reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Pieszczocha ja podnajmę od Ciebie tego orbitreka ;-)

Honey Ty już z góry zakładasz ćwiczenie i kombinację.. A może akurat mało co Ci zostanie :)

reklama
Honey - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! Zdrówka, miłości i radości. Szczęśliwego rozwiązania i cudownego dzidziusia oraz spełnienia marzeń tych dużych i tych całkiem maleńkich. 100 lat!!!

Pieszczoszka, Gwiazdka - ja nie lubię siłowni i w ogóle to wszelkiego wysiłku fizycznego jakoś na nie jestem ;/ już od czasu szkoły podstawowej tak mam :( czasem mężowi udało się mnie wyciągnąć na basen lub na squasha.
Po porodzie długo chodziłam w pasie poporodowym, nawet w największe upały ja w tej gumie, ale myślę, że sporo mi to pomogło i warto było się męczyć, co nie zmienia faktu, że mój brzuch nie jest taki jak przed ciążą ;/ teraz ćwiczę na abrokecie, bo na siłownie to wiem, że nie dotrę, więc chociaż tyle. I mam nadzieję, że jak wrócę do pracy to zrzucę to i owo. Obiecałam sobie, że będę codziennie chodzić do pracy w dwie strony pieszo...

Sosinka slicznie ci dziekuje, pierwsze życzenia w tym roku, to dopiero jutro ;)

Gwiazdka ja takie postanowienie mialam juz jakis czas temu ale moze teraz bedzie silniejsza motywacja, wage zawsze utrzymywalam dobra ale z kondycja srednio jest, teraz przy 170cm waze 60kg

Olusia gdzie ty sie dzisiaj przede mna ukrywasz?? jestem zbulwersowana:-D

Przepraszam dziewuszki ale ja na nogach od 4.30 i mam po prostu zmęczenie materiału:-( Chcę żeby juz mąż wrócił i choć w karmieniu mnie wyręczył .... Oj potrzebuje odpoczynku

Wiesz nie był taki zły i to nie on spowodował że nie spię od tak wczesnego rana tylko ten halny:-( A poza tym wiesz co jaiś czas potzrebuję żeby to mąż chociaż przez jeden dzień zajął sie Olim bo siedzę całe tygodnie sama z nim i w pewnym momencie po prostu czuję, że musze zregenerować baterie.
Niestety do mnie mąż co wieczór nie wraca:no:

No tak masz rację. Samej tyle czasu jest bardzo ciężko wszystko ogarnąć, bo dziecko dzieckiem, ale do tego w domu jest masa innych zajęć.
Ale skoro dziś wieczorkiem mąż będzie to pewnie zajmie się małym, w końcu stęskniony za synusiem :) a Ty w tym czasie sobie odpocznij i zregeneruj siły...

reklama
O zdecydowanie polecam zumbę. Byłam na zajęciach z niej i było super :-).
Honey może faktycznie szybko wrócisz do swojej figury sprzed ciąży i obędzie się bez jakiś katorg na siłowni. Też myślałam, ze będzie gorzej, a już się mieszczę w swoje spodnie sprzed ciąży i generalnie ciężko uwierzyć, ze niedawno rodziłam :-D. A przytyłam ok 15-16 kg.
Sosinka czyli można powiedzieć, że znalazłaś swojego fryzjera w Bielsku:-). Ja od dłuższego czasu sama sobie obcinam włosy, bo fryzjer zawsze mi zetnie za dużo, a marzą mi się długie włosy :-)

Do góry