reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej Laseczki :blink:
Na moje usprawiedliwienie mam to, że spędzamy z Puzlem całe dnie i z piesem oczywiście ;-) I jakoś nie po drodze mi na BB... :sorry2: Ale po Świętach, no max po Nowym Roku obiecuję poprawę :tak:

Rozia mam zdjęcia Eskela w telefonie Puzla, a On teraz w pracy... Postaram się coś wrzucić po Świętach :-)

Marysiu pierwsza doba z pieskiem super :-) Spał grzecznie na swoim posłaniu, tylko w środku nocy się wybudził, łapki na nasze łóżko i radość w stylu: „ja się wyspałem, chodź się pobawić” :-D Ale powoli go ujarzmiłam i poszedł kimać dalej :tak: Nic nie gryzie, no jedynie podczas zabawy, ale to wiadome, że pobawić się musi, także żadnych strat puki co i mam nadzieję, że tak zostanie. On praktycznie jak dzidziuś, pobawi się, wysiura i idzie spać :-p W sumie został już sam na godzinę w domu i chyba był grzeczny, bo nic nie zauważyliśmy złego, a i jak weszliśmy do domu to leżał spokojnie. Mam tylko nadzieję, że szybko nauczy się załatwiać na polu, bo teraz to nie zawsze zdąża na matę :baffled: No, ale w połowie stycznia będzie mógł już spacerować także myślę, że nauczy się jakoś :-)

LiLuu fajna choinka, taka oryginalna i wąska strasznie, nie widziałam jeszcze takiej :blink:

Madziulek teraz to większość z nas zabiegana :tak: Taka „magia” Świąt ;-)

Joasiu tak jak pisałam Rozi zdjęcie będzie po Świętach ;-)

Roza ale z Zosi uparciuszek :szok: no, ale cóż skoro woli być z 2014 :-)

Dziewczynki chciałam życzyć Wam Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt :*

Zobacz załącznik 600316

Paulus to jest nowosc hit tego roku oryginalnie kosztowala 60 a ja kupilam za 10 :-)

Wogole to witam wszystkich

chce wam zyczyc zdrowych i pogodnych swiat spelnienia marzen

i do zobaczenia po swietach

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 22
witam
ja po wizycie..wszystko ok..malutka sliczna..m mowi ze ma pultynki:-):-)wazy 250 .. z morfologia cos nie tak mam lykac zelazo..

Lilu- super choinka..mam podobne u dziewczyn w pokoju tylko zielone..

Paula - tak to jest z pieskami..

Dziewczynki Zdrowych Wesolych Swiat w gronie rodzinnym..Spelnienia najskrytszych marzen i duzo duzo milosci...

Załączniki

• 1387830413240.jpg
    1387830413240.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 27
☆☆☆☆☆
☆$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$☆
_☆$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$☆
___☆$$$$$$$$$$$$$$$________$$☆
____☆$$$$$$$$$$$$________$$☆
______☆$$$$$$$$__________$$☆
______☆$$$$$$__#♥#♥____$$☆
______☆$$$$$$__##♥#__$$☆
________☆$$________$$☆
________☆$$____$$$$☆
________☆$$$$$$☆
____/\ _
______--__\_`\/`_/__
___<_><_>_
__________/_,/\,_\__
_________\/___ Wesołych Świąt

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę.;-)

no to witam poświątecznie:-D

byczymy się :cool2: ja z kawką a Mati z piernikami, które piekliśmy i chwali je pod niebosa:-D
Młoda śpi, jak wstanie wybieramy sie z dzieciakami na spacer.. w końcu wiosnę mamy:-p:eek::confused:

Amelii dziś po 17ej stuknie 9 miesięcy:-):-):-):-) :-)

pozdrawiam :)
co u was ?
święta udane?

reklama
Truskafciu mojej za kilka dni stuknie rok :szok: Az sie wierzyc nie chce.
Sto latek dla solenizantki !!!!
Jak to mowia swieta, swieta i po swietach :-D

A gdzie reszta ?

Do góry