reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka. Dawno się nie odzywałam, ale czytałam na bieżąco.

ewirut, witaj. Ja miałam ten sam termin co ty, ale na zeszły rok ;-)Zobaczysz, że czas do porodu minie ani się obejrzysz i będziesz tulić Bartusia. U nas już 9 miesiąc leci, nie wiadomo kiedy to minęło. Zaczęłaś już przygotowywać wyprawkę?

Rozia
, Bianka to jest aniołek, nie da się ukryć. My wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają synka 2 tygodnie młodszego, i obaj byli marudni, że się nie dało wytrzymać. Jak nie jeden to drugi marudził:baffled::-D
Też jestem dumna z Maksia, bo dużo bardziej sprawny jest od tamtego malca:happy2::happy2:

Marysiu, czy ty masz fb, bo chyba cię tam nie widziałam? Dodałaś zdjęcia zezolka? Zaraz zerknę na grupę. Jak się ma Anetka? Co potrafi?

Witajcie
ROSZPUNKO - myslalam ostatnio o Tobie i LORI, Ciebie udalo mi sie sciagnac myslami, LOR jeszcze nie.
Zaraz wstawie fotke zezulka mojego :-) a co do umiejetnosci to myszka pelza, turla sie, robi mega wysokie "sprezynki" i strasznie zywa jest ogolnie, na nozki chce zeby ja stawiac i hopsia robic ale za to siadac sama nie chce leniuszek maly, w hustawce i na kolankach owszem ale sama to juz nie. A Maksiu ?
Cisza tu u nas, majowkuja chyba wsztstkie nie zwazajac na pogode :-D

Kilka fotek dodalam a fb mam ROSZPUNKO tylko musialabym Was znalezc i wyslac zaproszenia - jakos wczesniej o tym nie pomyslalam :)

Ostatnia edycja:
Marysiu, dziewczyny ukrywają się na fb, tam jest taka zamknięta grupa. Pewnie dlatego tu ich nie ma. Znajdź mnie i zaproś do znajomych, to ja cię zaproszę do grupy.:-) Wyślę namiary na pw. Maksio też domaga się stawiania. Siedzi sam, kręci się wokół własnej osi, sięga po zabaweczki. Próbuje raczkować, ale jeszcze nie załapał, że rączki muszą współpracować z nóżkami. :-D Śmiejemy się, że robi pompki, bo staje na dłoniach i paluszkach u stóp, a pupa wysoko.
Ale te nasze dzieciaczki wyrosły już! Zleciało aż za szybko.

Rozszpunka- ostatnio zamówiłam juz kilka katanikow i śpioszków, tylko czekam teraz az dotra :tak: A wózek łożeczko i te sprawy to mamy zamiar tak po koniec maja zaczać kupowac:-D:-) choc ja juz nie mozge sie doczekac kiedy juz bede to wszystko miala:-) Wiekszość rzeczy dostane od siostry , wiec moja wyprawka nie bedzie az takim wielkim wydatkiem;-) Choc wózek i łózeczko , to tez nie maly wydatek:szok:
U nas pogoda bardzo brzydka nie da rady po siedziec na dworze bo wieje i pada co troche, także nici z grilowania:crazy:

2013-05-03 17.08.54.jpg2013-05-03 14.30.51.jpgWitam dziewczyny:)dawno mnie tutaj nie było ojjj bardzo dawno...widze ze duzo dziewczyn dolaczylo do watku-sciskam was wszystkie..:) kobietki powiedzcie mi...bo nie mam kogo zapytac..i nie wiem czy popadam juz w paranoje..dzisiaj rano zrobilam test ciazowy..wyszla druga kreseczka ale bardzo slabiutka..nie mogac wytrzymac powtorzylam test popoludniu i rowniez wyszla bardzo slabiutka ale widoczna jest,no i teraz wieczorkiem zrobilam juz inny test zeby sprawdzic czy nie jakies wadliwe tamte a tu znowu bledziocha ale widoczna..dodam ze jestem jakies 10 dni po zekomej owulacji i przytulanku a 5 dni mam do @...ponioslo mnie z tymi testami-wiem..ale dawno nie robilam ..zaczelismy robic wszystkie badania..pierwsze wypadly bardzo dobrze teraz dostalam skierowanie na nastepne..no i jestem ciekawa czy mozliwe ze te slabe kreseczki oznaczaja fasolinke...bede wdzieczna za jakies slowo od was..moze ktoras z was tez tak miala?pozdrawiam!!!wkleilam fotki ale w rzeczywistosci jakos bardziej te kreski sa widoczne..zdjecia robione telefonem.

Załączniki

• 2013-05-03 17.08.54.jpg
    2013-05-03 17.08.54.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 2013-05-03 14.30.51.jpg
    2013-05-03 14.30.51.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Asiczka a no dawnooo cie nie było ;)
pa test według mnie jak najbardziej pozytywny :))))

tylko wiesz to jeszcze sporo czasu do @ tak ze uważaj na siebie i sie oszczędzaj
Ale jesli masz takie krechy 10 dni po owu to bedzie dobrze zobaczysz

no dawno..dawno..duzo sie u nas dzialo..podczytuje was czasami ale czasu malo zeby na spokojnie przysiasc..ale jest nadzieja ze sie to wkrotce zmieni:-)nie chce sie nastawiac bo juz wyluzowalismy...czas pokaze..

Witajcie! Dzisiaj test powtórzony z rana pokazal mocniejsza ale wciaz slaba kreseczke...i co cieszyc sie czy nie?bo to jeszcze przed @...boje sie ze framuga jednak przylezie...jedyny objaw poza testem ktory mam to mega bolesne i rozpalone piersi...ach...to czekanie...po dwoch latach staran widzac chociaz cien nadziei czlowiek na glowke dostaje...2013-05-04 06.55.47.jpg

Załączniki

• 2013-05-04 06.55.47.jpg
    2013-05-04 06.55.47.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry