reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry

ja w drodze do pracy jestem buuu spac mi sie chce potrzebuje kawy !!!!!
Biapl ;) hanyska ? Z kad

milego dnia

reklama
hejka
Amelia daje czadu z akrobacjami:-p dziś ogarniałam pokój dzieci, mała się tam bawiła, łaziła. W pewnym momencie wstała przy pufce, wspięła się na nią, z niej na stoliczek myk...i pełnia szczęścia:baffled::rofl2::-p
oszaleję...a druga pociecha miała być spokojna:rofl2:

także Liluu wiem wiem co mnie czeka z krzesełkiem:-D
a książeczki super!
Paula zdrówka!!! Biapl i dla Waszego synka też!! trzymajcie się i nie dajcie choróbsku

Dzień dobry :-)

Biapl zdrowka dla Kianka:-*

Paula dla Ciebie też :-)

Truzkaffka to masz ciekawie z tą Twoja corcia:-) trzeba mieć oczy dookoła głowy, a i to chyba za mało ;-)

Ją dziś później, bo rano na badaniach byłam i mi zeszło trochę ...
Zaraz młodą karmie i jedziemy na zakupy świąteczne...

Miłego dnia :-*

Aloha ;-)

O ho ho widzę, że tu natarcie hanysów :-D Mój tez hanys, a ja gorolka :-) niby też jestem ze śląskiego, ale jednak bardziej podbskidzie :-p więc raczej ciężko mnie zaliczyć jako hanyskę ;-)

Dziękuję za życzonka zdrówka, w sumie chyba pomagają, bo mocniej nic mnie nie zbiera- odpukać ;-)

Miłego Dzionka :*

hello laseczki

ja dzis caly dzien w biegu.badania, fryZjer, zakupy do paczek dla dzieci z klasy corci:-) i nie mam sily..jak to przed swietami..jutro z m wybieramy sie po zakupy swiateczne, bo jeszcze nic nie mamy kupione..
a dzis lece spac bo padam..
milego wieczorku:-):-)

A co tu tak cichutko???

Liluu w pracy więc nie ma jej na posterunku..

Paula a ty chora??:baffled:

Rozia może jeszcze śpi z Bianką:-)

Joasia oszczędzaj się trochę:-) chociaż [przed świętami to za bardzo nie ma jak..

A u mnie nic się nie dzieje... miałam nadzieję że na święta będziemy w komplecie :-) a tu się nie zapowiada.... teraz mam tylko nadzieję że mała nie zechce przyjść na świat w ostatnim tyg grudnia...
W czwartek mam wizytę i mam nadzieję że to będzie ostatnia bo tylko stówki lecą:baffled:

Dzięki dziewczynki - odpoczywam ile się da, zresztą nawet nie mam sił nic robić i migam się jak cholera od wszelkich prac. Notorycznie jestem zmęczona...

Ostatnia edycja:
witam :)

słonecznie, przyjemnie :)
pościel mi się wietrzy na balkonie, poszewki schną..

a ja odpoczywam, chłonę ciszę ...bo niebawem mała rozbrykana gaduła wstanie :-D

Roza odpoczywaj, korzystaj z ciszy i spokoju ;) i zobaczymy czy panienka przyjdzie na świat w tym czy w przyszłym roku :p
Rozia jak po zakupach?
Paula herbatka z soczkiem, miodem i cytrynką..podana ;)
Joasia zaaaalllatana że hej, od jutra...kanapa i leń! ;)

Dzień dobry :-)

My to już na zakupach byliśmy :-) Właśnie wróciliśmy i padam... Ale jeszcze tylko jedną rzecz dla siostry dokupię i mamy komplet prezentów świątecznych :-) Popołudniu jeszcze z siostrą mam skoczyć na zakupy w poszukiwaniu odpowiedniego prezentu dla drugiej siostry... Masakra... Już mam dość tych zakupów... A jeszcze wypadałoby posprzątać przed świętami... Nie wiem kiedy to zrobię... Może w weekend...

Miłego dnia :-)

reklama
witam

Roza- pred swietami nie ma jak odpoczac:p:p teraz to ty sie len i oczekuj:-):-)boli:p:p

Truskaffka- kanapa od poniedzialku:p:p po wizycie:-):-) bede lezec i czekac do konca stycznia :p:p

Rozia- ty masz dobrze a ja zakupow jeszcze nie zaczelam
mielismy dzis sie wybrac a tu d... m w trasie..w piatek jeszcze ma urodziny:-):-) wiec chyba przelozymy na sobote..wszystko w ostatniej chwili :p:p
dzis kupilam lampki na choinke mialy byc biale a tu kolorowe..no normalnie idzie dostac nie powiem czego. i moja koncepcja bialo ubranej choinki poszla sie ....:p:p:p
milego dnia..

Do góry