reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Mamba śpią, ja się zbieram do kąpania psów ale się zebrać nie mogę. przyniosłam ręczniki, zrobiłam sobie inkę i siedzę i piję

Natalia je na kolację kaszki owocowe, z rossmana albo ostatnio bobovity, staram się wybierać wielozbożowe, pełnoziarniste i nie dosładzane - ale biszkopcik też OK od czasu do czasu :) właśnie zastanawiam się nad wypiekiem biszkopta z mąki orkiszowej pełnoziarnistej - ale to już temat żywienia :)

reklama
No ja widziałam takie kaszki też wieloziarniste ale nie smakowe i pomyslałam że lepiej taką kupić i zmieszać np z przetartym jabłuszkiem albo bananem:tak:
Olga kapiel psów. Poważna sprawa i pewnie kupa roboty. Ja powinnam iść do łożka się wyciszyć jakąś ksiązką a potem lulu. Boziu żeby oli spał tak jak dzisiaj:sorry2:
Pieszczoszka no i widzisz jak kusisz córkę ;-)
Kurde ja znów sobie musze zorganizować jakoś tydzień. Najważniejsze to w końcu przytulić się do żelazka i przeprasować rzeczy Oliwiera, a potem ogarnąć tą moją kuwetę :baffled: Ehhhhhh przydałby się jakiś pomocnik albo ktoś kto mnie kopnie w dooopę

Mamba, też masz dziś w domu tak jak ja? :) Dziś nic nie zrobiłam | bebzol.com
zróbmy sobie jakieś zawody - która pierwsza ogarnie pranie, posprząta w łazience :)
psy już wykąpane suszą się w klatce przy suszarce, grzeje mi po nogach i pachnie szamponem :)

Honey, proponuję sałatkę z tortellini :) trzeba ugotować je, paczkę lub dwie zależnie od liczby gości, pokroić w słupki żółty ser, jakąś dobrą szynkę, ogórek zielony, zmieszać wszystko, dodać majonez/śmietanę, czosnek i natkę pietruszki :D
może założymy wątek kulinarno-przepisowy :)))

My też już na nóżkach choć z chęcią bym jeszcze pospała ale zaraz lecimy do lekarza po receptę na oliatum do kąpieli i krem co tam będę płacić jak mogę mieć za darmo:-D A o 13 chyba pójdę przed pracą zważyć tego mojego klocuszka bo ciężar już niesamowity:-)

reklama
Mój Karolek wstał dziś po 7, nawet był grzeczny i własnie od 10 urządził sobie drzemkę więc mam chwilę dla siebie yyy tzn na gotowanie zupki dla niego, ogarnięcie mieszkania itp ;P

Na forum założyłam nowy temat:
Przepisy - dla małych i dużych

Honey wrzuciłam tam 2 przepisy na sałatki o których pisałam

Do góry