reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
no myślę że dojdziemy, ew. jak się nie wyrobię to mnie mąż też na błonia rzuci, będę się zdzwaniać z dziubą

Patusia, wyślij mi Twój nr na priv

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich jest tutaj "Nowa", na imię mam Sabina lat 29 od 2 lat staram się o potomstwo ale bez rezultatu :/
Mam pytanko do dziewczyn które miały wykonywanie badanie hsg czy to naprawdę jest takie straszne jak czytam na innych forach :/ Ja dostałam skierowanie do szpitala na Wyspiańskiego badania będzie wykonywał p.Piotr Dawid ( akurat do niego teraz chodzę na wizyty), po dzwoniłam po prywatnych klinikach i koszt zabiegu ( mniej bolesnego niż hsg ) kosztuje 900 zł:/ I dlatego mam dylemat czy iść prywatnie i zapłacić czy iść do szpitala ??? Sama nie wiem co mam zrobić :-(

Cześć Sabri :-)
Osobiście nie przechodziłam tego zabiegu, ale miała go moja siostra i to chyba dwu, albo trzykrotnie i nie narzekała. Nic przyjemnego owszem, ale da się przeżyć. Na wydatek 900zł zdecydowałabym się chyba tylko wtedy, jakbyś miała napawdę niski próg bólu. W innym wypadku chyba niewarto. Dr Dawid prowadził moją ciążę i robił mi cc - fajny lekarz z poczuciem humoru :-) Powodzenia w staraniach!!!! Aha i po hsg moja siostra zaszła w ciążę, moja koleżanka zresztą też tak więc Tobie życzę tego samego :-)

Dziewczyny dzięki za wczorajsze spotkanie!!! Trzeba to powtórzyć :-D
Olga Arturo całe popołudnie nawijał o Twoim psie :-) Był nim zachwycony :-)

hahah Tonya, cieszę się że się Kena Arturkowi podobała :)
a spotkanie ekstra nam wyszło :)
dziuba, dzięki za latanie za Natalią :**
witaj Sabri :) nie pomogę bo nie orientuję się w tym temacie...

Ja również dziękuję za spotkanie :). Było super :). Mam nadzieję, że kiedyś to jeszcze powtórzymy :). Z Olivią byłyśmy chyba z godzinę jeszcze :).
Olga jak Ty pisałaś tego posta o nr telefonu to ja już dawno byłam w drodze do cygańskiego lasu :p.
A tak poza tym macie super dzieci- na ten czas co byłyśmy to uważam, że są bardzo grzeczne :-)

Witaj Sabri. Ja też nie pomogę. Może tyle, że nie czytaj na forach! Każdy Ci może cokolwiek napisać a jak musisz mieć to badanie to musisz i już nie myśl o tym. Trzymam kciuki :)

A następnym razem lotnisko! Bo ta jazda w busie mnie zabiła :( wracając Zuza też już się nudziła i trochę jęczała ale dotarłyśmy... a na przystanku Pani sprzedawała ciasteczka: 4 paczki kruchych ciastek, bombonierka i paczka michałków za 10zł!!! Wszystko z datami do 2014 więc ok. Nie wiem może kradzione czy co... ale dałam się skusić ;)

reklama
Do góry