reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka
witam z niemocą...i kawą mocną:-p
prezenty są, porządku nie ma:-D ale co taaam..
choinka mała ubrana, bo Mati nie odpuścił:-p druga duża czeka na sobotę ;) bo trzeba wynieść Melkę z naszego pokoju:-p w miejscu łóżeczka stanie choinka...ot taka mała zamiana:-p
jutro mamy spotkanie świąteczne w przedszkolu, idę z małą :) po południu będę piekła ciastka, bo część już rozdałam i mało mam:-D
no i wielkimi krokami zbliżają się święta :p

pozdrawiam babulce ;)

Hej:-)

Marysia
ale ranny ptaszek z Ciebie:-)

Rozia dostałam:-) dzięki, wczoraj byłam tak padnięta że nie miałam siły nic napisać. Nr zapisałam w telefonie:-)

Truskaffka co cię tak osłabiło hihi bo na pewno nie porządki z tego co czytam:-p, najważniejsze masz - prezenty, a reszta co tam:-)

Paula a no uparciuszek i coś czuję w kościach że to będzie zupełnie inne dziecko niż Maja - czyt. czort:-) aż się boję hihi

Joasia ale zleciało, a ty z jakich okolic jesteś przypomnij mi:tak: blisko Olsztyna?? gdzie będziesz rodzić??

Dziewczyny jakiego ja wczoraj pięknego zakalca upiekłam dziecku do szkoły:szok: to z podziwu nie mogłam wyjść....hahaha, musiałam piec piernik raz jeszcze ale ten już wyszedł.

Wczoraj ostatnia wizyta była, wsio ok teraz tylko czekać:-) dostałam też skierowanie do szpitana na 30.12 jakbym nie urodziła do tego czasu...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Marysiu dziękuję w imieniu męża ;-)

Roza to czekam w gotowości ;-)

Truskaffka zazdroszczę choinki... my w domu nie mamy w tym roku... może w przyszłym... ale światełka w oknie mamy ...

My dziś mamy dzień porządków ;-)

Miłego dnia :-)

hejka

my po spotkaniu świątecznym w przedszkolu, dzieciaki potańczyły, pośpiewały, robiliśmy wspólnie aniołki i łańcuchy, słodkie co nieco, owoce i ... drobne prezenty dla dzieciaków..kolejny raz :-D

żałuję że nie wzięłam aparatu :dry:

Melka SUPER :-) zapatrzona w dzieciaki jak sroka, bardzo kontaktowa :-D wybawiła się na maksa i nawet i drzemce zapomniała, dopiero jak wróciliśmy do domu to jej się przypomniało. Więc śpi ;)
Mati dumny jak paw, wszystkim się chwalił swoją siostrzyczką :-)

Rozia błahahahaha to Bianka nawojowała:-p:-D smakowało?:-D
Roza hihi odeszłam od mega porządków na święta, bo efekt taki że człowiek w święta wykończony...porządki jak zawsze robimy, a grubsze co jakiś czas, między świętami:-D no i czekamy:-)

ja teraz biorę się za ostatnią partię ciasteczek świątecznych:-)

reklama
Hejka :blink:
Przyszłam się tylko zameldować, oczywiście wszystko doczytałam :tak: i uciekam, bom dzisiaj padnięta... spałam tylko 3 godziny :baffled:
W weekend może mnie być malutko, bo jestem u Puzla, a On w domu, to wiadomo jak jest ;-) no, a później Święta to też podejrzewam, że większości z nas nie będzie :blink:
Buziaki dla wszystkich :*

Do góry