reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzis piekna pogoda od samego rana wiec zapowiada sie fantastyczny grill po za domem dziś wybieramy sie do mojego brata:tak:
Asiczka- witam Cie serdecznie i gratuluje z całego serduszka, bedzie dobrze zobaczysz , a teraz dbaj o siebie i odpoczywaj duzo:tak::-)
Życze Wam słonecznego dnia i mile spędzoengo wieczorku wraz z ukochaną osbą;-):-)

reklama
ASICZKA - ciche gratulacje :-D piekny poczatek maja :-)
a my pospalismy dzis wszyscy do 9.30 wiec moje cyce prawie eksplodowaly :) bo mala jadla ostatni raz o 23

Paula- no u Nas dopiero dzis piewrszy dzien jest taka sliczna pogoda , a tak to padalo caly czas i bylo zimno po dziesiec stopni:baffled: A dzis mam zamiar skorzystac z pogody i się dotlenic troszke bo przez tamte dni to sie nawet nie chcialo wyjsc na podwórko :no:
A u Was pogoda nie dopisuje nadal?

Ewirut u mnie do 2 maja było super, ale od 2-go szkoda gadać :szok: Mam nadzieję, że prognozy pogody się sprawdzą i juto będzie ładnie :-) Chociaż nie wiem czy w nie wierzyć, bo na majówkę zapowiadali po +30'C :-D
Masz rację korzystaj puki pogoda ładna
:tak:

U nas pogoda w miare chociaz bywalo lepiej..pewnie tez przespacerujemy sie popoludniu nad morze jak tylko moj mezulek wstanie bo spi po nocce..umowie sie na wizyte tak okolo piatku przyszlego tygodnia.na wtorek-srode mam termin @ wiec jesli ta faktycznie sie nie pojawi to wtedy..tutaj w uk nie ma sie co z wizyta spieszyc...ale fajnie by sie zlozylo jakby teraz byla faktycznie ta fasolka bo w lipcu lecimy do polski na ponad miesiac wiec porobilabym sobie wszystkie badanka..usg..oby wszystko bylo teraz ok...a dla tych wszystkich staraczek wysylam swoje fluidki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Paula przecież było 30 stopni czepiasz się 1 maj 10 stopni 2 maj 10 stopni 3 maj dziesięć stopni więc jak byk masz 30 jak nic :cool:
Ewriut
witaj bo jakos się nie witałam. zazdroszczę pogody. Ile masz lat? a wózio i łozeczko już upatrzona dla Bartusia?
Rozia, Paula- dzieki ze pytacie no już niedługo :) sama w to nie wierzę momentami :) a stres chyba gdzieś tam w środku zaczyna sie budzić bo zewnętrznie lajt przedstawiam światu. Wczoraj mieliśmy pierwsze spiecie od marca odkad mieszkamy razem - oczywiście potem była rozmowa i wszystko gra ale chyba to emocje slubne nam się właśnie udzielają.
Asiczka- super że wszystko sie Wam tak ułożyło :) baaaaaaaardzo sie cieszę i bywaj u Nas częściej proszę :)
edit. Asivzko a jak dziadkowie po przeprowadzce dzieci?

dziama86 no dziadkowie tesknia...nie obylo sie bez lez i wogole:((ale radza sobie...sa jeszcze na tyle mlodzi ze ciesza sie teraz wkoncu soba..odwiedzaja nas,kiedy my mamy mozliwosc tez latamy .teraz mama moja u nas byla ponad miesiac.w czwartek przylatuje nastepna tura..tescie i meza siostra z rodzinka,bo nasza Julka ma komunie.wiec robimy jej takie male przyjecie a wieksze zrobimy w Polsce jak polecimy w lipcu.Obiecuje teraz czesciej do was zagladac...teraz bede miala goracy tydzien bo przygotowania..rodzinka sie zjedzie..ale pozniej napewnoe bede tu stalym gosciem:)a gdzies podczytalam ze na facebooku was mozna znalezc?ale moze nie bedziecie mnie chcialy bo ja tak z doskoku zagladam...

Dziama hahhahaha no racja było +30'C w sumie :-D:-D:-D
Kurcze jak ten czas leci, za niedługo będziesz sobie przypominała Wasz ślub oglądając zdjęcia :tak: Bo tych za pewne będzie mnóstwo
;-)

reklama
Do góry