reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry - u nas sloneczko :-) a ja czuje sie jak przejechana przez czolg - i nie mam pojecia dlaczego. Wczoraj w dzien padlam jak piesek pluto, bo oczy same sie zamykaly. To codzienne wstawanie chyba mnie dobilo.
ROZA - juz koniec porannego ptaszkowania w moim wykonaniu, bo Darus ma "urlop" od przedszkola, a tym samym mamula od wstawania i odwozenia synusia:-) no ale coz z tego jak nie moglam spac pierwsza "urlopowa" noc, budzilam sie co godzine, biegalam do kibelka jak za czasow ciazy wrrr. A tu jeszcze tyle roboty :eek: i trzeba byc w formie. No coz - jak zawsze damy rade :-D
PAULA - jak tam pierwsza doba z pieskiem ???? Jakies straty sa :) ?
TRUSKAFFCIU - my wczoraj ubralismy choinke i dzieci ciesza swoje oczy widokiem swiatelek ale jeszcze dzis Darus musi dorobic swoj wlasny lancuch i bedzie gitarrrra :happy:

Ostatnia edycja:
uffff...pracowita sobota :p

ale efekty są :D Choinka pięknie stoi i cieszy nasze oczy, Mati okrzyknął ją najpiękniejszą choinką na świecie. nie będę się z nim kłócić:-D Melka oczy jak 5złotych i rozkminia co to i jak to się je:-D

jeszcze prasowanie sobie dziś zaplanowałam...nie ma co, ja to sobie umiem zrobić dobrze:eek::rofl2::-D

Miłego Dnia!!

Wpadam tylko na chwilke zeby powiedziec ze u nas wszystko dobrze. Choinka juz stoi czesc zakupow zrobiona jeszcze typowo polskie produkty jutro i pozostanie gotowanie

lilusia super codziennie cos nowego robi coraz czesciej chodzi na swoich nozkach ale jednak uwielbia na czterech :rofl2: Potem wstawie zdjecie mojej choinki bo w tym roku mamy dosc nie typowa :tak: Srebrna :-)

Zycze milego wieczoru

Dzień dobry :-)

Ja również już dziś życzę Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt:-) Niech pociechy rosną zdrowe i szczęśliwe, brzuszki duże i niech bezpiecznie opuszczają domki, a dla niezabrzuszkowanych, szybkiego zagniezdzenia malenstwa:-):-*

My jutro rano ruszamy do teściów, a tam netu nie ma, a ją mam mały pakiet, także odezwę się jeszcze wieczorem, a później pewnie po świętach, bo będziemy w rozjazdach:-)

Miłego dnia:-)

Witam i ja ;-) Melduję się, że żyjemy, ale w pracy ciągle latanie przed wigilia, że nawet nie mam siły wejść później :)
Zapomniałam oczywiście co komu napisać :-p
Bashi współczuję, ja się jednak cieszę, że nie miałam mdłości i nie wymiotowywałam :) Czas leci jak szalony więc minie szybko :)

witam
nie man czasu zajrzec do was

Roza- bede rodzic w ilawie..

Rozia - widze Bianka wszystkiego musi posmakowac..:-) milego odpoczynku:-)

Truskaffka - ja w piatek przygotowywalam wigilie dla pierszakow..robilam tez paczki na 23 osoby..corcia byla szczesliwa:-) ze mama dala rade.:-):-)
ja tez z porzaskami nie szaleje w sobote tez
ubralismy choinke..:-):-)

Paula- pochwal sie pieskiem. :-)

Marysia - my tez wolne od szkoly..wiec wreszcie nie trzeba wstawac rano...

Lilu- u mnie choinka na dole na bialo- srebrno ubrana ..a u gory na czerwona - bo choinka
biala:-) buziaki dla Lilusi:-)
reszty nie pamietam

bieganie jak to przed swietami..jutro musze ciacho jeszcze odebrac.i na 13 mam wizyte. wiec podejrzymy corcie:-)
ostatnio sie wierci niesamowicie..m sie smieje ze Natalka chce na swieta wyjsc zeby sie na prezent zalapac :-):-)

a jeszcze musze prezent kupic moim rodzicom i nie wiem co...

sprobuje zajrzec przed swietami..milego popoludnia..

reklama
image.jpg

Ja tylko na sekundke pokazac choinke ale nie umiem obrocic zdjecia :(

pozdrawiam i zycze spokojnej nocy

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 34
Do góry