Patusia_87_1987
Zaangażowana w BB
Pieszczoszka zupełnie nie przejmuj się złośliwymi komentarzami na temat tego jak rodziłaś. zawsze znajdzie się ktoś złośliwy. Czasem jak czytam forum dobra mama to tam każdy poród jest zły. A to cesarka na życzenie, bo jak to tak można, a to znowu te co miały cesarkę krytykują te co rodzą naturalnie, bo po co się męczyć i cierpieć itd. najważniejsze, że Ty jesteś z siebie dumna, że dałaś radę :-)
Kivinko może to tylko jednodniowy bunt i jutro wszystko wróci do normy:-).
Pati decyzja o położnej to indywidualna sprawa. Ja wolę mieć opłaconą i zapewnioną pomoc niż liczyć na ich dobre serce, które w dzień mojego porodu może już nie być takie dobre ;-).
Gwiazdka no to dzidzia sprawiła Wam niespodziankę. Ja czytałam w gazecie dla przyszłych mam, że lepiej przebudzać dziecko i karmić. Ale z drugiej strony mama mi opowiadała, że ja jako noworodek szybko zrezygnowałam z nocnego karmienia. I żyję i mam się bardzo dobrze :-).
Kivinko może to tylko jednodniowy bunt i jutro wszystko wróci do normy:-).
Pati decyzja o położnej to indywidualna sprawa. Ja wolę mieć opłaconą i zapewnioną pomoc niż liczyć na ich dobre serce, które w dzień mojego porodu może już nie być takie dobre ;-).
Gwiazdka no to dzidzia sprawiła Wam niespodziankę. Ja czytałam w gazecie dla przyszłych mam, że lepiej przebudzać dziecko i karmić. Ale z drugiej strony mama mi opowiadała, że ja jako noworodek szybko zrezygnowałam z nocnego karmienia. I żyję i mam się bardzo dobrze :-).