reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki!witam sie i ja po Swietach...minely super rodzinnie:)wczoraj wrocilismy okolo 21:00,a ja dzis w pracy do 14:00...oj jak sie nie chce...ale jutro wolne i we srode tez na szczescie;)czwartek i piatek jakos moze pezezyje;)Wam Wszystkim zycze tradycyjnie udanego,zdrowego skoku,no i zeby ten 2014 lepszy byl,niz poprzedni...a no i nowa obywatelke Zosie witamy:)Gratulacje i caluski:*

reklama
witam

laseczki wszystkiego co najlepsze w nowym roku..zaje.... sylwestra..:-) spelnienia marzen zwlaszcza tych fasoljowych..i duzo duzo Deserkow:p:p

a ja wlasnie wzielam sie za przygotowanie lozeczka:-) pol nocy mnie skorcze lapaly ale przeszly..m chcial mnie wywiezc ale sie nie dalam..takze w razie czego wole byc przygotowana jakby panienka sie pospieszyla:-):-)
milego dnia

Dziewczynki szalonego, szampańskiego cudownego Sylwestra i rownie udanego Nowego 2014 :)
images

Na progu Nowego Roku
życzę Ci od serca,
by każda łza w oku
miała smak szczęścia,
by nadziei płomienie
nie gasły w mroku
i każde marzenie
spełniło się w Nowym Roku!
Na życzeń wstążeczce,
która jest bez końca,
chcę zawiesić jeszcze
ciepły promyk słońca,
by tła błękitnego
nie zaćmiły chmury.
Wszystkiego dobrego! W Styczniu radości,
w Lutym miłości,
w Marcu pogody,
a w Kwietniu swobody,
maj niech zakwita,
czerwiec niech bryka,
lipiec przypali,
sierpień rozpali,
we Wrześniu - szczęścia bez liku,
tak samo w Październiku,
niech Listopad zauroczy,
a Grudzień miło zaskoczy,
roku tego Nowego 2014 życzę szalonego!
Mamusiom co nie mogą szaleć zbytnio życzę zdrówka, pomyślnie przebytej ciąży i miłego, bezbolesnego spotkania z Dzieciaczkami ;-)

Hello ;-)

LiLuu wszystkiego co najlepsze, samych radosnych dni dla naszej roczniaczkowej solenizantki :-) :*
tort na roczek kolorowy.l.jpg

Katrina chwal się :-)

Jak tam babulce po sylwestrze? ;-)

Buziaki w tym Nowym Roczku :*

Załączniki

• tort na roczek kolorowy.l.jpg
    tort na roczek kolorowy.l.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 29
Hejka

jak tam w Nowym Roku:cool2: też jesteście jeszcze piękniejsze, mądrzejsze, lepsiejsze? hiehie :cool2:

U nas bardzo miło sylwestrowo, w gronie naszej czwóreczki, były tańce hulańce, malowanie twarzy, wybuch szampana, zimne ognie...czyli kupa radochy dla dużych i małych :-)

Jeszcze raz dla naszej Aparatki wszystkiego NAJ, niech jej dni mijają przyjemnie, wesoło i zdrowo:-):-):-):-)

Ja dopiero co odzylam po wczorajszej imprezie.. bezalkoholowa jak dla mnie ale wyssala wszelka energie...dom wraca powoli do normalnego stanu :) yoohu!!!
Wszystkiego Najlepszego dla malej solenizantki :*

reklama
Do góry