reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Gratulacje I witamy na swiecie malego szkraba ;)
Przepraszam ze sie nie udzielam nawet zyczen swiatecznych Wam nie zlozylam... wstyd! Przepraszam...w swieta zajeta bylam mama ktora zawitala do mnie na swieta no I to moje samopoczucie do kitu! Mam nadzieje ze u Was lepiej ;) Pozdrawiam Serdecznie buziaki ;***

reklama
Witam. Jeśli ktoś w ogóle pamięta o mnie

Kochane dziewczynki ja tu zagladam codziennie wieczorem przed snem i czytam co u was. W telefonie przeczytam ale nie mam już jak odpisać. Żeby włączyć lapka i usiąść to u mnie święto. Czasu brak mi i nie mam chwili dla siebie w ogóle. Ale chcę abyście wiedziały że nie opuszczam was.

U nas jak zwykle chorowicie/ Olek od tygodnia walczy z kaszlem i nie widać aby coś szło ku lepszemu. Poza tym praca, dom, obowiązki i tak mija dzień za dniem. Olasek to już duży chłopak. Nadal mama jest najważniejsza ale już pomału staje sie co raz bardziej samodzielny i potrafi dopitnie wyrzić swoje zdanie. A ja mu czaem ulegam i boję się co będfzie dalej. Ale kocham go bardzo tego mojego słodziaka

Teraz moze uda mi się troszkę wieczorami tutaj popisać. Ale i tak juz teraz życzę Wam wszelkiej pomyślności i radości w tym nowym 2014 roku

Piszcie dużo bo to moja codzienna lektura przed snem. Buziaki

hejka

jakie piękne wieści :D

Roza dla Ciebie i rodzinki.. Wielkie gratki :)

Witamy Zosieńkę na świecie i czekam -tak jak reszta - na zdjęcia kruszynki:-)

Joasia czyli teraz czekamy na Wasz wielki dzień :)
ostatni miesiąc lekki nie jest...ale zakończenie cudne ;)
Katrina hihi widać że dzieciaki zafascynowane prezentami, CUDNIE, to właśnie największa radocha dla nas..jak patrzymy na radochę dzieciaków:-)
z małego prawdziwy rajdowiec :D

Pozdrawiamy :)

images

Witam :) sie z Wszystkimi i przyznaję bez bicia że nie bywam tutaj prawie wcale:( nowych koleżanek nie znm ale serdecznie pozdrawiam :)
na enper przeczytałam dobre wiesci i wpadam z GRATULACJAMI 5462673-renderingu-3d-rozowe-balony-strona.jpgRośnij zdrowo Zosiu

Załączniki

• 5462673-renderingu-3d-rozowe-balony-strona.jpg
    5462673-renderingu-3d-rozowe-balony-strona.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Hello :-)
Wita Was wyrodna siostra :sorry2:

U mnie Święta minęły w sumie bez większego szumu- poza tym co to za Święta bez śniegu i z +10’C... A tyle co się porobiło przez wiatry z moich regionach to masakra... jak wracaliśmy w pierwszy dzień Świąt od wujka to widzieliśmy na własne oczy jak od kabla energetycznego, który zerwał się przez wichurę zapaliły się dwa domy... czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam :no::szok:
Wigilię spędziliśmy u moich dziadków, pierwszy dzień Świąt jak już pisałam u wujka, a w drugi dzień zostaliśmy w domu. W sobotę powrót do Puzla i wczoraj wizyta u Jego dziadka i babci :blink:
Sylwestra spędzamy z rodzicami moimi i K :-)
Piesek grzeczny, właśnie śpi obok, tylko przesadza z gryzieniem nas po rękach i stopach, ale to przez zęby- trzeba wytrwać :-p Sam w domu zostaje bez problemu, max 4h puki co i chyba spał cały czas, bo żadnych szkód nie widać na szczęście ;-)

Joasiu bardzo ładną choinkę macie :tak:

Katrina widzę, że prezenty udane- super! :-)

Roza gratulacje! Buziaczki dla dzielnej mamy i Zosieńki :*:*

Agnes zdrówka dla Olka :*
Ale z Niego już mężczyzna :-) Rośnie Ci jak na drożdżach :tak:

Dziama zapraszamy częściej ;-)

Dziewczynki mnie znowu nie będzie, bo mamy sporo przygotowań do Sylwka, ale obiecuję, że po Nowym Roku wracam na dobre :cool2:

Życzę wszystkim udanej zabawy sylwestrowej lub spędzonej bardziej kameralnie z rodzinką i niech Nowy Rok będzie lepszy albo chociaż nie gorszy od poprzedniego :*

Zobacz załącznik 601291

Do góry