reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Dziewczyny łaczę sie w bólu ja mam to samo jestem już na skraju i zaraz taśmę wyciągam zaknebluję zapakuję i wysle na Madagaskar:wściekła/y:
Olga jeśli chodzi o siownie czy fitness matko jak ja bym poszła tylko co ja z dzieckiem zrobię . Maż pojechał do pracy nie wiem kiedy wróci więc ja znow uziemiona jestem. Dzisiaj nawet opieprzyłam męza bo rano wstał a ja chciałam odespać więc mówię mu żeby go wziął, a ten mi go zostawił i poszedł kawkę pić i tv oglądać. Nosz......
Cały tydz. go nie ma dziecka nie widzi to jeszcze chociąż na 2 godz. się nim nie zajmie
Połozyłam Oliego na brzuch niech się pomęczy bo zwariować idzie:baffled:
Dziewczyny a Wy nie macie jakiegoś bobasa- lalki mniej wiecej naturalnej wielkości ???

A zapomniałam napisać, że dzisiaj Oli po kolejnej nowości czyli po jabłuszku zobaczymy jak sobie jego brzusio poradzi:tak:
Sosinka kurde właśnie najlepsze stópki maluszka :-D Słodziaki takie

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia to prawda każde dziecko rozwija się we własnym tempie, jedno w tym wieku umie coś a drugie coś innego, jedno lubi to a drugie tamto...

Mamba u mnie sytuacja opanowana. Wstał o 14.30, później zjadł kleik kukurydziany, pobawił się trochę i teraz już w łóżeczku leży i łamie go spanie, już prawie zasnął ufff
Ja nie mam żadnej lali, a co chcesz z nią czynić? A jabłuszko pewnie mu posmakowało....

Dziewczyny kochane ja jestem na etapie wybierania fotelika do samochodu i powiem Wam, że zwariować można bo tyle tego i nie wiadomo co wybrać. Może Wy coś mi doradzicie bo może któraś z Was ma i może polecić, lub słyszałyście, który to warto kupić. Już mieliśmy kupić ten graco nautilus 9-36kg ale w końcu nie kupiliśmy jeszcze bo niby minusem w nim jest to, że niewielki ma kąt odchylenia w opcji na drzemkę dziecka... a taka opcja wydaje nam się fajna na dalszą podróż ehhh

sosinka to moze poczekaj az powstanie ten temat dzieciowe zakupy to wtedy wkleiła bym ci linka jaki ja mam fotelik i bardzo go sobie chwale!!! jest od 9-25 kg bo te do 36 kg to mega kolosy !!

no to dziewczyny, zakładajcie, na co czekacie :)

Mamba, ja w końcu nie wyszłam bo M nie ma (był ale znów poszedł), ale Hania się wyspała, Natalia też spała to i ja się drzemnęłam przy Hani na podusi, Hania teraz ma dobry humor i jakoś umie teraz się bawić w kojcu... no i dwie długie drzemki dziś miała bez suszarki, M się ze mną zgodził że trzeba z tym skończyć. teraz oglądam pierwszą miłość :D

co do fotelika to ja miałam problem z głowy bo kumpel nam dał... też się nie orientuję w temacie

Oli śpi zjadł 180 ml z kleikiem i oby ta nocka była taka dobra jak ta ostatnia:tak: przez dzień nie wiem co to się mu działo w powietrzu coś lata czy co:confused:
Olga a gdzie ten Twój tak lata ??? No ja w standardzie od 13 sama i kiedy wróci mój to nie wiadomo:no: A Oli jak na złość pazurki pokazuje. Kurde a ja nie mam jak odebrać kojca który nabyłam na tablicy. No nic może coś wymyślę

Mamba mój był po pracy zawieźć gościowi resztę kasy za szafę, potem u brata na mieszkaniu po jakieś narzędzia, potem wrócił do domu, na 4 pojechał do kumpla któremu będzie robił pokój - wszystko pomierzyć, potem wrócił, a potem pojechał ratować kumpla (swoją drogą tego który dał nam fotelik, i łóżeczko) - który utknął gdzieś bez auta. taka to historia :)

reklama
Olga no to faktyczne zagoniony że hej. Jak tam dziewuchy spią ???
Pieszczoszka a taki zastrzyk cukru na wieczór to dobry pomysł??? Mimo wszystko to przekłada się później na energię

Do góry