reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Honey jestem nigdzie się nie ukrywam ;-) tylko dziś mieliśmy wolne i synuś mi zabronił kompa teraz Tatuś go wziął więc mam chwilkę, a teraz widzę że Ty się ukrywasz???tylko gdzie:baffled: dobrze zgaduje - kuchnia? Pewnie pichcisz jakieś smakołyki na jutro.

reklama
Sosinko niestety tatuś nie wraca do domu i prawdopodobnie bedzie w sobotę a pojedzie w niedzielę , normalnie ryczeć mi się chce:-(
Olusiaaa wolny dzień i tak Tobą chłopy rządzą ;-)
Patusia ty szczęściaro ja nie wchodzę do swoich gaci no ale to jest tak jak się miało rozm 34 a dooopa dalej jak safarnia:baffled::sorry2:

ja strasznie zmęczona... obie dziewczynki są bardzo aktywne i wymagają mnóstwo uwagi... w ramach relaksu próbuję upiec kruche ciastka z olejem. ciekawe czy to w ogóle będzie smaczne... ;)

edit, są smaczne, zaraz pęknę :p i na max zdrowe, z orkiszowej mąki pełnoziarnistej, oleju z pestek winogron i niedużej ilości cukru. nie ma w nich nic więcej :) zdrowa przekąska dla Natalii zamiast ciastek ze sklepu

Ostatnia edycja:
Olusia wczoraj mnie wcielo na zakupach, kupilam czapę żeby mi łba nie zawiało a w kuchni mnie wetnie pewnie dzisiaj, wczoraj mielone w ilosci mnogiej i do zamrażarki, z glowy dobrych kilka dni :D

co do wagi standardowo przy tym wzroście ważę okolo 56-58kg, mam nadzieje ze będzie ok, chociaz patrzac na moja mame to byl z niej piekny olinek okraglinek

Olusia moja ciocia ma bliźniaczki i jakos tak się dziwnie złożyło ze bardzo późno ząbki idą i do tego w tym samym czasie okolo 7sztuk:D od gorączki zaczynając na krzyku kończąc... ząbki u Konradka na przodzie, pewnie z takimi dwoma kasownikami będzie wygladal uroczo:-)

Mamba szczerze wspolczuje... przykre to

Mamba mam nadzieję, że pomimo, iż mąż nie wrócił wczoraj to mały był grzeczny całą noc i dał Tobie wyspać się i nabrać nowych sił. Widzisz jak to życie układa się, nigdy nie może być idealnie, dobrze, że my kobiety jesteśmy takie silne! Głowa do góry - zawsze po tych smutnych momentach przychodzą te radosne :)

Olga Ty to kucharka pełną parą ;) Natalcia pewnie zachwycona ciastkami

Olusia, dobrze, że synuś bezproblemowo znosi ząbkowanie. U nas też to wszystko przebiegało bardzo fajnie, aż byłam zaskoczona. Fakt, czasem zdarzały mu się gorsze dni ale tylko momentami - wtedy smarowałam mu dziąsełka i było ok. A zębolki to pewnie 2 pierwsze jedynki na dole?

Pieszczoszka - rozumiem, że dzis cała rodzinka wyspana jak nigdy ;)
Ja zawsze byłam zła bo chciałam przytyć gdyż ważyłam 54kg przy 176cm i jadłam wszystko, dużo itd a tu nic i nic no i w ciąży przytyłam 17kg i w sumie zrzuciłam sporo i jestem zadowolona. Tylko ta skóra na brzuchu wrrrr muszę koniecznie pozbyć się tego czegoś!

reklama
Do góry