reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Honey po mojemu np 10 tygodni i 2 dni to już zaczęty 11 tc. A moja gin pisała 10tc+2 ;)

Mamba Ty też po cc ;) też mi doktorka mówiła że jak drugi dzidziuś to min rok trzeba odczekać ale lepiej z półtora roku.

Olga oficjalnie się obrażam, co ja tu czytam pizzą częstowałaś i znowu mnie nie zaprosiłaś, na lasagne też nie jak się jeszcze pochwalisz pączkami domowej roboty to się już do Ciebie nie odezwę:-p

Byłam w Wójciku, szału nie było, dużo ciuszków na większe dzieci ale kupiłam 2 sweterki i rajty ;)

reklama
dziuba nie denerwuj mnie tylko zaraz daj znać kiedy dacie radę wpaść :) przecież Cię zapraszałam :) przyjdźcie jutro :))

dziewczyny, jutro będzie ładna pogoda, słonecznie, ja idę na spacer :) ktoś dołączy?

Ostatnia edycja:
Matko dziewczyny w całej chałpie mi olejem wali a pączków mam 2 talerze i nie ma kto tego zjeść:eek: z drugiej strony te pączki wyglądają jak małe "coś" bo na pewno nie okrągłe:no: I co ja teraz z nimi zrobię chyba na balkon wyjdę i będę przechodniom rzucać:-D
Nie wiem czy Olusia Wam wrzuciła ten filmik co mi ale ja wytrzymałam może 30 sek. i bardzo proszę o nieprzesyłanie mi więcej takich rzeczy :dry:
Dziuba tak miałam cc i nie wspominam tego za dobrze:no:
Olga no widzisz ja sie zastanawiam jak Oliemu szpinak przetworzyć bo na razie dostał kupny słoiczek

Mamba, właśnie miałam pytać jak poszły wypieki :)
ja miałam mrożony w takiej kostce frosta i w garnuszku z wodą ugotowałam pokrojone ziemniaki i ten szpinak, zmiksowałam i dałam trochę masła i szczyptę czosnku granulowanego, bo mi się skończył zwykły - dałabym maleńką odrobinę

No ja mam ten szpinak w brykiecie i też to chyba ugotuję w jakimś małym garnuszku :tak: Ja niestety odpadam jesli chodzi o spacer u Ciebie bo czekam na paczkę to raz, a dwa ma mój mąż podobno przyjechać :confused: Mam nadzieję
Olusiaa no jak któraś do końca wytrwa ja nie mogłam:no: I wybacz ale ja już nie chce nic takiego dostawać

nie Olusiaaa, wyłączyłam jak tylko ta wstrętna baba zaczęła bić tego biednego chłopca... nie dam rady oglądać takich rzeczy! ja bym takiej torbie taki łomot spuściła że by się nie pozbierała!!! szok!!! nie mogę jak ktoś robi krzywdę dzieciom!!!

reklama
Olga ja też nie mogę mam nadzieję że dostała za swoje nie wiem skąd tacy ludzie się biorą:no: Chłopca to malutkie dziecko gdyby ta rodzinka nie zainstalowała kamer to kto wie z jakim czasem by się wydało.

Mi to koleżanka wysłała ja bym takich rzeczy nie szukała na necie absolutnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry