też miałam oliwkę z Ziaji taką antycellulitową (pomarańczowo białe opakowanie z dozowniczkiem) :tak:
Weź mi tu jedzenia nie wrzucaj, bo uwielbiam jeść, ale gorzej z przygotowaniem :-p;-)
Wieszaczki super :tak: A i na ćwiczeniach warto zawiesić oko :-) bo co do ćwiczeń, będzie znacznie gorzej :-D

LiLuu pocieszę Cię, że zostały Ci tylko dwa dni pracy w tym tygodniu :cool2: I to już w sumie niecałe ;-)
W hanysowie OK, ale jutro jedziemy do mnie, bo dostałam e-maila, że sala jest gotowa i można przyjechać zobaczyć, także w sobotę lecimy jak na skrzydłach! :-):-):-) Może i podpiszemy umowę jak będzie wszystko w porządku :tak: A później jedziemy na imprezę karnawałową posłuchać naszego potencjalnego zespołu i podjąć ostateczną decyzję czy się nadają :-p

Miłegoooo Dniaaaa :*

hejka

dziś mija 15 lat odkąd D spytał czy chcę być jego dziewczyną..a ja się zgodziłam...
no to mam za swoje:-p:-D

Paula czyli weekend pod znakiem wesela:-)
Liluu miłego dnia w pracy :)
Katy ciekawa ta akcja z przysiadami, sporo ich trzeba zrobić. Ale może spróbuję.. :-p kartkę sobie wydrukowałam ;)
a ten cosik na opaski super!:tak:

Truskafffka o jaaaa, to miłej rocznicy :-):cool2: i gratuluję 15 lat :tak: :*
Oj tak, mój weekend, a dokładnie sobota iście weselna :-D Oby tylko wszystko było OK, bo nie chce mi się stresu ;-)

reklama
Witajcie - mnie ostatnio dlugo zajmuje dojscie do siebie wiec dopiero jestem :)
Wczorajszy dzien i noc - katastrofa, niesamowity bol zoladka, potem cala jama brzuszna jakby mnie ktos skopal, sama nie wiem, oslabiona do granic mozliwosci, glodna a zjesc nie moglam nic bo wszystko ladowalo w kibelku :szok: jutro na szczescie wizyta wiec mam nadzieje ze uspokoje sie troche.

TRUSKAWCIU - kolejnych 115 latek :-)
PAULA - sala piekna wiec tylko podpisac umowe :happy2:
KATY - nie pomoge w sprawie baniek bo nie uzywalam, moj m twierdzi ze ja nie mam cellulitu dzieki jego milosnym oklepywaniom meska dlonia :-)

Do góry