reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Olga niezły armagedon ;) ja już troche też wymiękam, pogoda taka niewyjściowa i Zuzka dom roznosi z nudów ;) A już było tak cudnie, nawet huśtawkę pierwszy raz w zyciu Zuza zaliczyła :)
A ja strzelam oficjalnego focha bo Mamba wykorzystała wejściówkę którą mi obiecałaś :-D teraz przez was nie zacznę ćwiczyć i będę gruba:tak: I po mnie nikt nie chce przyjeżdżać :( a ja w to rozpadające się auto już sama chyba nie wsiądę :( Ostatnio odpadł silnik teraz koło (to takie babskie uproszczenie grubszych usterek)

Patusia no na szczęście Zuzol zostaje z babcią i dziadkiem to najważniejsze. Z sąsiadką ani moim bratem nie ma szans. Widzę że też wychowujesz małego podróżnika ;) My też z Zuzą dużo jeździmy, dobrze ze to fajnie znoszą te nasze dzieciaczki.

Oolivia byłyśmy w szpitalu bo tej krwi trzeba było duuużo - 3 fiolki spuściły. Poza tym chodzi o metodę wykonywania testów i tak jak trzeba robi to w BB tylko szpital pediatryczny i jeszcze jedna klinika ale nie dotarłam gdzie. Stwierdziłam, że jak już, to wolę w szpitalu na pewno tam mają wprawę. Miało być z ręki ale w tej tłustej łapce żył nie było widać i trzeba było z główki :(

Pieszczoszka już się nie spinaj tylko lepiej napisz co tam słychać. Jak Laurunia się spisuje.

reklama
Laura dalej świeci dziąsłami...
Sama już stoi,chodzi trzymana za rączki i megaa dużo mówi ... po swojemu oczywiście . Ciągle robi śmieszne miny .Ładnie robi papa i kosi łapci i pokazuje gdzie jest głowka oczko i tak dalej:)
No i rośnie jak na drożdżach ma coś okolo 85cm i waży 10,5kg ...
sukces mamy jeden bo nauczyła się usypiać sama ... jedyny problem taki,że budzi się w nocy nawet i 5 razy ;/

Pieszczoszka - Natalii pierwszy ząbek się pokazał tydzień przed roczkiem :) za to objawów ząbkowania nie miała żadnych nigdy, a ma już jedynki, dwójki, wszystkie czwórki i dwie trójki

dziuba, ja po ciebie przyjadę też, spoko :) nie ma problemu. a Mambie powiedziałam że daję jej tą wejściówkę ale za to zagadamy z Kingą o coś extra też dla Ciebie :)

ja wczoraj ćwiczyłam z chorym gardłem i masakrycznym kaszlem i dało się ;) i dziś czuję się spoko, może nie jakoś lepiej ale i na pewno nie gorzej :)

właśnie wróciłam z figloparku, drogo tam strasznie (na szczęście kumpela co mieszka w UK która mnie tam wyciągnęła mi zapłaciła) - ale się Natalia wygoniła i wybawiła. kumpela zapłaciła za mnie aż 17zł!! plus kawa. w tej Kropce z tego co widziałam na stronie jest o wiele taniej, musimy się w końcu zgadać :)

Pieszczoszka o tym właśnie pisałam jak już ktoś się pojawi to dobiera sobie niepotrzebnie. To żadna prowokacja tylko chęć wyrażenia swojego zdania. Echhh dziewuchy i po co tak ostro reagować na coś co ktoś tam pisze
a co do ćwiczeń polecam i powiem że ja też nie mam za bardzo z kim dziecka zostawić, ale kombinuje jak mogę:tak: Może jakaś koleżanka została by na te 1,5 - 2 godz z Laurą ???
Co do roczku to ja już o nim myślę bo chrzest łatwiej nam było zrobić u rodziców, ale roczek wypadałoby zrobić już w Bielsku i nie wiem jak to zorganizujemy:no: No a Laura starsznie czesto się budzi :szok: Oli ma 6 miesięcy ale przesypia ładnie noc :tak: i pierwsza pobudka ok. 5 , 6 czasami nawet 7
Olivia ja fotoobraz zamówiłam z oferty na gruponie czy czymś takim :tak: No widzisz wiem że z tymi dotacjami to tzreba mieć szczęście i to duże ehhh i jak tu żyć :no: Mój mąż to jeszcze za luty wypłaty nie dostał:angry: Chciałam sobie karnet w FitManii kupić no ale coż jak brak kasy:baffled:
Patusia musiałam kompem kręcić żeby się przyjrzeć i powiem że mały ma śliczne oczeta:tak:
Dziuba przepraszam ale plan był taki że ja też dostanę wejściówkę i będzie ona przeznaczona dla Ciebie :tak: Ale spokojnie myślę że przy kupnie karmetu dostanę takową to oddam żeby nie mieć długów:-D
Olga mnie łydki bolą a tak poza tym jest spoko :tak:Ale ciesze się że zaczęłam tam chodzić chociaż raz w tygodniu bo naparwdę człowiek o wiele lepiej się czuje;-) No i w końcu faktycznie tzreba się umówić do tej Krainy Kropka

Ja dzisiaj byłam z Olim na szczepieniu i mój kawaler waży 7850 i mierzy 71 cm . Pani dr powiedziała że rozmiarami to dobija do 8 miesiecznego dzieciaka:-D No cóz tatuś na długość też nie mały

A i chciałam napisać że od razu lepiej się odpisuje jak jest tak duzo postów

Nie ma opcji ,że zostawię Lale jakiejś koleżance :D
Laura lepiej spała ale wlasnie od ponad mies. tak czesto sie budzi wiec stawiam na zęby moze w końcu coś tam sie wykluwa ...
Ale plusem jest to ze napije sie i spi dalej i to prawie do 9 :) wiec nie ma zle..
Każde dziecko jest inne .Koleżanki syn ma skończone 3 lata a nadal budzi się w nocy...

A Zuzka ma już 5 zebów 3 na dole i 2 na górze ;) i odkąd ząbkuje też gorzej śpi wybudza się ostatnio ze 2 razy w nocy więc Mamba nie ciesz się na zapas bo też sie chwaliłam że moje cudne dziecko śpi po 11 godzin ;)
A co do karnetu to luz taki fochowy żarcik ;)

Do Krainy Kropka trzeba koniecznie!!! Tylko niech ten śnieg już zniknie bo masakra.

U nas roczek też już blisko. Muszę w końcu spróbować jakąś masę bezmleczną do torta zrobić. A poza tym nie mam żadnej wizji imprezy ;)

ja robie impreze w domu:) torcik będzie od mojego S z pracy:) a świeczka na tort będzie mega wypasiona :D zrobie sałatki i zamawiam świnkę bankietową bo nie mam wizji na obiad :D a do świnki będą łódeczki ziemniaczane,surówki i sosiki
dziuba wymysliłas juz prezent dla małej na roczek ?

Dziuba wiem wiem że żarcik fochowy:tak: co nie zmienia faktu że tak jest ugadane że następna darmowa wejściówka dla Ciebie:-)
Pieszczoszka a gdzie zamawiasz ??? Bo kurde ja słyszałam że niezły catering jest w jakiejś karczmie jak się na Olszówkę jedzie:tak:Tylko ja na roczek to nie mam miejsca bo minimum z minimum to 14 osób:baffled:

reklama
Do góry