reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Hania z założenia miała ze mną nie spać, Natalia zresztą też. z Natalią się udało, z Hanią nie... życie weryfikuje nasze postanowienia... z Natalią jakoś nie dało się spać, po prostu jej to nie odpowiadało, pamiętam że nawet jak chciałam taką noc z nią u boku to nie wyszło. za to Hania śpiąc trzyma na mnie swoje nogi, ręce ma na mojej twarzy lub szyi, jak się od niej odsunę to potrafi tak się pokręcić że dosuwa się do mnie, wtula we mnie, nawet się nie budząc... to słodkie i strasznie miłe, no ale kiedyś musi zacząć spać sama... musimy zrobić przemeblowanie i przynieść z powrotem jej łóżeczko z pokoju dziewczynek do nas do sypialni

Hania już coraz większa więc pewnie będziecie chcieli żeby zaczęła sypiać w łóżeczku. Pewnie szybko przyzwyczai się, tego oczywiście życzę :) JAk łóżeczko będzie w sypialni to pewnie nadal będzie czuła, że jesteście tuż obok :)

a poniżej fotka jaką zrobił mój mężuś bawiąc się w fotografa:
Clipboard01.jpg

sosinka, najsłodsza część dziecka :))) stópki!

która ze mną idzie dziś na siłownię przy basenie na langiewicza?? muszę się wyładować...
albo na jakiś aerobik czy coś, może do Equinoxu? albo zna któraś lepsze miejsce?

proponuję odebranie z domu i odwiezienie potem :) godzina może koło 19.00?

Sosinka daj znać czy będziesz zadowolona z fryzjera. Jeśli chodzi o Kondzia posiedzi chwilkę ale często jeszcze leci. Poza na brzuszku jest jego najlepszą spędza tak większość czasu przy zabawie. I tak pełza po podłodze troszkę do tyłu zamiast do przodu;-)

sosinka, najsłodsza część dziecka :))) stópki!

która ze mną idzie dziś na siłownię przy basenie na langiewicza?? muszę się wyładować...
albo na jakiś aerobik czy coś, może do Equinoxu? albo zna któraś lepsze miejsce?

proponuję odebranie z domu i odwiezienie potem :) godzina może koło 19.00?

to prawda Olga - stópki są słodkie!

Pieszczoszka - większa wersja też jest pewnie słodka

Olusia - dam znać co z fryzjerem - mam nadzieję, że będzie ok i nie będę musiała już innego szukać.
Zazdroszczę Ci, że Kondziu lubi leżeć na brzuszku. JA codziennie kilka razy kładę tak Karolka, ale zaraz marudzi strasznie :( i nie ma szansy zacząć pełzać, choć czasem jak już poleży na brzuchu to dupkę do góry wypina...

reklama
Do góry