reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Cześć dziewczyny!
Trochę mnie nie było, ale w weekend miałam gości i trzeba się było przygotować, a w tą sobotę świętujemy roczek małego i tez mam urwanie głowy. Tak więc Mamba piknik musi poczekać do przyszłego tygodnia jeśli o mnie chodzi.
Pati trzymam kciuki oby to dziś się zaczęło :-)

Meliska witaj i powodzenia w starankach!!!

Olga Ty chyba chcesz wywołać ten poród nieco szybciej ;-)

Ja z małym wychodzę, ale albo bardzo wcześnie rano albo późnym popołudniem, inaczej się nie da. Wracam do roboty :-)

Ok poczekam;-) Ale mysle ze taka posiadówka na łące nie jest zła:tak::tak: Jakby co to dawajcie znać zresztą Olga tez zapracowana okropnie . Ja za to coraz gorzej i ciężej się czuję :tak:

reklama
ja będę "wolna" może za tydzień :p ale mam na jutro propozycję :D idziemy z mężem i Natalią o 9 rano na basen na startową :D tak na trzy godzinki. kto dołącza? :D Mamba, widzę tam Ciebie i twój puszysty zadek :) przyjedziemy po Ciebie :)

buziaki dla wszystkich dziewczyn, i tych nowych :) i tych pozostałych :***

ja będę "wolna" może za tydzień :p ale mam na jutro propozycję :D idziemy z mężem i Natalią o 9 rano na basen na startową :D tak na trzy godzinki. kto dołącza? :D Mamba, widzę tam Ciebie i twój puszysty zadek :) przyjedziemy po Ciebie :)

buziaki dla wszystkich dziewczyn, i tych nowych :) i tych pozostałych :***

Na 9????!!!! Nie wierzę ;-) Pomysł super zważywszy na pogodę, ale ja bez auta w tygodniu to odpadam. Miłego odpoczynku!

Olga dzięki za propozycję, ale byłoby ciężko się zabrać. Wożę go w nosidle ale bez wózka bym go nie doniosła, a z tego co mówiłaś to dużego auta nie macie, więc pewnie dwa wózki by nie weszły.

Dzięki Olga za zaproszenie, ale tak jak pisałam ci ja raczej odpadam:no: Bo dopadł mnie ból koło pępka i z dnia na dzień się nasila mało tego mam tam jakieś zgrubienie i zaczynam się tym powąznie martwić więc postaram dzisiaj wbić się do lekarza:tak::baffled: Mam nadzieję że to nic powąznego

Mamba oby to nic poważnego, daj znać co Ci lekarz powiedział.

Pieszczoszka ja chodzę często na bulwary straceńskie, ale w porównaniu do parków katowickich to szału tam nie ma, trudno to nawet parkiem nazwać no i warto mieć pompowane koła w wózku, bo straszne wyboje są momentami, szczególnie przy zjazdach z mostków. Fajne są trasy leśne koło Błoni (nie afalt ale płasko i w cieniu).
A ten park za Apeną to w jakim rejonie jest?

Pati jaksię nie odzywasz, to od razu myślę, że rodzisz :-) A tak w ogóle to jak tam nastroje przedporodowe?

reklama
Hej Dziewczynki!

Pati nic nie pisze więc chyba coś się zaczęło... Pati trzymam kciuki!!! Powodzenia!!!

Meliskaa witaj :) napisz coś więcej o sobie :) powodzenia w staraniach!

Olga Twoja aktywność i energia jest godna pochwały ;P szalona

Mamba co z Twoim bólem wokół pępka? byłaś u lekarza?

Mój synuś jest już troszkę spokojniejszy. Dziś nawet dał mi trochę czasu abym mogła jakieś porządki zrobić i zajrzeć tu na forum. Wydaje mi się, że 2 dni temu dopadła go pierwsza kolka - biedaczek co zasnął to budził się, chyba coś go gniotło, nóżki podkurczał i w ogóle cały tak się "trzepał". A noce ma dość dobre: budzi się zazwyczaj ok 1 , potem ok 4 i rano - nie jest źle. Ale ten czas leci. Końcówka ciąży bardzo mi się dłużyła, a teraz nim się obejrzałam to tydzień jeden, drugi i w niedzielę będzie miesiąc od narodzin....

Do góry