reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

mnie dziś dziewczynki wykończyły, Hania śpi u siebie tzn w łóżeczku w sypialni, na brzuchu... chodzę tam co chwila. Natalia zrobiła cyrk z zasypianiem bo łóżeczko przestawione i Hania wyniesiona, oj były sceny

honey, kotleciki z mięsa i kaszy wyszły super, zrobił je mój M, a ja do tego te malutkie marchewki z groszkiem

prasowanie hmm ja wczoraj trochę porobiłam ale jak zawsze mam zaległości
słuchajcie, te zakupy w tesco to jest wypas, zawsze pakują wszystko najładniejsze jakie mają :) najładniejsze mięsko, warzywa, a jakie pieczywo! zamówiłam sobie chleby na wagę - świeże, pokrojone. wszystko pięknie zapakowane
kupiłam sobie olejek do kąpieli z nivea, zaraz idę się kąpać :)

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja jestem po zakupach pierwszych dodam w tesco on-line. Jakoś do tej pory zawsze sama dylałam po zakupy bo dla mnie to nie problem no, ale żeby być cool :-D zamówiłam:tak:
Pieszczoszka to masz niezłego aniołka z czarną dooopką w domku;-)
A dziewczyny lubicie filmy animowane??? Bo ja kocham i śmieję się na nich bo mnie bawią bardziej niż niejedna komedia:tak:

co do e-tesco to ja nigdy więcej nie będę targać z auta zgrzewki wody, proszku do prania, nie będę błądzić między półkami w poszukiwaniu chusteczek higienicznych :)

Cóż to trochę pogody i co wywiało Was??? W sumie wiatr nie najmniejszy:baffled:
Mały spi to jego pierwsza drzemka wiec pisze bo potem marchewka mleko i wio na pole mam nadzieję, że nie będę musiała wkładać cegieł do wózka:szok: Dzisiaj była próba z kaszką i to nie jest nasz ulubiony posiłek:no: na dodatek mały się zbuntował i nie chce pić więc dopajam go łyżeczką co też nie przyjął z zadowoleniem, a kupa była taka sucha że szok:baffled: Kurde nie wiem co mam zjeść na śniadanie za dużego wyboru to nie mam

Sosinko smakowa malinowa i nie za bardzo mu przypadła do gustu zresztą mam zamiar jak już kupować kaszki niesmakowe i dodawać owoców startych bo jakoś te smakowe do mnie nie przemawiają:no:

reklama
Hej :-)

Dziewczyny z racji, że większość z Was jest już doświadczonymi mamami to mam do Was wielką prośbę :-D
Będę bardzo wdzięczna za polecenie jakiejś dobrej książki na temat żywienia dzieci i rozszerzania diety, bo niby coś tam wiem, ale wolałabym mieć wszystko zebrane w jednym miejscu ;-)
No i jeszcze nie obrażę się za podpowiedzi odnośnie książek o rozwoju i wychowaniu dziecka :cool2:
Teraz mam dużo wolnego czasu więc mogę go wykorzystać na poczytanie czegoś mądrego :-D
wiolonczela mnie też bardzo interesuje koszt dostawy, bo nie rozumiem tego cennika na stronie :baffled: a jeśli chodzi o dostępnośc poza Bielskiem to wejdź sobie na stronę e-tesco i tam możesz sprawdzić czy dowożą w Twoje okolice ;-)

Do góry