reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Pieszczocha ja podnajmę od Ciebie tego orbitreka ;-)

Honey Ty już z góry zakładasz ćwiczenie i kombinację.. A może akurat mało co Ci zostanie :)

reklama
Honey - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! Zdrówka, miłości i radości. Szczęśliwego rozwiązania i cudownego dzidziusia oraz spełnienia marzeń tych dużych i tych całkiem maleńkich. 100 lat!!!

Pieszczoszka, Gwiazdka - ja nie lubię siłowni i w ogóle to wszelkiego wysiłku fizycznego jakoś na nie jestem ;/ już od czasu szkoły podstawowej tak mam :( czasem mężowi udało się mnie wyciągnąć na basen lub na squasha.
Po porodzie długo chodziłam w pasie poporodowym, nawet w największe upały ja w tej gumie, ale myślę, że sporo mi to pomogło i warto było się męczyć, co nie zmienia faktu, że mój brzuch nie jest taki jak przed ciążą ;/ teraz ćwiczę na abrokecie, bo na siłownie to wiem, że nie dotrę, więc chociaż tyle. I mam nadzieję, że jak wrócę do pracy to zrzucę to i owo. Obiecałam sobie, że będę codziennie chodzić do pracy w dwie strony pieszo...

Sosinka slicznie ci dziekuje, pierwsze życzenia w tym roku, to dopiero jutro ;)

Gwiazdka ja takie postanowienie mialam juz jakis czas temu ale moze teraz bedzie silniejsza motywacja, wage zawsze utrzymywalam dobra ale z kondycja srednio jest, teraz przy 170cm waze 60kg

Olusia gdzie ty sie dzisiaj przede mna ukrywasz?? jestem zbulwersowana:-D

Przepraszam dziewuszki ale ja na nogach od 4.30 i mam po prostu zmęczenie materiału:-( Chcę żeby juz mąż wrócił i choć w karmieniu mnie wyręczył .... Oj potrzebuje odpoczynku

Wiesz nie był taki zły i to nie on spowodował że nie spię od tak wczesnego rana tylko ten halny:-( A poza tym wiesz co jaiś czas potzrebuję żeby to mąż chociaż przez jeden dzień zajął sie Olim bo siedzę całe tygodnie sama z nim i w pewnym momencie po prostu czuję, że musze zregenerować baterie.
Niestety do mnie mąż co wieczór nie wraca:no:

No tak masz rację. Samej tyle czasu jest bardzo ciężko wszystko ogarnąć, bo dziecko dzieckiem, ale do tego w domu jest masa innych zajęć.
Ale skoro dziś wieczorkiem mąż będzie to pewnie zajmie się małym, w końcu stęskniony za synusiem :) a Ty w tym czasie sobie odpocznij i zregeneruj siły...

reklama
O zdecydowanie polecam zumbę. Byłam na zajęciach z niej i było super :-).
Honey może faktycznie szybko wrócisz do swojej figury sprzed ciąży i obędzie się bez jakiś katorg na siłowni. Też myślałam, ze będzie gorzej, a już się mieszczę w swoje spodnie sprzed ciąży i generalnie ciężko uwierzyć, ze niedawno rodziłam :-D. A przytyłam ok 15-16 kg.
Sosinka czyli można powiedzieć, że znalazłaś swojego fryzjera w Bielsku:-). Ja od dłuższego czasu sama sobie obcinam włosy, bo fryzjer zawsze mi zetnie za dużo, a marzą mi się długie włosy :-)

Do góry