reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Honey jestem nigdzie się nie ukrywam ;-) tylko dziś mieliśmy wolne i synuś mi zabronił kompa teraz Tatuś go wziął więc mam chwilkę, a teraz widzę że Ty się ukrywasz???tylko gdzie:baffled: dobrze zgaduje - kuchnia? Pewnie pichcisz jakieś smakołyki na jutro.

reklama
Sosinko niestety tatuś nie wraca do domu i prawdopodobnie bedzie w sobotę a pojedzie w niedzielę , normalnie ryczeć mi się chce:-(
Olusiaaa wolny dzień i tak Tobą chłopy rządzą ;-)
Patusia ty szczęściaro ja nie wchodzę do swoich gaci no ale to jest tak jak się miało rozm 34 a dooopa dalej jak safarnia:baffled::sorry2:

ja strasznie zmęczona... obie dziewczynki są bardzo aktywne i wymagają mnóstwo uwagi... w ramach relaksu próbuję upiec kruche ciastka z olejem. ciekawe czy to w ogóle będzie smaczne... ;)

edit, są smaczne, zaraz pęknę :p i na max zdrowe, z orkiszowej mąki pełnoziarnistej, oleju z pestek winogron i niedużej ilości cukru. nie ma w nich nic więcej :) zdrowa przekąska dla Natalii zamiast ciastek ze sklepu

Ostatnia edycja:
Olusia wczoraj mnie wcielo na zakupach, kupilam czapę żeby mi łba nie zawiało a w kuchni mnie wetnie pewnie dzisiaj, wczoraj mielone w ilosci mnogiej i do zamrażarki, z glowy dobrych kilka dni :D

co do wagi standardowo przy tym wzroście ważę okolo 56-58kg, mam nadzieje ze będzie ok, chociaz patrzac na moja mame to byl z niej piekny olinek okraglinek

Olusia moja ciocia ma bliźniaczki i jakos tak się dziwnie złożyło ze bardzo późno ząbki idą i do tego w tym samym czasie okolo 7sztuk:D od gorączki zaczynając na krzyku kończąc... ząbki u Konradka na przodzie, pewnie z takimi dwoma kasownikami będzie wygladal uroczo:-)

Mamba szczerze wspolczuje... przykre to

Mamba mam nadzieję, że pomimo, iż mąż nie wrócił wczoraj to mały był grzeczny całą noc i dał Tobie wyspać się i nabrać nowych sił. Widzisz jak to życie układa się, nigdy nie może być idealnie, dobrze, że my kobiety jesteśmy takie silne! Głowa do góry - zawsze po tych smutnych momentach przychodzą te radosne :)

Olga Ty to kucharka pełną parą ;) Natalcia pewnie zachwycona ciastkami

Olusia, dobrze, że synuś bezproblemowo znosi ząbkowanie. U nas też to wszystko przebiegało bardzo fajnie, aż byłam zaskoczona. Fakt, czasem zdarzały mu się gorsze dni ale tylko momentami - wtedy smarowałam mu dziąsełka i było ok. A zębolki to pewnie 2 pierwsze jedynki na dole?

Pieszczoszka - rozumiem, że dzis cała rodzinka wyspana jak nigdy ;)
Ja zawsze byłam zła bo chciałam przytyć gdyż ważyłam 54kg przy 176cm i jadłam wszystko, dużo itd a tu nic i nic no i w ciąży przytyłam 17kg i w sumie zrzuciłam sporo i jestem zadowolona. Tylko ta skóra na brzuchu wrrrr muszę koniecznie pozbyć się tego czegoś!

reklama
Do góry