reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe Mamy z Bielska-Białej i okolic:)

Witam, ja moge powiedziec , że ostatni tydzien leżałam na oddz. gin w wojewódzkim(operacja, nie poród), opieka super, kobiety, które leżały ze mną i na położniczym były bardzo zadowolone z opieki. Ja rodziłam tam 10 i 9 lat temu i wtedy tez nie mogłam narzekać.
Ale mam małe ogłoszenie dla przyszłych mam. Mam do sprzedania łóżęczko- wymiar 70x140 cm, większe niż standardowe, ale i praktyczniejsze- sa trzy poziomy-od niemowlaczka do starszaczka, wyjmowane szczebelki, a także gdy maluszek jest większy, zdejmuje sie boczki, obniża i jest łóżeczko dla starszaka :). Oczywiście z materacem, używane- 3 miesięce, ponieważ wróciłam z zagranicy i mam inne mebelki ze sobą....cena bez uzgadniania- 150 zł :), nowe kosztuje z materacem ok.500 zł. Stabilne, niezniszczone, praktyczne, materacyk również-nie piankowy, kokosowy. Polecam, wiadomość na priv ;)

reklama
dziewczyny , co taka cisza? A może maluszki macie przy sobie?? :)
Czekam na wieści z wizyty na trakcie porodowym na Wyspiańskiego :) Pozdrawiam :)

Mamy te oczekujące i te z bobasami zapraszam na bezpłatne warsztaty z okazji Międzynarodowego Tygodnia Bliskości:
W sobotę 8 października br. rozpoczyna się Międzynarodowy Tydzień Bliskości. Poprzez cykl wykładów i warsztatów promowana jest idea Rodzicielstwa Bliskości i noszenia dzieci w chustach. Zajęcia są adresowane do kobiet w ciąży i rodziców małych dzieci. Główne wydarzenie tegorocznego Tygodnia Bliskości będzie miało miejsce w bielskiej Szkole Rodzenia pod Szyndzielnią, gdzie 8 października o godz. 12:30 rozpocznie się cykl spotkań i warsztatów z udziałem położnej, psychologa i doradcy laktacyjnego. W programie przewidziano również pokaz sposobów noszenia dzieci w chustach, spotkanie z doulą czy warsztaty naturalnego pieluchowania. Uczestnictwo w zajęciach dla wszystkich rodziców z Bielska-Białej i okolic jest bezpłatny.
Tegoroczny Tydzień Bliskości potrwa do 17 października. Poza Bielskiem wykłady i warsztaty będą odbywać się również w Cieszynie i Czeskim Cieszynie. Organizatorem wydarzeń jest Klub Kangura z Bielska-Białej i Cieszyna. Więcej informacji oraz szczegółowy program warsztatów i spotkań można znaleźć na stronach: www.klubkangura.com.pl

Witam:) mam do sprzedania fotelik samochodowy firma graco:) nie zniszczony tanio:):) wanienke zielona 100 cm za 25 zł:) mate edukacyjną za 35 zł serdecznie zapraszam :):tak::tak:

DZiewczyny,czy ktoras z Was miala do czynienia z dr Ćwiklickim? Przyjmuje na P. Skargi w Euroklinice w BB.
Nurtuje mnie jedno-zaszlam teraz w ciaze,chcialabym prowadzic ja u niego. Czy ktoras z Was moze mi opowiedziec jak to wyglada-czy chodzac do niego na NFZ ( na P. Skargi) moge liczyc na usg i badanie na kazdej wizycie,jakie on ma podejscie?
Czy wspolpracuje tam z jakas polozna?
I jak wyglada u niego wypisywanie L4,daje czy nie bardzo???
Bede wdzieczna za odpowiedzi!! Bo musze w miare szybko wybrac lekarza prowadzacego,a to przeciez powazna decyzja!

reklama
HEJ mamusie!
Jestem mamą Milenki ,moja córunia ma 8 miesięcy, pisałam tu całą ciążę pod nickiem paulad ,chciałabym odświezyć znajomości (pieszczoszka może mnie jeszcze pamiętasz:-))

Do góry