reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia- u nas tez jest tak ze kupujemy wszystkim..a ja nie mam nic..zero pomyslow...i sily:-( jak nigdy wszystko na ostatnia chwile..
a jak tak sie oferujesz to moze mi jedzonko zrobisz:p:p

Marysiu- najlepszego dla dzieciaczkow :-):-)

Roza- widze tez czasu brak :-):-) tez musze zajrzec w kontakty do was..nawet nie wiem czy jest tam moj numer :p:p

Bashi- odpoczywaj:-):-) takie uroki ciazy:-):-)

ja zmykam polezec bo kregoslup mi ,,siada,,

reklama
Hello :-)

Rozia co do bankructwa to święta racja :tak: a z drugiej strony to problem co komu kupić… A jeszcze w takiej sytuacji jak u nas w rodzinie, że każdy robi imprezę urodzinową i imieninową i trzeba wymyślać prezenty, także nie wyobrażam sobie jeszcze prezentów na święta wymyślać :szok:
Zdrówka :*

Marysiu
gdyby mnie jutro nie było to już dzisiaj proszę uściskać Dzieciaki na ich jutrzejsze święta :* :*

Roza jejkuuuuu to już tuż tuż jak będziecie we czwórkę, ale fajnie :tak:
Uparciuszek z Zosi- podoba Jej się w brzusiu ;-)

Bashi może jest Ich tam dwoje? ;-) Odpoczywaj :*

Joasiu Ty też odpoczywaj grzecznie :-)

Miłego Popołudnia :*

Roza moich namiarow tam chyba nie ma, ale wyślę Ci mój nr :-)

Joasiu chcesz żebym zakupy zrobiła czy gotowala? Bo do obu zadań jestem chetna tylko nie wiem czy by jadalne było i ktoś musiałby ogarnąć chaos ;-)

Paula u nas nie ma tego problemu, bo każdy mowi co chciałby dostać:-D

Paula- odpoczywam...:p wlasnie wstalam i normalnie nie do zycia jestem :p

Rozia- zakupy ja zrobie.ty pogotujesz a moj m posprzata :p:p

a co do prezentow to w piatek mam wizyte wiec moze sie rozejrze..
najgorsze ze nie mam pomyslu...tylko ze jeszcze w piatek moj m ma urodziny.. no i mam nadzieje ze jego rodzina zapomni :p:p bo nie mam sily latac :p z corciami zamowilismy tort:p:p wiec mam nadzieje ze sami posiedzimy:p:p wiem wredna jestem :p:p

Rozia a no chyba, że tak :-) zawsze to łatwiej :tak:

Joasiu o jej, biedulko :blink:
Hahaha dobra jesteś, ale powiem Ci, że nie dziwię się, bo ja np. lubię gości, ale tych zapowiedzianych :-D Bo straszne jest, jak np. nie masz humoru, a musisz robić dobrą minę do złej gry przed ludźmi :baffled:

Paula~ no chyba zwariuje jak bedzie dwoje ich, ale w sumie juz bym miala z glowy hihi dowiem sie w trzecim tygodniu stycznia ile ich tam siedzi :)

reklama
Do góry