reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

mnie dziś dziewczynki wykończyły, Hania śpi u siebie tzn w łóżeczku w sypialni, na brzuchu... chodzę tam co chwila. Natalia zrobiła cyrk z zasypianiem bo łóżeczko przestawione i Hania wyniesiona, oj były sceny

honey, kotleciki z mięsa i kaszy wyszły super, zrobił je mój M, a ja do tego te malutkie marchewki z groszkiem

prasowanie hmm ja wczoraj trochę porobiłam ale jak zawsze mam zaległości
słuchajcie, te zakupy w tesco to jest wypas, zawsze pakują wszystko najładniejsze jakie mają :) najładniejsze mięsko, warzywa, a jakie pieczywo! zamówiłam sobie chleby na wagę - świeże, pokrojone. wszystko pięknie zapakowane
kupiłam sobie olejek do kąpieli z nivea, zaraz idę się kąpać :)

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja jestem po zakupach pierwszych dodam w tesco on-line. Jakoś do tej pory zawsze sama dylałam po zakupy bo dla mnie to nie problem no, ale żeby być cool :-D zamówiłam:tak:
Pieszczoszka to masz niezłego aniołka z czarną dooopką w domku;-)
A dziewczyny lubicie filmy animowane??? Bo ja kocham i śmieję się na nich bo mnie bawią bardziej niż niejedna komedia:tak:

co do e-tesco to ja nigdy więcej nie będę targać z auta zgrzewki wody, proszku do prania, nie będę błądzić między półkami w poszukiwaniu chusteczek higienicznych :)

Cóż to trochę pogody i co wywiało Was??? W sumie wiatr nie najmniejszy:baffled:
Mały spi to jego pierwsza drzemka wiec pisze bo potem marchewka mleko i wio na pole mam nadzieję, że nie będę musiała wkładać cegieł do wózka:szok: Dzisiaj była próba z kaszką i to nie jest nasz ulubiony posiłek:no: na dodatek mały się zbuntował i nie chce pić więc dopajam go łyżeczką co też nie przyjął z zadowoleniem, a kupa była taka sucha że szok:baffled: Kurde nie wiem co mam zjeść na śniadanie za dużego wyboru to nie mam

Sosinko smakowa malinowa i nie za bardzo mu przypadła do gustu zresztą mam zamiar jak już kupować kaszki niesmakowe i dodawać owoców startych bo jakoś te smakowe do mnie nie przemawiają:no:

reklama
Hej :-)

Dziewczyny z racji, że większość z Was jest już doświadczonymi mamami to mam do Was wielką prośbę :-D
Będę bardzo wdzięczna za polecenie jakiejś dobrej książki na temat żywienia dzieci i rozszerzania diety, bo niby coś tam wiem, ale wolałabym mieć wszystko zebrane w jednym miejscu ;-)
No i jeszcze nie obrażę się za podpowiedzi odnośnie książek o rozwoju i wychowaniu dziecka :cool2:
Teraz mam dużo wolnego czasu więc mogę go wykorzystać na poczytanie czegoś mądrego :-D
wiolonczela mnie też bardzo interesuje koszt dostawy, bo nie rozumiem tego cennika na stronie :baffled: a jeśli chodzi o dostępnośc poza Bielskiem to wejdź sobie na stronę e-tesco i tam możesz sprawdzić czy dowożą w Twoje okolice ;-)

Do góry