reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

a co ten boedny maluszek potem miał w główce... aż strach pomyśleć. normalnie wyobrażam sobie jak biję tą babę po gębie, niech ma za swoje

ojej, przypomniałam sobie że miałam jabłuszko na jutro dla Hani zrobić, ugotuję szybko

Ostatnia edycja:
reklama
Oj ja już miałam taka ochotę po tych parunastu sekundach tram wleź i lać ją po gębie podrzeć jej to wdzianko i tak ja wywalić za kudły do innego pokoju zamknąć na klucz i wezwać policję :wściekła/y: Kuźwa miałam cały czas przed oczami moje dziecko i nie mogłam usnąć

Wreszcie udało mi się tu zajrzeć....

Pieszczoszka super, że nie bolało Cię kanałowe, widać dobra ta dentystka.

Mamba Twoje pączki pewnie pyszne wyszły! najgorsze w tym smażeniu to właśnie ten smrodek oleju fuuu ;P

Rany filmik straszny...nie wiem skąd w ludziach jest tyle nienawiści i tyle złości, a dzieciaczki wszystkie są takie kochane i niewinne i nawet jak miewają gorsze dni to i tak są najsłodszymi istotkami na świecie ... kim trzeba być żeby taką istotkę krzywdzić?! ehhh brak słów i określeń na takie zachowania

Filmik okropny. Ja nie wiem po co ktoś chce być nianią jak go dzieci denerwują. Jak tak patrzę na Moją Dzidzie i że jakiś wstrętny babsztyl tak by go potraktował... :wściekła/y:

... ja sie w takim razie pytam co ona robila rodzenstwu jak tez sie nimi opiekowala wnioskujac z opisu... ciekawe czy pozwolila by tak traktowac swoje dziecko. wątpliwe. Olusia patrz co ty jednym filmikiem zrobilas :) od razu coś się dzieje i wracamy do większego ruchu na forum :-D cwana bestyjka

Co do zdjec dlaczego wystarczy chwila nieuwagi, to chyba kazde dziecko w koncu upiecze cos na podlodze badz meblach :D ja osobiscie wtarłam "ciasteczka" w wykladzine moich dziadkow (podaje przepis: olej mąka jajka olejki do ciast i jesli dobrze pamietam z opowiadan mamy to bulka tarta tez byla) najlepsze wychodza kiedy sie moooocno wciera na jak najwiekszej powierzchni:-D

dziołuszki to może zmiana tematu i pochwalcie się żeby było wesoło co wasze pociechy wypieroniły albo jakieś inne wam znane maluchy?? :-)

Ostatnia edycja:
Hahha Honey przypomniałaś mi , że jak miałam 2,5 roczku to w Sylwestra rabnęłam rodzicom szampana z ławy i całego wypiłam za fotelem:-D Podobno potem cieszyłam puchę jak szalona:-D:-D:-D To nic że moi rodzice mieli serducha w skarpetach bo bali sie że coś mi sie stanie;-)

reklama
Mamba nieźle a szampan dobry więc pewnie cie nawet nie skrzywiło:-) jesli juz na tematy alkoholowe ciagniesz to jak mnie tata oduczyl siegania na stol jak impreza jakas byla?? odwiedziny u dziadkow wszyscy sie zbieraja a mala Ania drepta na okolo stolu a ze kieliszki zakazane to najbardziej interesowaly:-) tata opowiadal ze jak gruchlam 1/3 kieliszka to az sobie usiadlam ale tak mi zostało że w życiu ze mna jak dorastałam problemu nie było a wódka do tej pory to kara :-D

Do góry