reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Aloha ;-)
Dopadła którąś śnieżna pogoda? Bo u mnie nadal niby mroźno, ale słonecznie i tak bardziej wiosennie :-p

Truskafffka mnie się w ogóle nie wydaje, że jest nowy rok :no: ale piękniejsza i mądrzejsza jestem oczywiście :-D

Bashi jak się czujesz? :blink:

Katrina ooooo to bogaty Mikołaj był w tym roku- super! :tak:

Miłego Dzionka dla wszystkich :*

melduję się ...słonecznie :)

fajnie na zewnątrz, trochę mrozu, słonka..tak zdrowo ;) inooo śniegu brak :p
a kupiłam właśnie młodemu spodnie ocieplane, bo jednak jak rano bryka do przedszkola to zimno, więc niech na tyłek zakłada..a kto wie, może i śniegu się doczekamy:-D

co tam jak tam ??

Marysiu ciekawe czy dotrze śnieg w tym roku :confused: chociaż jak na święta nie było to dla mnie już nie musi być :-p

Truskafffka chyba wszystkie jeszcze wiążą sadełka po świętach :-p;-):-)

hello po swietach:-):-)

U nas tez zamiast sniegu sloneczko..i jeszcze szkola..a tak fajnie bylo leniu...wac...jakos nie dociera do mnie ze to nowy rok..

Lilu- spoznione najlepsze zyczenia dla ksiezniczki..

truskaffka- spodnie sie przydadza..moze sie dzieci doczekaja sniegu..bo jak dla mnie moze nie byc..:p

paula- jak tam piesio..bo moj wariuje..:-):-)

Paula~ ogolne samopoczucie nie najgorsze...czasami lekkie mdlosci no I w nocy sie budze dosc czesto :/ mam wstret do mleka miesa it'd wiec musze czekac na co mnie najdzie ochota...ale w poniedzialek wkoncu pierwsza wizyta poloznej. Juz sie usg doczekac nie moge :)
Jak tam twoj piesio...na zdj czekamy tutaj. A I jak sie wabi?

Joasiu a to dzieciaki już poszły do szkoły? :confused: Myślałam, że im przedłużą wolne do 7.01 ;-)
Piesio fajnie tylko nie potrafi się normalnie bawić- gryzie po rękach i stopach, ale to przez zęby :baffled: Także podczas zabawy szaleństwo totalne :-p Tak poza tym to mega grzeczny, coraz częściej trafia z sikaniem na matę (nie wolno mu wychodzić jeszcze na spacer przed 2 tygodnie) :no: Kochany jest :-) A Puzel wczoraj, ledwo pojechaliśmy napisał mi, że tęskni za nim :-D chodzi i ogląda się pod nogi żeby go nie nadepnąć- już tak z przyzwyczajenia ;-)

Bashi fajny avatarek rozumiem, że to Ty laseczko? :-)
Byle do końca I trymestru, a może mdłości odpuszczą- miejmy nadzieję :tak:
Piesio jak pisałam Joasi na ogół grzeczny :cool2: Wabi się Eskel. Zdjęcie podrzucam oczywiście :tak: Jestem teraz w domu, więc mam tu tylko kilka, ale jak Puzel mi prześle te co mu porobiłam aparatem to też coś wkleję jak nie zapomnę ;-)

IMAG0114.jpgIMAG0117.jpgZOE_0001.jpgZOE_0005.jpg

Załączniki

• IMAG0114.jpg
    IMAG0114.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 25
  • IMAG0117.jpg
    IMAG0117.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 25
  • ZOE_0001.jpg
    ZOE_0001.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 26
  • ZOE_0005.jpg
    ZOE_0005.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 27
Paula oj moje sadełko też się wiąże...ehh dieta jak nic..od..poniedziałku:-p:cool2:
Eskel B-O-S-K-I! Mati jakby go dorwał to by z rąk nie wypuścił:-)
Joanna nooo ja tam tydzień śniegu zniosę:-D dla dobra dzieci:-D
Bashi super av :) i koniecznie daj znać po wizycie:-) i może fotkę będziesz mieć, to liczę że się pochwalisz maluszkiem:-)

reklama
Paula~ jako slodziak z niego ;))) tak to moje zdj probowalam dodac avatar.juz ladnych kilka tygodni ale cos mi nie chcialo wgrac
Napewno pochwale sie fasoleczka na zdj... Dzisiaj na gruponie wyczailam oferte 4G scan + 3G zdjecia po 80£ zastanawiam sie czy nie skozystac z tego ;) scan moze byc przeprowadzony w 26 tygodniu (z blizniakami 23 tyg) jeszcze mam czas ale nie wiem czy warto...co myslicie?

Do góry