reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Pieszczoszka, fotki prześliczne, ale ona ma piękne usta!! :) jak chcesz to skasuj żeby nie zostawiać ich w necie jeśli nie chcesz, ale na pewno nic nie zaśmiecasz, fotki są super :)
i dołącz do nas następnym razem z Lalą, musimy się znów spotkać :) dziś byliśmy z Natalią znów na błoniach i się tak rozhulała na zjeżdżalniach że nawet w tej największej rurze zjechała :) tylko tata musiał z nią iść na górę i jej trochę pomóc :p

Tonya no teraz to raczej wsio wolne zwłaszcza o przed południem nie ma problemu.
Pieszczoszka w związku że nas spotkanie ominęło to trzeba kolejne zorganizować z naszym honorowym uczestnictwem:tak:
Bo widzisz że te czarownice specjalnie tak wszystko zaplanowały żeby się mnie pozbyć ;-)

Ok to może któraś teraz rzuci pomysł bo ja i na błoniach i na lotnisku mogę się zjawić no chyba że macie jakieś inne fajne miejsca

Helo, dzieki za spotkanie dziewczyny. Mamba a jak no wiadomo, że uknułyśmy to specjalnie :)
ooooo... Masakra, ale jestem dziś nieprzytomna, normalnie ledwo ciepła własnie doje 3 kawe, krótki spacerek zaliczyłam i nic. Wczoraj wróciliśmy po 24 z NS, zrobiłam sobie saune w wannnie, później nakarmiłam małą patrze a tu 4.30 rano, no i nie ma bata 7.30 pobudka więc pion łapałam chyba z 10min :)
teraz żłopie kolejną dawkę kofeiny w nadzieji ze mi pomoże.
Ale mimo paskudnej pogody na majowy weekend Kraków i Nowy Sącz zaliczony :)
Sabri ja też nie pomoge, ale tak jak napisała Dziuba każdy mam inny stopień bólu.

Olga mi wstępnie środa pasuje tylko konkretnie gdzie i o której?

Jak dla mnie pasi tylko Olivia zadała kluczowe pytanie :dry:Hmmmmmm no ja tak jak pisałam mogę i na Błoniach i na lotnisku wybiorę się razem z krajanką z osiedla:tak:

reklama
Do góry