reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko Katrino w dniu waszego święta wszystkiego NAJ !!!!

Losiczko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nieustannie i życzymy zdrówka, małych i dużych radości każdego dnia, smacznych rybek od męża hehe i żeby chłopaki-zwłaszcza mąż:p- grzeczni byli i królowa swoją wciąż i wciąż wielbili :-):-):-)
Katrina żeby dzieciaki zdrowo rosły i cieszyły każdego dnia, zdrówka, miłości, odrobiny szaleństwa, wszystkiego naj:-):-):-):-)

reklama
Katrina
IMIENINKI.jpeg

losiczko
Zobacz załącznik 555375g1010d.jpg

Załączniki

• IMIENINKI.jpeg
    IMIENINKI.jpeg
    10,2 KB · Wyświetleń: 26
  • g1010d.jpg
    g1010d.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 21
Witam kobietki :-) Dziękuje za miłe przyjecie mnie do wasze grona:tak: Mam nadzieje , ze z dnia na dzien bedziemy sie lepiej poznawać ;-)
Ja zaraz bede szykowac sie do doktorka, zobaczyć swojego Bartusia:-D:-D Jakoś mam pewne obawy co do tej wizyty , ale myśle , że tak jak za kazdym razem bedzie wszystko ok:happy2:
U nas dzis pogoda znowu do niczego cały czas pada lekki deszczyk i jest smutno na dworze pomimo , że drzewka sie już zielenią i trawka też.... Moze chociaż jutro bedzie ładna pogoda ,abyśmy z mezem mogli sobie gdzies wyjsc, a nie unikniony jest wieczorny grill:-p:-) Miłego dnia wszystkim zycze:tak:

Marysiu te ostatnie zdjęcie jest naj naj naj ;-);-);-)

A mi mąż super prezent urodzinowy sprawił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: blokade konta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo urząd skarbowy zajął mi 25 zł za jakis mandat z 2010 roku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mogę tego odblokowac bo brakuje mi 20 groszy :szok::szok::szok: Jak przyjdzie rodzinne to sobie wezma te 20 groszy i odblokują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj chyba dzisiaj zostane wdową ups....... bo go uduszę :-);-):-)

ALOHA :-)
Nocka trochę odespana :-p Dziś przyjeżdża K więc jestem mega szczęśliwa ;-)
Pogoda u mnie nie najgorsza, tzn. +18'C co prawda słońca nie ma, ale jest ciepło więc do przeżycia :-) Wszystko tak pięknie się zieleni... mmmmm miodzio
:blink:

Valkyrie a co to masz za pracę? :confused: Bo kiedyś już pytałam, ale nie wiem czy mi nie odpisałaś, czy ja przeoczyłam :sorry:

Ewirut czekam na relację z wizyty :tak:

LiLuu Wy już po szczepieniu?
:confused:

Buziaki dla wszystkich :*:*:*

Witam :-D My już jesteśmy po wizycie dzidzia rosnie jak na drożdzach na poczatku kwietnia ważył 413gr a teraz juz 780gr :-D:-D już jest duzy chlopczyk:tak: Wszystko jjest w jak najlepszym pożadku:tak::-D teraz musimy trosze po odpoczywac bo zmeczylismy sie troszke;-) i coś zjesc , bo glodek sie odzywa:tak:

witajcie

LOSICZKO - dużo, dużo zdrówka, cierpliwości do mężowatego, słodyczy, dużo kasy i spełnienia marzenia (Ty wiesz jakiego) BUZIAKI!!!!!!! i dziękuję za życzenia. Fakt, w zeszłym roku jakieś takie bardziej okrągłe były.

Dziękuję za życzenia - Wam również wszystkiego dobrego - nie zależnie czy macie urodzinki, imieninki czy tez nie.

ewirut - witaj, Gratulacje i dużo zdrówka dla Was.

witam wieczorkiem

losiczka jeszcze raz tutaj najserdeczniejsze życzenia urodzinkowe. spełnienia marzen tych większych i tych mniejszych. dużo słoneczka i usmiechu na co dzień

katrina dla ciebie również najlepsze życzenia.

rozia do pracy wracam za 2 tygodnie. więc juz tuż, tuż

truskaffka gratuluję uśmiechu twojej księżniczki. jak to cieszy prawda?

witam nową przyszłą mamusię i gratuluję udanej wizyty

ja dzisiaj dzień zakupowo spędziłam. jutro grillujemy więc nie obiecuję że sie pojawię. pewnie dopiero wieczorkiem.

miłego wieczorku i odpoczynku jutro życzę

reklama
Dzień dobry :-)

Agnes to rzeczywiście już tuż tuż :-(

Dziewczynki moja córka dziś przeszła samą siebie :szok::szok::szok: Poszła wieczorem spać i wstała o 8:30:szok::szok::szok: Co prawda m mówi,że jak wstał do pracy, to dał jej smoczka, bo się zaczęła już kręcić, ale i tak mnie zaskoczyła....:-) I zobaczyłam jakie moje dziecko jest grzeczniutkie :-) Tzn. wiedziałam, ale wczoraj byli u nas znajomi z synkiem 2 miesiące starszym od Bianki i on miał adhd :-) Normalnie cały czas w ruchu i coś chcę,a nasza Bianka siedziała grzecznie, ewentualnie bawiła się swoim kwiatuszkiem i w ogóle była hiper grzeczna :-) normalnie w porównaniu z Jaśkiem, to niebo a ziemia :-) A on niby też grzeczny :-) A jeszcze jak mi opowiadał,że on musi ja mieć w zasięgu wzroku,bo inaczej jest płacz, to się dumna jak paw zrobiłam,że nasze dziecię jest takie grzeczniutkie :-) I nie ma takiego problemu :-)

U mnie dziś pogoda do d.... :-( Na szczęście dostałam zaproszenie na obiad i na kawkę do koleżanki i nie muszę dziś gotować i w domu siedzieć :-)

Miłego dnia :-)

Do góry